• Tauri
    De nem tudom megnézni milyen fegyverzete van, mert az info gomb inaktiv. Ezt hogyan tudom megtenni?

Ezen kívül van 60 korvett, 60 destroyer 40 cruiser és 23 BS a flottámban, pont azért emit TE is írtál. Neki van 10 BC és 20 Cruiser 1 fleetben és 2 ilyen fleetje van.
    Vannak a sniper hajóim amin csak Large fegyverek vannak a lőtáv miatt, stb. maxos Flotta parancsnokom van aki még bónuszokat is kap.
    A két 30K-s Fallen Empire ből az egyiket le tudom kapni, de a másik 30 K-s átlőhetetlen , és 3 secenként öl meg 3 BS-t a flottámból. Nem tudom mivel lő, olyan mint ha Bomberek lennének, de nem lövi őket sem a Pont defense ami 3 as szintű sem a 3 as szintő vadászaim sem....nem értem

Ezen kívül hogy érted hogy érdemes beküldeni a kisebb hajókat előre? Két flotta? Mert most 1 flottában van mindenem, és nem tudom változtani ki merre menjen, csak ugye mennek...a korvetteken advanced Ab is van hogy hamar a célhoz érjenek

Lehet fogok csinálni korvet+torpedó fleetet is amik talán lekapják a BC ket.
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2017.04.27. 10:45:44