inkvisitor#1806
:) Ezt már eljátszottam gépi normál birodalom ellen. Wormhole hajtóművel körberohangáltam a bányáit és űrállomásait rombolva, a flottája meg loholt utánam. 5x annyi hajóval üzent hadat, de végül veszített, mert utolértem építéssel és az űrállomásait lelőve nem tudott új hajókat építeni a flottalimit miatt.
Viszont mikor jön már egy event? Zenith of Fallen Empires moddal 2420-ban vagyok, a második Dyson gömbömet építem a flottám meg már Titán szintű fegyverzettel és pajzsokkal megy, 10K plusz (134 vs 144, 95 maradt) flottaerővel legyilkoltam az egyik felébredt FE-t, most megyek a másodikra. Belepusztult az összes korvett, romboló meg a cirkálók ötöde, de minden csatahajó túlélte az avaken empire flottáját. Újra kell gyártani a kishajókat, csak egy felfejlesztett romboló többe kerül mint egy alapkategóriás (nem fallen felszerelt) cirkáló. 700 a korvett és 1000 körüli a romboló). Viszont korábbi spinal mount fegyvereket tudok rakni a cirkálók nagy lövegtornyaiba :)
De ha elindul a flotta, akkor a +300 energia átmegy -500-ba :( Utoljára szerkesztette: inkvisitor, 2017.08.25. 09:39:50