lista most hirtelen nincs, a lényeg:
fehér-kék, főleg kis lények (2-3 költség), hangsúlyosabban fehér, mint kék
fehérből és kékből azok a lények, amik el tudnak forgatni egy lényt (hiszen targetel) - kytheon irregulars, frost lynx, dauntless river marshall, esetleg akroan jailer (nekem ő már nem fért bele)
hozzá pár laphúzó, hogy haladj - jessian thief, anchor to the aether, az a fehér renownos lény, ami equipmentet keres ki, a fehér lovagok, akik földet hoznak, ha az ellenfélnek több van
dobótőrök (hiszen targetelsz velük és nem kell feláldozni)
4 grasp of the hieromancer
és persze 2 willbreaker
kikerekíteni meg pár disperse meg ilyesmi, hogy a nagyobb problémákat eltakarítsd, amíg nem tudod átvenni
alapvetően közepesen gyors, inkább control jellegű pakli - vörös, vörös-fekete aggro ellen elég gyenge, viszont ha beindul szórakoztató :) (loptam már vele kothophedet, outland colossusst)
willbreakert nem szabad letenni addig, amíg nincs meg a társaság, hogy azonnal használd (egy-két lény felszerelve grasppal meg dobótőrrel), és a kezdő kézben legyen legalább 3-4 föld, ideálisan 1-2 lény és vagy disperse, vagy grasp, vagy tőr
de el tudom képzelni kék-vörössel is, és a fehér helyett a vörös kis sebző varázslatokkal megcsinálni a sok targetelést - egy twin bolt akár két lényt is be tud gyűjteni, a goblin arsonist ha meghal szintén... még jobb is, hogy nem halnak bele az ellenfél lényei, közben meg a thopterek dobótőrrel célozgatnak.