Ingyenes horgász szimulátor
  • csabush
    #12
    Megmondom őszintén fejből én se tudnám megmondani, ahogy a horgok közti különbséget se tudom, nem vagyok expert, kérdeztem chaten, meg tapasztalatból ezekre jutottam, ilyen setupokkal én fogtam trophyt, aztán ne vedd szentírásnak. Igazság szerint 250 mélyre úgy tudod leengedni, hogy vagy az inventoryba meghúzod azt a csúszkát a bot és a hátizsák között vagy talán ő-ú-vel lehet állítani a parton is, az csak annyit állít, hogy az úszótól milyen mélyre érjen le a horog. Este megnézem neked, hogy én milyen bottal és orsóval csináltam és leírom, remélem nem felejtem el. Harcsát az alap botoddal lehet, ami úszós, csak sima kettes horog, a márkája meg a típusa az én tapasztalatom szerint mindegy (nem az a 2/0 vagy ilyesmi) small cutbait csali és 250 centire engedett horog. Sügérhez meg kell néznem mit használtam.
    Számít egyébként az is, hogy mikor mire horgászol, harcsát én mikor még játszottam 18:00-19:00 között fogtam a legtöbbet.

    Az hogy mekkorát foghatsz ki, kifogni bármekkorát kifoghatsz, de nem biztos hogy eltudod rakni, ehhez kell fish jail vagy a háló, mindkettő írja, hogy maximum mekkora halat tudsz bele / rárakni illetve hogy összesen mennyi hal a kapacitása súlyban.

    Damil függ az orsótól, a braid erősebb, nehezebben szakad, viszont jobban terheli az orsót. A 0,18 braidet ezen a szinten még nem nagyon lehet elszakítani. Este írok pontosakat, harcsát addig próbáld, alap bot, csúszka 250-re, small cutbait, 18:00.