banner
 • S1M0N
  #493
  Én anno 20-30 órát csak a single résszel játszottam, online fel sem mertem menni sokáig, a competitive módot is csak mostanában kezdtem el komolyabban.

  Először lejátszottam egy szezont a legnehezebb AI ellen, közben gyakorolgattam a figurákat, utána merészkedtem csak az online hadszíntérre.

  Engem is sokszor noob-oztak, persze néha volt is alapja, manapság is tudok nagyon szar meccseket összehozni, amikor semmi nem sikerül, bár talán már tényleg csak néha, most már tudok tartani egy egész jó szintet. :D

  Én amúgy inkább védekező játékos vagyok (competitive-ben volt, hogy ezért is szóltak meg), legtöbbször a saját kapunkból szoktam támadásba lendülni, valamint ha a csapattársak engedik (besegítenek a védekezésbe), akkor támadónak is fellépek. Gyűlölöm, amikor üres kapus (vagyis elkerülhető) gólt kapunk, ezért is maradok általában hátul.

  Most tartok benne 168 óránál, azt hiszem 2016-os téli vásárban vettem meg, talán a legjobb multis játék, amivel valaha is játszottam. Persze most is vagy 1 hónapig hozzá sem nyúltam, de az új patch érkezésével valahogy megint kedvet kaptam hozzá. Plusz a competitive-et is próbálom most komolyan venni, és minél többet játszani.

  Közepes tudású játékosnak tartom magam, néha tudok kiemelkedőt alkotni, de bőven lenne még hova fejlődni. :D
  Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2017.07.08. 22:42:21