Empyrion - Galactic Survival
-
lammaer #231 Jaja, OCD van, mostmár csak hozzá kéne férni. Szegény admin, bekapcsolta ugyan hogy pár napig mindenhonnan elérhető az OCD (nemcsak OCD zónából), csak éppen azt elfelejtette kikapcsolni hogy horror creditárat kérjen a rendszer az OCD műveletekért.
Szóval kaptunk segítséget ami mégsem elérhető. :) De nem csesztetm érte, van elég baja most
Amúgy nem akarlak elkeseríteni - és azért próbáld meg helyreállítani a CVdet - de azt mondta egy csávó akinek már visszadták, hogy csak a CVt / baset kapjuk vissza, az inventoryját viszont nem... :(
-----
Az előző szezonban bolygós bázisom volt, de meguntam hogy ahányszor beléptem, jöttek a ziraxok meg a talonok "raidelni". Igazából nem jelentettek volna veszélyt - mert kb 3 minigun turret elintézte volna azt a pár dronet meg harcost ami esetleg jön - viszont vmi nagyon bugos lett a játékban és a turretek volt hogy nem lőttek a droneokra vagy nyugodtan végignézték hogy egy pókizé lekaszabol miközben gazdálkodok.
A kaput az tette be, amikor egy ilyen alkalommal egy picsafüst zirax drón konkrétan felrobbantotta a bázis mellett parkoló unpowered CVmet, mert a turretek nem lőttek rá (először azt hittem friendly fire volt mert a haver flakjai is lőttek állandóan hozzám, de Rexxus megnézte... )
Amúgy a talon támadások is idegesítőek voltak, mert ilyen sámánok jöttek, akiket ha nem öltél meg 20 percig idézgették rád a lényeket. Megölni elvben nem nehéz őket, csak van hogy nem találtam meg őket (bizos bespawnoltak a textúráva), szóval 20 percig ment az idegesítő zizegés hang.... ja, és mivel a turretek néha nem lőttek amegidézett pókokra, azok szépen elbontottak néha egy két elemet a bázisról mire felfigyeltem rájuk...
Lényeg ami lényeg: az lőző szezon utolsó 4 hetét egy klántárstó kölcsönzött bázisön töltöttem, tökéletes nyugalomban (egy polaris owned aszteroidamezőben, ahol amellett hogy sose volt ellenség még egymás hegyén hátán álltak az aszteroidák is :D, meg ott volt a klán HQ az OCD zónával).
Amúgy van egy objektív előnye is az űrbázisoknak: az űrben a napelemek sokkal jobban termelnek, egyrészt 7/24ben működnek (nincs éjszaka ugye), másrészt nagyobb teljesitményt is adnak le... 24napelem (asszem ez a max?) 7-8kw-ot is termel folyamatosan, tehát sohasem kell tankolnod az űrbázisodat.
Abban igazad van, oxigén kell, de őszintén, azt nagyon könnyű beszerezni, és az is csak a "kerthelyiségekben" muszáj (a növényeknek kell az oxigén), mivel te úgyis szkafanderben vagy azt csak néha fel kell tölteni.
Nálam az űrhajó se totálisan szigetelt, a pilótafülkém pl lukas mert igy sikerült ráapplikálnom a bányászlézereket az elejére, azok meg nem airtightok. De amúgy meg az űrhajót kell töltögetni oxigénnel, szóval tökmindegy.
Szóval több az előnye az űrbázisnak mint a földinek.
Ja, arról nem is beszélek, hogy az űrben könnyebb építkezni (pl amikor a hajódat alakítod át), ugye szépen körbe tudod repkedni mint kreatívban...
(ui: tényleg nem akarsz összebarátkozni ingame? Ugyanúgy lammaerr vagyok mint itt :D )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.04.13. 17:41:07