bannerkep

• lammaer
    Hát, nem nagyon láttam még klánt, de magyarral tegnap sikerült többel is felvenni a kapcsolatot ingame (elég megszólalni magyarul azt mindjárt lesz sok ismerős), lehet csak szerencs, de elég ügyesekbe sikerült belebotlani.

Igazából mondjuk a random csatákban sok értelme nincs a klánnak, hiszen valljuk be az egyetlen dolog amit meg kell tanulni az az, hogy mindig egy csoportban kell maradni/mozigni, nem elkóborolni egyedül, erre PS 2500 környékén már mindenki rájön... nemtom afelett van e klános tartalom, ott még nem járok...

A hétvégén amúgy eljutottam a 10. szintre, és nagy örömmel álltam volna neki az új kék fegyverzet craftolásához, meglett a nyersanyag is, mire kiderült hogy.... ajhhoz hogy craftolhassak elég komoly mennyiségű ingame pénz szükséges (50-70 credit), amire fogalmam sincs hogy mégis hogy tehetnék szert.

Mert néztem ugye hogyha eladogatom azt amim feleslegbe van (alapfegyverek, kabinok és alkatrészek), akkor darabonként ilyen 0.10 nagyságrendű összegekre tudnék szert tenni ami ugye egy vicc....

Szóval lehet hogy belefutottam a fizetős falba? A grind is durvának tűnik, egy-egy jobb alkatrész több száz fémet kér, egy csatából meg keveseb mint 20 esik győzelem esetén....