Magyar Betyár#130
En ilyen nagy kulombseggel meg nem talalkoztam. 1000-1500ps kulombseg meg elofordul de 2500 az sok. Talan akkor ha keves a player.
A legjobb ha megtalalod a sajat stilusod ami a legjobban bejon. Erdemes nezni a tapasztaltabb jatekosok vasait.
Pl ha felraksz sok feher geppuskat akkor felesleges pancelozni. Maradj konnyu mozgekony. Keruld a kozelharcot, maradj kozeptavon, eloszor mindig a fegyvereket lodd. Ha leszedted a fegyvereket es van meg ott enemy akkor valts targetet. A fegyvertelen ellenseg tehetetlen majd lelovod ha vegeztel a masikkal. Tudom hogy a kill a fontos de az meg fontosabb hogy nyerjen a team. Hiaba van tobb killed ha azzal toltod az idot hogy felrobbantod a fegyvertelen enemyt ha utanna bukod a meccset mert nem lotted a masikat amikor meg lehetett volna.
Ha tobb shotgunos kocsi jon neked menekulj es hatrafele fordulva lodd a fegyvereit. A shoti csak kozelrol jo de ha kozeljon eselyed sincs. En ugy szoktam hogy figyelem a radart merre megyek nehogy falnak menjek es kozben lovom a fegyvereit. Kicsit nehez de nem lehetetlen.
Agyus kocsit korbe kell autozni es elsonek kiloni a kerekeit hogy ne tudjon radfordulni. Keruld az agyu cso elejet. Egyszerubb kiloni a kerekeit mert kevedebb kell bele mint az agyuba.
Dronos kocsinal ertelem szeruen a dronokat lovod le elobb aztan lodd a kerekeit hogy ne tudjon elmenni.
Nagy igazsag hogy ha konnyu kocsival mesz ne menj egyedul. Mindig olyan harcba menj bele ahol van par csapattars. Ha tuzet kapsz menekulj. Sose alj meg, loj mozgas kozben. Lenduletbol konnyebb menekulni is. Ha TOW raketa jon azt jo elore jelzi a gep csipogassal. Bujj azonnal egy epulet vagy szilka moge. A raketa nem keped hirtelen nagy iranyvaltasra. Varosi palyan szart sem er.