A Lords of the Fallen alkotóinak új RPG-je
-
Árnyvadász #30 Ruha fejlesztést a "bázison" tudod megcsinálni. Ahol a medbay és a gear assembly van. Utóbbinál lehet fejleszteni fegyvereket és a ruhákat.
A medbay-nél pedig újabb implantokat tudsz berakni, és ott van a két kör is, ami tulajdonképpen a ruhád energiafejlesztése. Ez egyrészt kell ahhoz, hogy bizonyos ajtókat ("overcharge") fel tudj törni, másrészt minél több scrap alapanyagot fejlesztesz a ruhán, annál több implant férőhelyed lesz.
A ruhák (fej, kar, láb stb) pedig egy külön menüben vannak és ott tudod magadra rakni. Ehhez nem kell "bázison" lenni, akárhol előhozhatod és tudod váltogatni milyen felszerelés legyen rajtad.
Ami fontos, hogy a megszerzett scrap-et el is tudod tárolni egy úgynevezett bankban. Ez az opció a medbay-en belül érhető el. Így ha levernek, akkor nem kell visszamenni érte időre és felszedni. Már persze, ha jó sokat otthagytál. Ez a módszer csak annyiban hátrányos, hogy minden egyes medbay, vagy gear assembly látogatásnál az ellenfelek újratermelődnek.
Viszont ez jól is jön, mert ugyanazt az ellenfelet leverve előfordul, hogy dobhat fejlesztéshez szükséges alapanyagokat is.
Első boss-hoz egy kis segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a könnyű páncélzatot választottam a játék elején, így mozgékonyabb vagyok. Szóval az első fő ellenfélnél, aki egy buldózer tulajdonképpen, csak futva be kell csúszni a markolója alá és a testét megütni 4-5 alkalommal és kész is. Persze érdemes felfejlesztett fegyverrel menni oda. A szívás csak annyi, hogy van a közelében egy távolsági sebző repülő mob. Azt érdemes előbb kiszedni.
Még annyi, hogy minden harc előtt érdemes kijelölni az ellenfél gyenge pontját (ha van) és úgy támadni, akkor hamar le lehet győzni. Ellenkező esetben szívósabb lesz.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.05.17. 09:30:13