Empyrion - Galactic Survival
-
lammaer #234 "akkor elvileg űrben a naptól való távolság nem befolyásolja a panelek termelését"
Ezt nem tudom biztosra mondani, de mindjárt kitesztelem offline. Az viszont biztos hogy úgy kell letenni hogy a nap felé forduljanak a panelek merőlegesen, ha nem igy van kevesebbet termel. De nem lennék meglepve ha a csillag tipusa és a naptól való távolság számítana....
"köszi az invite-ot,egyelőre maradok egyedül,a saját lábamon. persze ha kell valami help,szólj és megyek ha tudok."
Ahhoz az ingame neved tudnom kéne. Amúgy nem feltétlenül arra gondoltam hogy lépj be abba a factionba amelyikbe én leszek (bár az ingyen RP miatt nem hátrány ha az ember factionban van, engineerként 10 emberenként napi 10RP jár :D - szóval vedd úgy hogy önzésből is toborzok ), én is simán együtt játszottam úgy emberekkel hogy nem voltunk egy factionban. Szóval lonerként is simán lehet az ember factionban, mert nem költözik oda ahol a többiek vannak azt csá, nem szól hozzá senki. Viszont ha bajba kerülsz (pl belefutsz egy teleport bugba amikor kib*sz teleportálás közben a semmibe a játék) akkor a faction chaten hamarabbtalálsz segítséget :D
Csak akkor tudunk alkalom adtán összejátszani ha nem a világ két végén vagyunk, tehát ha pl kitaláljuk hogy egymáshoz közeli rendszerekben telepedünk le akkor van esély rá hogy esténként mondjuk közösen szedjünk szét egy zirax radar complexet. 400 fényévet se te se én nem fogok ugrálni :D
De mostmár nem tukmálom magam rád, csak ötlet. Online játék, több barát hasznosabb :D És ne aggódj, nem adok semmit ajándékba :D
(még egy utolsó: ha egy factioban vagy valakivel, nem kell aggódni hogy pl elviszik a cuccodat, factionon belül by default privát a cucc, csak ha akarod publikussá teheted hogy a factiontársak is használhassák. De kérdezés nélkül nem szokták).
Megígérem többet nem hozom fel a faction témát, de az ingame nevedet mindenképp áruld el :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.04.13. 19:44:51