Jaqen#768
De miért a gép által összerakott paklival játszol? Én is kezdő vagyok, de kreáltam magamnak sajátot. Bár a játék egyik szépsége itt jön ki: Ahogy nyitogatod a boostereket (kártyacsomag) úgy egyre többször fogod átalakítani a paklid. Kipróbálsz több variációt, kiveszel egy, lényt, beraksz egy varázslatot helyette, aztán rájössz, hogy rossz döntés volt stb. Egyes lapok hatékonyságát, vagy egyáltalán "létjogosultságát a paklidban csak úgy tudod felmérni ha játszol. Easy AI ellen szépen lehet gyakorolni, majd ha megverted jöhet a medium. De nem muszáj. Be tudok linkelni egy,magyar nyelvű Magic szabálykönyvet de félek, hogy elrettentene. :D Én mondjuk végigolvastam, és még párszor végigfogom. Az elején is összerakhatsz szerintem kétszínű paklit, csak a manaarányra figyelj. A szinergia, managörbe stb le van írva a neten ( akár a Hearthstone oldalát is megnézheted). Gyakorolj, és menni fog :) Ne akarj mindig nyerni. Volt, hogy kikaptam, de nagyon élveztem a meccset, és vigyorogva álltam fel a gép elől.