- GUI nekem nagyon nem fekszik, ennyi idő elteltével is fapad feelingem van. Az animált kártyákat kihagyni egy ilyen játékból, meg főbenjáró bűn. Nem. Nem lesz jobb tőle a játék, de látványosabb és hangulatosabb és az összképhez ez is kell!
- A foil egy vicc.
- A ranked rettenetes. Feladja az ürge és nekem még az AI ellen kell utána küzdenem, ha előre akarok lépni? Miért azt büntetik, aki a jobb? Vicc.
- Az a pár zavaró bug és hiányosság, amiről már korábban is szó volt továbbra sem került javításra. Igen, még én is jeleztem feléjük.
- Ha már a multi szar ott a single ugye? Igen, de mi abban a szórakoztató, hogy mostanában 3-4 legendary-val jön ellenem még akkor is, ha easy-re teszem? Nyilván elverem, de sokszor ha szar a kezdőkezem, akkor instant adhatom is fel.
- Nem vagyok motivált. Mi a célom ebben a játékban? Semmi, nincs benne semmi cél... nekem és szépen lassan majdnem meglett minden lap és utána? Egy céltalan tét nélküli ranked? Minek?
Nem mondom, hogy a HS az alfa és az omega, mert számos hibája van, de mindig igyekeznek motiválni a játékosokat valamivel és mérföldekkel igényesebb a külleme és a hangulata köröket ver rá, szóval azt még nem adom fel egy ideig az biztos.