214
-
#93 Nekem valahogy összejött az alapanyagok, benzin eladásával annyi zseton hogy kraftoltam kéket amit eladtam, és ezt jó párszor, lett kék hordóm meg sima 15L benzin egy győztes meccs, nyomom a normál küldiket meg a napi küldi szériát, most 200-300 kreditem van meg egy rakat kék cuccom, 20 szint felett járok, lila cuccom nincs egy sem de nemigen hiányzik, két little boy vagy két spitfire shotgun + sledgehammer kombó durvábban pusztít mint az ugyanannyi pontos lila motyó. -
lammaer #92 Gyanítom hogy az.... én is örültem mint majom a farkának amikor nyitottam egy jó kis kabint, azt láttam alatta az órát.. hát nesze semmi fogd meg jól, láthatóan elkezdték itt is a nerfelést mindenhol, hogy minél jamarabb rávegyék az embereket a pénztárca kinyitására... -
lammaer #91 Hát, nem nagyon láttam még klánt, de magyarral tegnap sikerült többel is felvenni a kapcsolatot ingame (elég megszólalni magyarul azt mindjárt lesz sok ismerős), lehet csak szerencs, de elég ügyesekbe sikerült belebotlani.
Igazából mondjuk a random csatákban sok értelme nincs a klánnak, hiszen valljuk be az egyetlen dolog amit meg kell tanulni az az, hogy mindig egy csoportban kell maradni/mozigni, nem elkóborolni egyedül, erre PS 2500 környékén már mindenki rájön... nemtom afelett van e klános tartalom, ott még nem járok...
A hétvégén amúgy eljutottam a 10. szintre, és nagy örömmel álltam volna neki az új kék fegyverzet craftolásához, meglett a nyersanyag is, mire kiderült hogy.... ajhhoz hogy craftolhassak elég komoly mennyiségű ingame pénz szükséges (50-70 credit), amire fogalmam sincs hogy mégis hogy tehetnék szert.
Mert néztem ugye hogyha eladogatom azt amim feleslegbe van (alapfegyverek, kabinok és alkatrészek), akkor darabonként ilyen 0.10 nagyságrendű összegekre tudnék szert tenni ami ugye egy vicc....
Szóval lehet hogy belefutottam a fizetős falba? A grind is durvának tűnik, egy-egy jobb alkatrész több száz fémet kér, egy csatából meg keveseb mint 20 esik győzelem esetén.... -
#90 Tud valaki valami normális klánról? -
lammaer #89 Meg is vettem :D -
savior666 #88 Most jelent meg Steamen. -
flashpointer2 #87 á mi ez az új konténer-rendszer hogy csak 2 óráig adja a cuccot, remélem nem végleges : ( -
DrSoong #86 Látom az előző hozzászólásba szépen belenyúlt a mobilom. Van valami Kraft recept leírás valahol, hogy mikből mit adhat a játék? Csak, hogy érdemes e próbálkoznom.
Az lehetséges, hogy jól láttam, hogy egy drón cuccból kettő jött ki? -
#85 3 egyforma kell hozzá és random javít egy tulajdonságon a felsorolásból, így szart sem ér -
#84 Naponta egyszer válthatsz frakciót, Steppenwolfokat majd akkor, ha eléred a lvl25-öt Engineerekkel. Fusion 2 tárgyat pakol össze és kapsz egyet egy extra tulajdonsággal. -
DrSoong #83 Hello. Lenne pár kérdésem, mint újnak. Másodlagos frakciót bármennyiszer lehet váltani és ingyen? Az ötödik frakció csak a fizetős ölnek van? Mire jó a fusion? Összepakolt ám 3 drónt egymásba és semmilyen változást nem tapasztalok. -
tothgyorgy #82 Botok? Így már érthető néhány furcsaság.
Ja aki gyárt figyeljen az adóra! Ne járjon úgy mint én néhányszor. Mindig a nettót kell nézni eladás előtt, és csak akkor katt a gyártásra, ha úgy is pozitív lesz az egyenleg. -
Wolwerine #81 Azok botok, ha valódi játékost oszt a rendszer, akkor a botokat felrobbantja. -
tothgyorgy #80 Gyártani megéri. naponta 1-2 dolgot gyártok úgy, hogy minden hozzávalóját megveszem a piacon.
Papíron kiszámolom a hozzávalók árát, +4,5 az egyre jutó bérlési költség, aztán megnézem mi az ára a gyártani szánt kütyünek.
Ha biztos a nyereség, indul a gyártás -
tothgyorgy #79 Jelenleg 1 ágyú és 2 gpu van fönt. Küldetésekhez variálom szükség esetén. Ja és még csak most lettem lv20.
-
flashpointer2 #78 Próbáltam már elég sok setupot, pvp-re a wyern kabint találom a legjobbnak, a trucker hatalmas, lassú és emiatt nem ér meg +1 energyt. Szerintem kék a drónok most nagyon adják, kevés PS, ha nem azt lövik akkor tuti kinyír 1-2 ellent / eresztés. Viszont aki ismeri az egyből azokra megy még ágyúval is, úgyhogy olyan autó kell amivel el lehet teperni gyorsan :D
Kinéztem a reapert már csak egy epik ágyú kell hozzá meg pár heti repu, remélem nem okoz csalódást. Aztán ha lesz még 1 másik mellé akkor duallal már hard raid is sima ügy.
Viszont arra még nem jöttem rá hogy miért robbantják fel amgukat sokan a játék kezdete utáni pár mp-ben.
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2017.07.14. 21:32:32 -
szaboattila1976 #77 Ki milyen fegyvereket használ,és hogy van vele megelégedve?melyik fülkét javasoljátok? -
tothgyorgy #76 :)
Majd este ránézek, aztán papír ceruza. -
AlucardHuN #75 Ilyen eladásra dolgon most csak akkor gondolkozom ha nincsenek úgy megzuhanva az árak. -
tothgyorgy #74 Tényleg drága móka. Meg kell gondolni mit épít az ember. (amit jól el lehet adni :) ) -
tothgyorgy #73 Lehet hogy így van. Angolból elég gyenge vagyok, de rémlik valami darabra hivatkozik.
Tegnap hazamentem, beléptem és a leviathan mellett láttam 1 győzelmet beírva. :) De hogy mitől, azt nem tudom. -
AlucardHuN #72 Nem úgy van hogy még van adva hogy mennyit tudsz vele craftolni? Pl a legolcsöbbal csak 5 alkalommal. Amúgy nagyon hülye feature ez, túl drága. -
tothgyorgy #71 A gyártóasztal bérlését újítani kell? Ha igen mennyi időre béreljük?
A nyersanyag farmolásnak vannak határai? -
tothgyorgy #70 Ja. Közben rájöttem én is, csak megépíteni lehet. Mi a lényege? Látom 24 órás visszaszámlálás, de mi történik ? Főellenség a többi játékosnak? Valami jutalom érte? Építettem én is, raktam rá ami belefért . :) -
#69 a leviathannal nem tudsz játszani. -
szaboattila1976 #68 Az mit jelent hogy minden aélkatrész?Mert ami nekem volt mindent rátettem,maxon van minden,vagy van ami konkrétan is kellene rá? -
tothgyorgy #67 Szia!
Meg volt minden alkatrész hozzá, megépítetted és nem tudsz indulni vele? -
szaboattila1976 #66 Sziasztok!Megszereztem 17-es szinten a leviathant,megépitettem de nem enged vele meccsezni,miért lehet? -
tothgyorgy #65 Ja. És a bérlés egyre drágább ahogy a szint emelkedik. Némi valódi pénzért lehet kreditet venni, vagy irány a a piac. Arra azért vigyázni kell, hogy az elmentett járgányok alkatrészei megmaradjanak, mert alkatrészhiány miatt nem lehet betölteni őket.
Jártam már így. :) -
#64 Bérelned kell munka sztal vagy mi a retket. -
Blacus27 #63 srácok hogyan működik például a kék dolgok csinálása? mindenem adott, rányomok az építésre és semmi (tudom 1 óra) de nem vonja le a nyersanyagokat és nem jelzi semmivel,hogy elkezdte csinálni előre is köszi -
tothgyorgy #62 Tegnap nálam is volt ping probléma.
Ha valamit kiteszek a piacra, költséget számít föl. Ha meggondolom és visszacsinálom az ajánlatot, a költséget visszaadja, vagy elveszik? -
#61 Másnak is 150ms pingje van EU szerveren? most elég szar netem van (305) de múlt hétig sose volt 80nál több, többnyire 40 köriüli még most is raiden de pvpbe iszonyat nagy. -
flashpointer2 #60 jaja pve-re és pvp-re a géppuskák jók, ágyú tetszett nagyon az elején scopeal de olyan sokszor laggol hogy használhatatlan. a hétvégén szereztem 2 mg13 minigunt azok meg legalább 200% hűtés nélkül nem sokat érnek úgyhogy most a sztakkolós 100%-os epic radiátorokra megyek rá. Trükkösen kell elrendezni mert ha nincs los-ban a célpont leesik a felépülő bónusz is. Remélem nem bánom meg hogy nem spectre lett, azzal nagyon sokan nyomulnak de nerfelték is -15% dmg-el. -
Wolwerine #59 Ha küldetés miatt másra van szükség, akkor mint te, 1 db Little Boy ágyút használok plusz amit kér a küldetés. Amúgy 2 db Little Boy ágyút használok, a normal raid simán megy velük.
Játékos ellen egyenlőre nekem is 5 db sima géppuska jön be legjobban, hanyagolom a gépágyúkat, a rare-kat legalábbis.
Játéktechnikai változás: jelenleg 15 fuel-t lehet szerezni, ha sima és rare hordót is tesztek fel a kocsira -
tothgyorgy #58 Érdemes a gépágyút használni? Nekem úgy tűnik 2 géppuska jobb választás.
Jelenleg a küldetéseknek megfelelően ágyút (+gpu v sörétes), vagy gpu-kat (esetleg sörétessel kombinálva), vagy csak sörétest használok.
És úgy látom az ágyú közvetlen közelre nagyon hatékony raid ellenfelekre . Humán ellen meg gpu és sörétes. -
Wolwerine #57 support
Én ezt találtam -
Wolwerine #56 Ez igaz, viszont a Medium Wheel ST kerék a leggyakoribb -olcsó- keréktípus a játékban, azzal működik, szintúgy működik a Twin wheel ST kerekekkel is. A legújabb verzióban beleraktam az alvázba a hordót, a hazardous generátort és 2 db Ammo pack-ot:) -
tutyimutyi2 #55 Ha nem kaptam meg a CBT-ért járó jutalmat akkor hogyan tudnék írni a supportnak?
Mert ha bemegyek a support gombra akkor kiad néhány gyakori faszságot meg egy keresőt de a keresőbe bármit is írok be folyton nincs találat. -
#54 csak akkor működik ha elég nagyok a kerekek, racing wheelel már a földet súrolná szerintem.