• TokraFan
    "Szerintem a játék sava-borsa az olvasgatás,"

Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Rengeteg játéknak van erős háttértörténete, amit eltérő módon lehet elővarázsolni, néhol enciklopédiákból, más jétékokban könyvekből, hátrahagyott üzenetekből. Ha ezeket kihagytam volna, számos játék a közepes szintet sem érte volna el nálam, de elolvasás után egészen más élmény lesz minden. Értelmet nyernek a helyszínek, nem csak üres rendszerek, bolygók, vagy városok, hanem összetett történetekkel rendelkeznek. Ha pl. betévedek egy rendszerbe, és ott van pár roncs az úgy kit érdekel? Megyek tovább. De ha korábban olvastam róla, akkor kiderült, hogy ott korábban háború dúlt valakik között és a roncsok onnan maradtak hátra. Egészen más a hangulat, ha kibontakoznak történetek. Stellarisban külön csúcs a sok kis apró sztori, event, és ahogy fejlődnek a népek. Mondjuk döntés elé kérülök, és választani kell, hogy egy kihalás szélén lévő fajt megmentek-e a végső pusztulástól azzal, ha beengedem a saját területemen egy elhagyatott bolygóra. Volt hogy így tettem, eltelt rengeteg idő, már el is felejtettem az egészet, amikor hirtelen elkezdtek egyre többet követelni, végül fel is lázadtak ellenem, szét kellett vernem az egészet. Tele van a játék ilyen dolgokkal, aminek nincsen párja a piacon jelenleg.

Although
    Stellarisban sokkal több tartalom van már most is!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.02.26. 19:24:31