Ingyenes horgász szimulátor
  • csabush
    Ha szemét kosaraztál akkor az vége. Most nem tudom megnézni a pontos neveket, de a harcsát írtam, a sügérre (bass, bocs ha tudtad, csak hogy átfogó legyen:D) pedig spinning rod kell, lényegében mindegy melyik, amelyik tetszik, arra egy spin reel, abból talán az inspirecast 2000 az első ami elég jó, damilból pedig vagy 0,12 / 0,18 (a 0,12 azért hínárba bele tud szakadni) sima vagy pedig 0,15 braid, igazából írni fogja, hogy túl erős az orsóhoz és a patch óta tettem tönkre orsót, de alapvetően nem lesz vele gond, mondom a kisebb átmérőjű damil ha leakad akkor hajlamos orsózásra elszakadni. Baitnek bassjig abból is minél nehezebb meg nagyobb a horga annál nagyobb halakat átlagoltam. Nem tudom mennyire vagy benne, a spinning rodnál nincs úszó, az ilyen bevágom-kiorsózom dolog.

Bass-ra amúgy rálehet menni casting rod-dal is, az lényegében ugyanolyan ahogy lejött mint a spinning, csak a másik féle orsó kell rá, a lényege ugyanaz, bevág-kihúz, az orsó mechanikája más, viszont ott nekem azokról az arányokról, meg a többi paraméterről fingom nincs, úgyhogy abban sajnos nem tudok segíteni. Bass-t is lehet úszóssal fogni, de ott nem tudom a helyeket, de ha kérdezel biztos vagyok benne, hogy segítenek a chaten.

Szerk: hátizsákba otthonról akkor tudsz pakolni, ha nem horgászol épp sehol és inventoryba vagy, ahol vannak a cuccok egymás alatt, ott felül van két fül, az egyik a ház, a másik a táska, megfogod, a fülre húzod és kész is. (remélem a kezelőfelület nem változott :D)

Utoljára szerkesztette: csabush, 2015.11.04. 20:17:40