Jaqen#784
ÖÖÖ nope. Csak azért nem használom mert nem tetszik. Nem tetszik a fekete, és a kék szín sem, ergo ilyen lapok soha nem fognak a paklijaimba kerülni, még akkor sem ha 3 körön belül megnyerem velük a meccset. Továbbá vörösből is csak néhány van ami tetszik. Nem az alapján rakom össze a paklit, hogy melyik lap milyen hatásos, vagy ultrabrutál, hanem az alapján, hogy mi tetszik, és mi az ami illik a pakliba akár szín, akár típus (beast, elf stb) akár képesség szempontjából. Pl a Jagged-scar archerst remekül kiegészíti a Lys Alana huntmaster. Persze ha elfek is vannak a pakliban. De minden játékban így gondolkodom: Nem érdekel milyen buildek vannak, se egy Diablo-ban se egy Path of Exile-ban se egy WoW-ban, nem érdekelnek a buildek. Én karakterem, Én osztom el a pontjait úgy ahogy jónak látom. Paklinál ugyanez: Az kerül bele amit jónak látok, nem az ami erős vagy trendi vagy metagame-ben népszerű, vagy mittudomén. Lehet, hogy nem fogok feljutni 9999-es rank-ig de nem is baj, amíg azzal játszom amit szeretek, és a pakli amit összeraktam kb tükröz engem, a stílusomat. Ott vannak az Eldrazik: Ultrabrutál erős lények, tökm1 milyen manát használsz, lehívhatod őket ha megvan a kellő manaszám...de: Unszimpatikusak. Alapból az, hogy "pusztítok mert gonosz vagyok" elég gagyi ok egy világ elpusztítására. Kb olyan mint a: "Felfalom ezt a hidat mert radioaktív óriáspolip vagyok." Ráadásul sehogy sem illenek a paklimba. Ellenük fogok küzdeni: Állok elébe, bár kissé félénken ugyanis az utóbbi 10! nyitásomból jó ha 3 lap volt amit betettem a paklimba. Zöld-fehér lapot alig kaptam. Kék-vörös-fekete csurig van. Csodálatos...
Egyébként nem nézem végig őket, mert spoilerezni nem szeretnék. :) Nekem valahogy nagy élmény amikor meglátok egy zöld lapot, megnézem, és rájövök, hogy ez k*va jó, és az enyém :D Utoljára szerkesztette: Jaqen, 2015.09.23. 16:17:50