• ElNano
    Évek óta nem, vagy alig-alig nézek tévét, például az elmebeteg mennyiségű reklámok miatt, amik kb. 3x megszakítják az egyébként hányinger műsorokat. Na, akkor tessék engem megbüntetni, mert nem nézem a reklámokat. :D Nagyon néha nézek valami ismeretterjesztő akármit ha éppen érdekel és a neten nincs meg, de ott is, ahogy jön a patkány reklámblokk, máris kapcsolok át, vagy megyek ki a szobából cigizni, inni-enni, stb. Bűnöző vagyok? :D (Kurvára nem, mivel kifizettem a kábeltévé szolgáltatás összegét.) Arról nem beszélve, hogy nálam a reklámok ellentétes hatást váltanak ki. Egyszerűen direkt nem vásárolok szétreklámozott terméket, inkább veszem akár a drágábbat, amit nem nyomatnak annyira. Azért is. Ennyire van értelme a reklámnak. Azért sem veszem meg. Annál fényévekkel tudatosabban élek, hogy a marketingesek megmondhassák nekem, mire adjak ki pénzt. Azt majd én eldöntöm magamnak. Ha meg valami nem megy reklám nélkül, vagy normálisan kivitelezett, elfogadható mennyiségű reklámmal, akkor az szűnjön meg, hát hol érdekel, legyen az tévé csatorna, akármelyik weboldal, bármi. Minden mindig pótolható és mindig jön valaki, aki betölti a keletkezett űrt. Ennyike! Ha ez történne, előbb-utóbb átalakulna az egész mai szarság, kisebb, ritkábban megjelenő reklámfelületek lennének drágábban, oszt ha valaki nagyon reklámozni akar, akkor alkalmazkodna ehhez a helyzethez. Addig is adblock és távirányító. :)
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.13. 11:06:01