• BladeW
    Velem nagy csúnyaság esett meg az aktuális játékomban. 2307-ben felébredt az egyik ősi, fanatic xenophile faj. Természetesen a közvetlen szomszédom. Felajánlotta, hogy behódolhatok, amit meg is tettem (esélytelen lettem volna, két másik advanced AI-n úgy ment át, mint kés a vajon a 350k-s flottájával).

Gondoltam felfejlesztem a gazdaságom, úgyse mer senki megtámadni, erre valahogy a galaxis végén, háborúknak köszönhetően létrejött valami birodalmacska, akiknek én automatikusan garantáltam a függetlenségüket(???), úgy hogy nem is vettem részt semmilyen háborúban. Az ősi faj aztán őket is megtámadta, mire én háborúba léptem a saját overlordom ellen, természetesen totál esélytelenül. A kis birodalommal nem tudok diplózni semmit, mert nem vagyok önálló. És 10 évente (amikor lejár a truce) legyalulják a fél birodalmamat. 2400 után aztán megjelentek endgame crisisnek az extradimensional invaderek, ráadásul pont az ancient-ek birodalmába nyitottak kaput. Dörzsöltem a tenyerem, hogy na majd most lerázzuk a rabigát, de 20 év alatt ki lettek írtva, minden segítség nélkül.

Ki lehet ebből szállni valahogy? Vagy kezdhetek újat?
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.04.20. 19:23:50