XJEn519AEL.png
  • CrashBoostZoom
    #3709
    Ugyanaz a lemez mint eddig látom. :D Te vagy Jani aki többszáz órát beleölt (sajnos nem látszik) és szuper pro és csak az az igaz amit Ő mond. Mindenki más csak egy mocskos casual aki csak 15 percet játszik naponta és fogalma sincs arról, hogy mit beszél.

    Te nem párbeszédet akarsz hanem e-peen-t méricskélni a statjaiddal és szajkózni a "hú de nagy mega kombó kivéve amikor az ellenfélnek van mert akkor fúj-mocsok csaló Wizards!" pillanataidat. Feltűnhetett volna, hogy ezek senkit sem érdekelnek rajtad kívül. Szóval ne csodálkozz, hogy senki nem akar semmilyen szinten beszélni a játékról. Menj a "nagy streamer" (azért ekkorákat már ne akarjunk hazudni, oké?) haverjaiddal ökörködni.

    Szerintem kukázzuk a topic-ot, teljesen felesleges a megléte így. Én is csak azért nézek be néha, hogy lássam nordan éppen a végtelen ciklusának (Új deck! Mekkora kombó! -> Nyer néhányat. -> Hirtelen veszít párat mert nem jön a kombó. -> Az "algoritmus" már megint ellene van, kivételesen az ellenfél játsza ki a kombóját. -> "Mocskos szemét Wizards" szajkózása és ciklus újrakezdése) melyik részében van. :D

    Vagy legyen nordan a házigazdája és akkor örülhet itt egész nap saját magának minden gond nélkül. :D