XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Ez költői kérdés lesz, de miért kell a magicnek egy "szuperhős" sztorinak lennie?
    Nyilván tudom én a választ, de szomorú, hogy egy magcinél azt látják jónak, hogy lesüllyedjenek egy szuperhős sztori szintre.

Gideon amúgy egy kedvelt karakter?:D A gatewatchos sztorik alatt egyébként egész megkedveltem, de csak Lili miatt, mert vele konstans ütközött a teljesen ellentétes karaktere miatt. Mondjuk Jace-nek is Lili-vel voltak igazán jó a történetei, mert ott volt a két karakter között egy kis affekció, másrészt ott Jace-ből kicsit több volt a személyére vonatkozó dolog.
    Ez az egész gatewachos dolog amúgy szerintem nagyon rossz irányból lett megközelítve, nyilván, mert le akarták a trending hero comic mániáról húzni azt a mágikus bőrt, de én sajnálom, mert egy teljesen korrekt kaszt volt az eredeti felállás. A karakterek kellően ellentétes személyiségűek voltak, hogy eleve érdekes és vicces legyen és egy csomó lehetőségük lett volna fejlődni. Én jobban preferáltam volna, ha személyes történetekre épült volna az egész és kicsit ilyen kalandosabb, földhözragadtabb célokért és nem az, hogy itt épp Emrakul, ott épp a konzulátus, amott meg Bolas-tól fog a multiverzum valahogy szanaszét töredezni.

Én amiket onnan olvastam szinte csak azokat a történeteket élveztem igazán, ahol szinte csak egymással társalogtak.