pocoksari#900
na, játszogattam megint, a véleményem az, hogy a játékon lenne mit javítani, ami zavar:
- a diplomácia nem használható, aki nem szeret az nem áll velem szóba, magyarul csak a vazallal tudok beszélgetni, ami eléggé leszűkíti a mozgásteret, a fallenek le sem sz@rnak, akivel harcoltam az sem, aki szomszéd az sem, aki gyengébb az sem, a nehézség miatt amúgy sem voltak hajlandóak túl sok mindenre, egy defensive pact volt az egész ami összejött az egész játék alatt, de azt is a félelem miatt felrúgta a pofa
- a szektorom idióta, elő van írva neki, hogy a techet tolja, erre szépen túltermeli az energiát és az ásványt is, tele van a raktára és folyik ki, miközben az űrbázisokat nekem kell nála kézzel építgetnem, ez gagyi, amit kiadsz a kezed közül azt ő nem megfelelően hasznosítja
- a foglalás elég unalmas, mész, beütöd, elhozod a bolygókat, megtámadsz egy másikat, elhozod a bolygót egy részét, aztán jön a következő, aztán vissza az elsőre, aztán a másodikra...ugyanaz mint az EU4-ben, azt lesed, hogy mikor jár le a truce, hogy mehess újra
- annyira untat, hogy nem is kolónizálok, minek, átadom a szektornak, aki valami miatt sokkal lassabban maxolja ki, addig meg csak techköltségem növeli, teleépíti istentudja mivel, de nem teches épülettel, csak megint extra energiát és ásványt termel, ami szintén kifolyik neki, szóval ráfizetés az egész
- egy normális flotta upgradelése 10+ évig tart, ami nonszensz, inkább csatába küldöm és ami megpusztul annak a helyére gyártok újat
- ez a távolságia energiafegyver nagyon durva, aki nem ezzel jön annak esélye sincs, innentől a flotta úgy néz ki, hogy full csatahajó ezzel a fegyverrel, a gép persze rendületlenül tolja a kishajókat, amiket mintha golyószóróval lőnék úgy döglenek, semmi esélye sincs