XJEn519AEL.png
  • Malachit
    #3796
    Csináltam az utóbbi pár napban három ranked draftot (utolsó még fut). Hogy legyen egy kis konteó, szerintem direktbe kibaszott velem a rendszer az utolsó kettőnél.

    Első draft, kék - zöld lett. Sikerült beleraknom egy zöld Myth rare enchantot és egy rare lényt szintén zöldből. A körítés többi könyvtár égetés és kontroll lett laphúzással véletlen. Nem is néztem választáskor a tulajdonságokat, csak a színt inkább. Első meccs elúszott. Kimillleltem magam :D A vége 6-3 lett. Hosszú, de élvezetes körökkel.

    Ezen felbuzdulva csináltam még egyet. Ha már ilyen jól adja alapon. Na itt ráérzett a rendszer, hogy te ezután nem nyerhetsz. Első bontás, kék rare gargo. Nem tetszett, de kipikkeltem (rarae-t nem hagyunk benn alapon). Utánna dobta a +1/+1-et adó fehér / piros knight-ot. Kék UC nem volt. Kivettem azt, hátha alapon. Harmadiknak Tornament Grund's. Oké innentől knight pakli épül, gondoltam én (rendszer meg hogy NEM :D ). Következő bontásoknál / feldobásoknál persze adott mindent ami nem kellett volna, csak értelmes lovagos összeállításhoz kellőt nem. Mire meg észbe kaptam utolsó boosternél jártam. Így is nyertem vele szenvedősen 2 meccset...

    Oké, én basztam el, csináljunk még 1-et. Figyeljünk a színekre, a lehetőségekre végig alapon.
    Harmadik draft kezdés. Megkaptam a piros sárkányt. Kösz rendszer, ez kb. kuka az ablakba, de kivetem ezt is, hátha jó lesz valamire. Utána UC-ből elkezdtem Kék - Zöldet építeni. Egy ideig adta, ami jó volt bele, de utána kapcsolt megint a rendszer és bumm csak alig használhatót /szemetet dobott. Persze elkezdem nézni a felétől, mivel szivat. Hát persze, hogy human piros - fehér - fekete Knight-ra valókat osztogatott. (Míth-ek persze a köv boosterekben is hulladékok voltak a környezethez képest.)
    Azért valami kis lényes félig repülős, plusszolósat sikerült összeszenvednem. Sajnos kontroll és laphúzás minimális benne :/ Szerintem a kicsi lények miatt fogok szívni :D

    Most próbáljak egy negyediket is??? :D