XJEn519AEL.png
  • erasmus4
    #3797
    Érdemes nézni az első kör közepétől hogy mi az ami jó lap és még bent van mert akkor a botok jó eséllyel azt a színt nem pickelik és még át tudsz állni rá.
    Meg meg kell próbálni kerülni az össze nem illő színkombinációkat. pl. amit írtál kék zöld eldrainben totál nem passzol egymáshoz, a kék az mill, repülő lények, artifactra izguló szín, a zöld nagy böszmék, food deck. Hiába kapsz külön külön jó lapokat nem nagyon kombóznak egymással.
    Vannak a 4 manás ossztott színű lapok azok elég jók de főleg akkor ha abban a két színben van mert egyébként nehéz castolni.
    Amik jók ugye kék mill / dimir (UB) mill, ez talán a legerősebb és mivel ebből van a legtöbb, vagy lerohanod valami gyors fehér/fekete/piros knight-os deckel /forever young alap lap/.
    Selesnyába a kis 1/1flyer ami adventure fly-t +2/+2ad tudsz pickelni 3-4et akkor az is nagyon jó tud lenni, nagy zöld böszmére rá egy ilyen aztán hello, egy ilyennel mentem eddig az egyetlen makulátaln draftomat 7-0. A lényeg a folyamatos támadás és hogy a 0/4eken át tudj ütni, mert ha board stall van akkor kb véged.
    Golgari food is elég jó tud lenni.
    Amit nem ajánlok a UR draw two archetype, kétszer pickeltem eddig és működne is, de annyi mill van és azzal hogy folyamatosan lootolsz (discard/draw), csak megkönnyíted a dolgát.

    "Próbáljak 4.et is"
    Ha élvezed a draftot igen, miért ne, ha collection akarsz építeni persze.
    Lesznek jó meneteid lesznek rosszak, draftolsz egy 7 wines decket és lesz belőle 2 win, draftolsz egy ótvar pocsék valamit, aminek azt modnod örülsz 1-2 winnek és easy 7win. A legfonosabb ne kapkodj gondold át mit miért pickelsz. Saját tapasztalat annyiszor volt már hogy gyorsan láttam valamit pickeltem egyből aztán vettem észre hogy basszus volt jobb lap is. Meg nem érdemes nagy elvárásokkal nekiülni, tűzz ki egy cél hogy hosszútávon tudom is én legyen 50% winrate-d és akkor jó. Aztán majd idővel nőni fog.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.10.18. 10:39:19