Ingyenes horgász szimulátor
-
endy papp #9 Üdv mindenkinek,sziasztok.
A játékkal kapcsolatba lenne pár kérdésem.
Ha lennétek oly kedvesek és segítenétek előre is megköszönném.
Számomra nem egészen világos hogy,mikortól tudok nagyobb súlyú és méretű halakra menni.
Azt értem hogy megfelelő csali is kell de ez valahogy hozzá van kötve az előmenetelemhez .
Eddig 7-es szinten vagyok de csak jó esetben is fél kiló körülieket tudok a horogra akasztani.
Vagy valami egyéb kritériumnak kell még teljesülni hogy nagyobb halakat adjon a játék.
A 8-szinten megint lesz egy új terület de tartok tőle hogy ott is csak pár dekás halakat tudok kifogni.
Így aztán lassan nő az XP,de ez nem is lenne gond ha tudnám hogy ott vannak a vízbe csak estlen én nem tudom kifogni,
A játékban azt írja hogy max 1,5 kilós súlyúakat foghatok ki ha jól értelmezem.
Ez fog változni (mikor?)vagy kell hozzá valami még.
Eléggé uncsi hogy mindig csak ugyan azok vannak ,azok is aprók.
Látom a cset falon hogy vannak akik egész nagyokat kifognak ,ez vajon mitől van?
Ha tudom hogy el kell érnem egy szintre (mondjuk 10 vagy több) akkor van értelme folytatni.
Alább linkelte valaki azt a vidit ahol egész nagyokat fogott ki az illető csak ott nem látszik milyen szinten volt,az angolom meg eléggé gyatra ahhoz hogy miről is beszélt ha esetleg említette.
Bocsi a sok kérdésért,a játék nagyon tetszik de jó lenne tudni mégis merre meddig.