• Geri 12
    Én viszonylag sokat, mondjuk talán már néha kissé a teljesítmény árára megy, mert én nekem a játék 2350 után elkezd akadozni, játszható még azért, de távol áll a "folyékony" játéktól.
    Ami nekem nagyon bejött az 3 féle mod: Planet Diversity (többféle lakható bolygót ad, pl Oázis világ, Sztyeppékkel teli bolygók stb), Ethics and Governments(többféle kormányzati forma, vele együtt több kormányzati ethosz, politikák és épületek) valamint az ISB Balance meg Grafikai Modja meg hozzá a Doomsday mod. Az ISB balance értelemszerűen balanszoltabbá teszi a játékot legfőképp a hajókat azoknak viselkedését, a grafikai mod ami nekem nagyon tetszik mert kisebbek lesznek az űrben lévő objektumok, ezáltal kicsit valósághűbb távolságok alakulnak ki, a Doomsday modban pedig különféle tömegpusztító fegyvereket lehet kifejleszteni vagy akár planéta vagy csillagpusztítókat is :)

Utiopia után úgy is megint nullázódnak majd a modok, szóval én lehet majd azért kiszelektálok jó párat mert vannak még nekem kisebb modok, de ez a 3 főbb mod ami nekem bejött, legfőképp az első kettő :) Az ISB-nél kicsit zavarban is vagyok mert ugyan érzem hogy máshogy viselkednek a hajók, de pontosan nem tudom megmondani miben jobb az alaptól, csak nekem a naprendszerek "széthúzása" miatt jött be igazán.