banner
  • Amiga
    #173
    Osztom Merlin véleményét, viszont a te megközelítésedben látni vélek egy hibát.

    Elsőzör is, én voltam BLASZ 4-es focista, szóval azt mondanám, ott sem random mennek a dolgok, még akkor se, ha a meccseinken összesen 30 néző volt és azok is mind a barátaink, meg egy-két arra tévedő szerencsétlen. Mi ugyanúgy keményen edzettünk a meccsekre, ugyanúgy gyakoroltuk a lövést/passzt/cselt, stb. Sőt, akármilyen baráti társaság is keményen tud küzdeni egy meccsen és még koncepciója is lehet, nem kell azt sem leszólni.

    Amikor még nem vagy bizonyos szinten a RL-ben, addig azért random a dolog, mert még nincs meg a rutinod, hogy különböző helyzetekben a labda miként viselkedik, illetve hogy neked hogyan érdemes helyezkeded. Illetve ahhoz is idő kell, amíg megismered a társak tipikus viselkedését - ki az, aki inkább a védő szerepét vállalja magára, és ki az, aki annyira igyekszik labdába érni, hogy a saját kaputokra is veszélyes lehet.

    "Ha nem lenne kompetitív" - na de pont ez a lényeg, hogy kifejezetten kompetitív. Amíg bele nem szokik valaki, addig random lesz, na de melyik játék nem az? Erre is igaz, ami sok másra: könnyű elkezdeni és nehéz igazán profin játszani (vagyis már akár röpködve gólokat lőni). Viszont már nagyon kevés gyakorlattal is lehet piszkosul szórakoztató, és ha a matchmaking hasonlóan kezdő ellenfeleket sorsol be, akkor a sikerélmény sem marad el.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.24. 16:08:02