XJEn519AEL.png
  • Jaqen
    #3648
    Oké...akkor elemezzük a problémát. Két kategóriára lehet osztani azt, hogy mégis mi a franc nem stimmel veled, és a kommentjeiddel. Miért toxikus a viselkedésed, és miért kéne abbahagynod.

    1. Személyiségbeli problémák:

    Ne haragudj de te néztél tükörbe mostanában? Olyan szinten nyomod a sznobságot, hogy az valami arcpirító, komolyan én szégyellem magam, mikor olvasom a kommentjeidet. Megkérdezhetem hány éves vagy? Mert eddig azt hittem ilyen ember a világon nincs, ha van, az max 14 éves. Te az élet más területein is ilyen vagy? Gyárban melózol, azt mindenkitől megkérded mennyi a darabszám, majd rákontrázol, hogy neked több? Ha meg kevesebb mint neki, akkor kivágod magad, hogy "jaj meg vagyok fázva" vagy "wc-n is voltam egyszer"? Kicseszett irritáló személyiséged van, itt biztosan. 1500 meccs? Mi az, számoltad? Papír alapúban is meg itt is? Vagy ez csak erre vonatkozik?
    Nézd, egy világ fog benned összedőlni, de elmondom: A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI hány meccset játszottál. Miért? 1. Mert mi lehet, hogy többet játszottunk, csak nem számoljuk. 94-ben jelent meg a Magic, van aki azóta játszik. Neki tuti nem 1500 meccse van csak. Érdekli? Az orrod alá dörgöli? Felvág vele? Nem. Te miért csinálod? Ezzel akarod bizonyítani az igazad? "most hogy rájöttél, butaságokat írtál..." amikor te butaságokat írsz (algoritmus, hackelt játék, csaló wizards, figyelik ahogy játszol, háttérhatalom, gyíkemberek stb) akkor folyton a kicseszett ezeröccá'-zzal jössz, meg azzal, hogy milyen jó játékos vagy. És itt jön a következő pont:

    2. Nem tudsz játszani.

    Megint egy világ fog összedőlni benned de elárulom: Attól, hogy van 1500 meccs a hátad mögött (vagy akár 2000, vagy 2500 úúú nyálcsorgatás...), és kicseszett ritka, vagy még ki nem talált, vagy alig használt controll deckekkel játszol, MÉG NEM LESZEL JÓ JÁTÉKOS. Volt egy képed, ezen az oldalon ha jól nézem az első. A merfolk pakli elleni (ugye régebben említettem, hogy elverem őket). Nézd meg: Van lent hat manád, és SEMMIT nem castoltál még. Másik kép: Lent van három mana, és neked a legkisebb lényed is 4 manába kerül.
    A többi 6-7...csávó, én azt a kezet úgy dobtam volna el, mint annak a rendje. Bemásolok neked valamit, ez szerintem új lesz:

    "Sok kezdő játékos esik abba a hibába, hogy telerakja a pakliját hatalmas, brutális, erős, és drága lényekkel. ROSSZ! Az 5-6. körre azon veszed észre magad, hogy szanaszét vert egy vézna goblin sereg. "Aah...ha még egy kört bírtam volna, lehozhattam volna a hatalmas 7/7-es lényeimet." Persze, csak a Magic lényege nem az, hogy hány durva lényt tudsz belerakni a paklidba, hanem az ellenséges játékos megsemmisítése."

    Ezt a hivatalos szabálykönyvből másoltam át. A lényeket nyugodtan helyettesítheted varázslatokkal, vagy amivel akarod. Ha ennyi manába kerülnek a cuccaid, miért nem teszel be több manát, VAGY olyan lényeket, lapokat, amik manát adnak? Az oké, hogy te a 7. körben SZÉTB****SZOD az egész boardot, és a dicsőséges győzelmed hírét még a Wizards is elismeri...de addig védekezni kéne nem? Neked is van életpontod heló. Ja háth, minek mana, elvégre az algoritmus úgysem ad, vagy túl sokat ad igaz? :D Nekem nem aggro paklim van, de még én is sz.rrá vernélek hét kör alatt. És nem...nem azért mert nem vagyok jó játékos, nem azért mert undorító paklim van, amit könnyű használni. Hanem mert egész egyszerűen a controllnak is megvannak a korlátai. A counter egy dolog, az összes lényt nem tudod counterelni. Ahogy az ability-ket sem tudod semmissé tenni. Kellenek a support lapok, vagy meghalsz, ha tetszik ha nem. Néha persze győzöl...néha. Tudod van ez a háromszög, tudod...kő papír olló effektus. Aggro veri a Controllt, Midrange az Aggro-t, Controll a midrange-et. Ez persze nem mindig van így, emiatt szép a játék, elképesztően sok lehetőség van. De az alapok azok le vannak írva a szabálykönyvben, jó lenne elolvasni. "Az Aggro paklik a játék korai szakaszában is kiemelkedőek, még mielőtt a többi pakli típus lehozna egy drágább varázslatot." Ezt tessék észben tartani, és EZ ELLEN TENNI VALAMIT. Komolyan mondom elképesztő, hogy ötleteket kell adnom, de: Lifelink, deathtouch, defense lapok, counter, +1+1 lapok, flying, apámf*sza. Nevetséges, hogy a sz.ros merfolk pakliktól kikapsz...annyira lenézed mind a paklit, mind a játékost, de az meg kiröhögne ha olvasná miket irkálsz: Megbuherált játék, csaló RNG, háttérhatalom által irányított fejlesztők, chemtrail, HAARP, mindenki ellened van, kivéve mikor nyersz. De amikor nyersz, már attól rettegsz, hogy vajon mikor fogsz megint veszíteni. Mert fogsz, ebben biztos vagy...és ha veszítesz, akkor az tuti nem miattad van, mert a paklid világbajnok, te háromszoros MAGIC országos bajnok vagy, illetve ezeröccá' meccsel a hátad mögött, egy vicc kategória merfolk pakli ellen...há nehogymá. Igaz? Oszt mégis...olyan vagy mint az egyik ismerősöm aki chemtrail hívő: Ha nem esik akkor kiszárítják a chemtraillel a Kárpát-medencét (mert kell nekik a vizünk) ha esik akkor meg mérgezett a víz. Ha süt a nap, és nincs felhő az égen akkor attól retteg, hogy mikor jönnek a repülők, ha meg vannak repülők, és van felhő, az a baja. Illetve ha nincs felhő, akkor a hőségről is a chemtrail tehet. Nyilván...
    Te eljutottál addig, hogy a győzelmet is a játék számlájára írod. Olvastam alább. Elképesztően szánlak...

    Szóval összegezve: Leültél játszani pár évvel ezelőtt, bemesélted magadnak, hogy te majd világbajnok leszel az egyedi, ritka, nehezen játszható controll paklijaiddal, aztán sz.rrá versz mindenkit. Csak két dolog történhetett: Vagy nem akartál kiadni rengeteg pénzt papír alapú játékra, vagy kiadtál de nem ment úgy a dolog ahogy kellett volna...aztán most itt vagy, elvégre más magyarázat nincs arra, hogy miért egy FTP Magic játékkal játszol, ahol szinte alig akad PRO játékos, amiről már te is meggyőződhettél. Komolyan ha ilyen PRO-vagy, hogy a fórumon MINDENKIT lenézel, mert nekem pl csak 1499 meccsem van, míg neked ezeröccá' (hivatalosan nyilvántartva, számolva az ujjaidon), illetve mindenki monored aggro-t tol, csak te nem...akkor mi a szőröstalpú öregisten huggyos bajszáért nem mész ÉLŐ VERSENYEKRE PROFIK KÖZÉ? Ott a te helyed, nem itt! Én saját paklit állítok össze, szóval ne monoredezz le, kérlek. Pont nem érdekelnek a netes paklik. Azonban nem: Nem fogom elfogadni a kihívásodat egy BO3-ra. Miért? Mert k*vára sok múlik a szerencsén, és se három, se háromszáz meccs nem igazolná egyikünket sem. Én meghagylak a tévképzeteidben, mármint nem fogok görcsölni azon, hogy megváltozol e vagy sem. Csak megmutattam a kinti világot, ami a fejeden kívül van. Mert a sok algoritmus, meg csalás meg megfigyelés már megőrjített. Komolyan ha a betűlevesben kijön, hogy "loser" akkor az is az algoritmus miatt van szerinted. Nyugodj már meg a francba!

    Ui: A múltkori beszélgetésünkre ha emlékszel, azért nem válaszoltam mert láttam, hogy (már bocs de) klinikai eset vagy. Esküszöm ilyen sznob, beképzelt, álomvilágban élő, rettegő, szorongó emberrel ritkán találkozom. Szóval nem akartam statisztikát másolni, de megnyugtatlak: Sz.r. De nem azért mert sz.rul játszom elvégre NEKED, mint PRO játékosnak (ezeröccá meg egy kis kóla), szintén 50% körüli statisztikád van. Akkor meg mi az isten f.száért kéred el a statisztikákat? :D De komolyan? Semmit sem reprezentál. Na menjél szépen játszani valamivel ami nem online, mert esküszöm kihúzom a netkábelt most már...