96
A Lords of the Fallen alkotóinak új RPG-je
-
#56 The Surge 2 - ismét levághatjuk majd a végtagokat -
#55 Surge 2 Demo 20 Minutes Of Combat And Extended Gameplay
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.20. 12:26:24 -
#54 Több mint egy órán át mozog a The Surge 2 -
-
#52 -
#51 Fény derült a The Surge 2 megjelenési dátumára és speciális kiadás tartalmára is. -
#50 MS Storeban boxra előrendelhető:
Előrendelhető a The Surge 2
Ár: 17.990.- HUF
Megjelenés: 2019.09.23. -
#49 11 percig pörög a The Surge 2 -
#48 Friss képeken a The Surge 2 -
#47 GC 2018: The Surge 2 - pre-alpha parklátogatás
-
#46 Jónak tünik. -
#45 The Surge 2 - First Gameplay
-
#44 Meg kell ölnöd a negyedik bosst... és felvenni az ott kapott rig-et. -
ricsa008 #43 Sziasztok !! A Security Door-ok kinyitásához mi kell ? pl első terület csatornában? -
ratgab #42 Lehet ő nem kért 2 percenként segítséget, hogy merre kell menni. -
#41 pff. Noob.
Én 32 alatt végeztem :D -
#40 35 óra alatt végeztem, egy kicsivel jobb lett mint a LotF, ilyen tipusú játékból el tudnék még viselni egy párat.
A bossokat leszámitva egyértelmüen nehezebb lett a játék a harc is nagyon addiktiv, hogy mondjak negativumot is szerintem kevés a fegyó és az ellenfél tipus. -
#39 Megöltem a robot idézős negyedik bosst, bementem hátulra, overchargeoltam azt a szart... aztán valami ilyet mondott a hang, hogy én vagyok a kapitány vagy hogy a gearem készen áll... ÉS MOST MERRE KÉNE MENNI? Valaki óvatosan a jó irányba fordítana? -
maladyce #38 Az összes boss elkalapálása.
-
#37 Kb... nem is tudom... 4-5 órát basztam el azzal, hogy nem tudtam, merre kell menni. A helyes irányba azért nem mentem, mert azt hittem, hogy az egy ismerős helyre vezet... MINDEN UGYANÚGY NÉZ KI BASZKI!!!! Viszont harmadik boss elsőre lement, szóval megveregettem a vállamat :D -
#36 Na megtaláltam a második bosst. Ha meg lett volna a hat potim, le is nyomom. -
#35 Nem tudom, merre kell menni. De majd megtalálom magamtól.
Sokkal teknikásabb és nehezebb, mint DS. -
#34 Mibe?
Így 10 óra játék után nyugodtan mondhatom, hogy jobb lett mint a LotF.
Élvezetesebb a harc a fejlödés és ami a lényeg nehéz, ez a LotF-ról nem volt elmondható. -
#33 Megint elakadtam bazmeg :D Már másodszorra. -
titani #32 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nem boss. az első boss a 2 lábú lépegető amit, ha rakétázik be kell futni a lába közé és kb 10 csapás után letérdel ,akkor nagyot lehet bele sebezni. -
#31 köszönöm! -
Árnyvadász #30 Ruha fejlesztést a "bázison" tudod megcsinálni. Ahol a medbay és a gear assembly van. Utóbbinál lehet fejleszteni fegyvereket és a ruhákat.
A medbay-nél pedig újabb implantokat tudsz berakni, és ott van a két kör is, ami tulajdonképpen a ruhád energiafejlesztése. Ez egyrészt kell ahhoz, hogy bizonyos ajtókat ("overcharge") fel tudj törni, másrészt minél több scrap alapanyagot fejlesztesz a ruhán, annál több implant férőhelyed lesz.
A ruhák (fej, kar, láb stb) pedig egy külön menüben vannak és ott tudod magadra rakni. Ehhez nem kell "bázison" lenni, akárhol előhozhatod és tudod váltogatni milyen felszerelés legyen rajtad.
Ami fontos, hogy a megszerzett scrap-et el is tudod tárolni egy úgynevezett bankban. Ez az opció a medbay-en belül érhető el. Így ha levernek, akkor nem kell visszamenni érte időre és felszedni. Már persze, ha jó sokat otthagytál. Ez a módszer csak annyiban hátrányos, hogy minden egyes medbay, vagy gear assembly látogatásnál az ellenfelek újratermelődnek.
Viszont ez jól is jön, mert ugyanazt az ellenfelet leverve előfordul, hogy dobhat fejlesztéshez szükséges alapanyagokat is.
Első boss-hoz egy kis segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a könnyű páncélzatot választottam a játék elején, így mozgékonyabb vagyok. Szóval az első fő ellenfélnél, aki egy buldózer tulajdonképpen, csak futva be kell csúszni a markolója alá és a testét megütni 4-5 alkalommal és kész is. Persze érdemes felfejlesztett fegyverrel menni oda. A szívás csak annyi, hogy van a közelében egy távolsági sebző repülő mob. Azt érdemes előbb kiszedni.
Még annyi, hogy minden harc előtt érdemes kijelölni az ellenfél gyenge pontját (ha van) és úgy támadni, akkor hamar le lehet győzni. Ellenkező esetben szívósabb lesz.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.05.17. 09:30:13 -
#29 Üdv!
Dark Souls 3-mal sokat játszottam, bár végig nem sikerült vinni. Kérdésem annyi, hogy nekem valahogy nem egyértelmű, hogyan kell fejleszteni a ruhát stb. Minden ruhánál, fegyvernél van négy kis négyzet, azokat felnyomtam maxra, d enem marad ott, ebből gondolom, hogy nme fejlesztettem. Na meg van az a két kör, és egérkattal lehet növelni a jobb oldalt, de az is mire jó pl? Meg a gyilok utáni pontokat se tudom elkölteni. Valaki tudna ebben segíteni kicsit? -
Árnyvadász #28 Belekezdtem.Tetszik.
Jó ez a kijelölős harcrendszer. Bár néha van olyan ellenfél, akinek nincs gyenge pontja. Igaz a jutalom is nagyobb érte. Grafika igazán szép és elég jól ki van dolgozva a környezet. A játék elég egyszerű sémát követ. Gyűjts be a hulladék alapanyagot, vagy ruha sémákat és fejleszd fel magad. Ehhez jó sok robot ellenfelet kell a másvilágra küldeni. Amik újra és újra élednek, így végül is alapanyag az van bőven.
A kivégzéssel történő gyilkolás meg extra, kifejezetten ruha fejlesztéshez lévő matériákat is ad. Bár nem mindig. Időnként lehet találni eldugottabb zugokat és ott is van felvehető cucc. Érdemes kicsit körülnézni a pályán.
Alapjában véve így az első két óra alapján rendben van a játék. Jóféle. -
Ugy néz ki jó lett a játék a 40 órás játékidö meg teljesen rendben van. -
#26 Gaming Trend – 90/100
Poligon – 80/100
Xbox Achievements – 80/100
IGN – 79/100
Gamezone – 8.5/10
TechRaptor – 8.5/10
GameGrin – 8.5/10
PCGamesN – 8/10
CG Magazine – 7/10
GameWatcher – 6.5/10
Push Square – 5/10
Trusted Reviews – 4/5
Slant Magazine – 3.5/5
US Gamer – 3.5/5 -
Árnyvadász #25 Performance
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.05.16. 15:49:07 -
#24 VGA teszt -
#23 Megvettem, este majd elkezdem, remélem lesz olyan jó mint a LotF volt. -
#22 kigyütt a csúnya verzió lehet szed..illetve megvenni:) -
#21 Megérkezett a The Surge premier előzetese (+ első 18 perc)
-
#20 Nagyon kiváncsi vagyok erre a játékra, akár még az idei év meglepetése is lehet, pozitiv és negativ értelembe is. -
#19 -
#18 -
#17 Befejeződtek a The Surge munkálatai