Empyrion - Galactic Survival
  • lammaer
    #187
    A sztori alapján a Zirax birodalom szívében vagyunk, ezért tolong mindenütt a Zirax.
    Ha van hiperigrásra képes CV, érdemes elhagyni a Zirax birodalmat (100-150 fényévnyi ugrsra lesz szükség, a galaktikus térképen kapcsold be a terület jelzést és látni fogod hogy egy bazi nagy piros gömb közepén csücsülsz :D), és akkor sokkal sokkal nyugisabb lesz az élet. Engem is sokáig kapacitáltak a klántársak, először bátortalanul ugráltam egyet-egyet, persze mindenhol zirax, aztán fogtam és kb 5-6 ugrással kijöttem a Zirax birodalomból és igy tök más :) Lesz Zirax igy is elég, de simán vannak komplett rendszerek ahol pl Polaris van csak, ott lehet nyugiban afkolni :)

    respawn: igen, ez elég idegesitő, de a Ziraxok esetén ez megállítható: ők teleportokon át jönnek, keress a bázisokon a plafonon/padlón ilyen kör alakú teleport padokat, ha azt szétlövöd ott nem spawnol többé.
    Amúgy gyalog harcolni sokkal nehezebb, gyakran egyszerűbb egy turretekkel megpakol HVvel vagy SVvel bekopogni a falon :) Ha a turreteket pl beállítod hogy csak generátort célozzanak, szépen mutatják hol a generátor (oda lőnek a falon át is), aztán a közvetlen irányzású fegyvereidel (railgun) szépen kibontod a falakat és megsemmisíted a generátort..... akkor már nem nagyon spawnol senki.

    Alieneknél nincs teleport, na annál szemetebb nincs amikor a seggeddbe spawnolegy abomination....