Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

büntetésből kaptam egy ilyet kövi ellenfélnek 😄 a Riot is egy jól átgondolt képesség.....3. körben 3/3 4/4 2/2 1/1.......ezeket semmivel nem tudod leszedni max a 3. körben ugye -2/-2 vagy sooth ,de az meg 2 fekete manás spell......még ha a kezedben is lenne akkor is meghalsz mert a 4. körre meghalsz.......kurvára átgondolatlan lapok vannak a játékban kb. nulla tesztel rakták be

DasIsFuck
Egyébként is meghozták volna, de az 5. kártya védelem egy jó indok volt számukra, amit egyébként ők maguk kreáltak.
A kommuniti egy része meg úgyis ünnepli a wotc minden tettét, mint ezt is. F2P játékosok rinyája meg a világéletben sem fogja érdekelni őket.

Megírtam már redditen is, hogy egy sokkalta kedvezőbb economyval is sikeres lenne ez a játék pusztán abból kifolyólag, hogy MTG-nek hívják. Azok a játékosok akik eddig is befizetik a 100-200 dollárokat, akkor is befizetnék, mert nem akarnak heteket várni, hogy összerakják a paklikat az új lapokkal.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mi scusi a 6. kör után elszaladt velem a ló 😛 és az ellenfélnek nagyon tetszett így kihoztam amit így hírtelen tudtam 😄 mikor a 7. körben kitettem a Lich mastery-t már vége volt a game-nek az ellenfélnek,de úgy éreztem ki kell adnom a sok frusztrációt 😄

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.26. 14:22:46
azt meg sem említem,hogy 10 meccsből 8x nézem ahogy az ellenfelem minden körben kitesz földet 6-8 körig én meg pislogok 2 vagy neadjIsten 3 földel,mert már 4 re Mulligenelem a kezem akkor is baszik adni földet és minden 3. meccset már a mulligennel nyeri az ellenfelem.,...igaz néha felforrt agyvízzel és 1 manával belépek,hátha..és akkor ott a teljes ellentét, most pl 16 földel játszom monored-et és 3. meccsemen húzok fel 8-10 földet 12 lapból....elmennek a picsába
örülök neki,hogy a peccs óta kb semmit nem tudtam a gyűjteményemhez rakni....tényleg szétbaszta a free játékot ez a spúr reward rendszer!
de a kibaszott mókólt összepárosításokra volt eszük meg a,hogy szétfloodolva vagy vagy a másik véglet,hogy semmiből próbálsz játszani!

kettő darab 20 gemes rewardot gyűjtöttem peccs óta 😄
erasmus4
Igen, a 5. kártya védelem érdekében (ami legjobban a fizetősöket zavarta), szétnerfeltek mindent amiből a ftp-esek haladhattak volna a collection építéssel, mentél naponta ki lehtett szedni 2-3 rare/mythicet (ami totál random vacak volt a legtöbbször, de legalább érezted a haladást), most meg vagy veszel paklit naponta 1et JUHHÚ 1 rare/nap, vagy eldraftolgatod persze csak akkor ha majd valamikor jövőre méltóztatnak a ftp-esek számára is elérhetővé tenni a draftot.
Lassan már a play módot is fizetőssé teszik.

nincs föld
csak föld van
nincs spell
nincs lény
csak spell van
csak lény van

ezek váltakoznak.....agyhalál megint
DasIsFuck
Na, felmentem platinum 4-be, iszonyat rewardokat fogok ezért kapni, plusz 1 pack, élet-halál!

Komolyan, RDW-vel ahányszor egy winre jutottam, hogy feljussak, mindig jöttek a 4-re mulliganelve is szar kezed van.
Most váltottam a már majdnem kész golgari deckemre és meglett vele a plat.

Láttátok a hétvégi eventet?
Azt is mennyire megéri majd játszani ezentúl...😊

DasIsFuck
Nexust nagyon sürgősen bannolni kellene standardból.

gyerek paklija

26 föld
4 guild summit
4 nexus
4 circous route
4 guild ablaze
4 zöld földvisszafordítós encsant
4 az a kigyó amivel húzol X lapot és X damja lesz

és ezzel nyersz b+
jó a buli! 69!!! a nyerős szám

DasIsFuck
Nekem tegnap előtt/tegnap kiesett 2 Flame of Keld, alig hittem a szememnek, hogy értelmes lapot dob az ICR.

erasmus4
Patch óta kiesett az első rare ICR-em a napiból, 20 gem 😊, pedig a 15 win ált. megcsinálom...

DasIsFuck
Don't see anything wrong here....

kell lennie mert pl. pont ma néztem streamert aki 2 wilderness mellett nem tudta kicastolni a marchot,,mert elfogyott az ideje a klikkelgetésekben
erasmus4
Van valami makro turbo foghoz? Olyan gyorsan csinálja nem hiszem el hogy valódi ember, szerintem írtak rá egy botot, amint megvan minden Tefo wilderness, nexus csak bekapcsolja botot és csinál mást.

^nyád

Próbából mentem egy kört CE-ben Red Burn-nel, hát ez valami vicc volt, legtöbbször 3. vagy 4.körre kivégeztem az ellent, közben még gondolkodnom se kellett. 6-3-at mentem vele megerőltetés nélkül. Nem tudom ebben mi az élvezet játszani, max azokat tudom megérteni, akiknek másra nincs erőforrásunk.
" rdw is the gateway to mtg for new and ex HS players"
most kereng egy olyan rumour hogy 23 földet kell berakni meg egy artifactet ami manát ad....mert 23 alatt super mana starv 23 felett meg super flooded leszel
Concede azonnal 😄 S azért mert először második körben rakta ki 2 lényt, aztán a manadorkok után rakott ki még 3at, és ugye lelett így tappelve.
jáj 😄 az gondolom Concede lett.....,de miért nem támadott már korábban?
A Traditional Contructed nem jobb ebből a szempontból? Ott már 2 winnél visszatérül az 1000 gold. Én abbahagytam a rankedezést, inkább itt játszom.
Itt már előre sajnáltam a srácot 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
erasmus4
Ez így teljességgel játszhatatlan tökmind1 mivel megy az ember tönkreverik, Qc-zni nem lehet mert csak veszteni lehet rajta draft nincs, marad ez a fos ranked. Legalább QC-ben lehetett bővíteni a lapkészleted de mostmár ez sincs.

erasmus4
Hát igen elég idegesítő mikor próbálsz egy antimeta decket összerakni, de mivel már más deckel játszol ezért ami ellen összeraktad azt már nem kapsz ellenfélnek, ekkora egy retardáltságot.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.21. 13:09:58

egyre több helyen kezdenek az emberek agyfaszt kapni ezektől a rigged bullshit lutri meccsektől....ha nem csavarják le ezt a hányás erőltetett MMR-t sokan abbafogják hagyni a játékot és megy az Artifact sorásra, szinte mindenki akivel beszéltem full idegbeteg a játék szánalmas húzásai miatt.....a streamerek meg a chat is csak erről beszél
erasmus4
Pont most lettem platinum, bo1ben igazából akkora lutri az egész hogy nyersz vagy sem. De szerintem elég is volt, hurrá kapok 3 packot... bár most hogy szétnerfelték a QC-t más nem nagyon lehet tolni.

nagyon stresszes? Savjz egy hete ingázik Mythicen volt már 23.
erasmus4
Egyébként mik a tapasztalatok QC-ban? Patch óta tolta valaki? Mivel milyen eredménnyel, mik jönnek szembe?

erasmus4
Valakinek ki van a töke a controllal Fuck Teferi deck ezen jót nevettem.

DasIsFuck
Irigylem a magadfajtákat akik képesek arra, hogy elmennek mythic közelségbe, én olyan gyorsan kiégek rankedből, amikor egy óra játék azzal telik, hogy gold 3 és gold 4 között ingázol és befejezed azon a ponton, ahonnan elkezdted.
Ilyenkor a világból is kiégek, nem, hogy a játékból😄

Kezd nagyon stresszes lenni már a játék, 2 win-re voltam a Mythictől, visszaesek, aztán megint visszamászok, és tippeljetek mi történt? Megint visszaesek, holnap megpróbálom újra,hátha..
2 Lich's Mastery (DAR) 98
3 The Mirari Conjecture (DAR) 57
2 Mastermind's Acquisition (RIX) 77
3 Revitalize (M19) 35
1 Amulet of Safekeeping (M19) 226
2 Guild Summit (GRN) 41
4 Circuitous Route (GRN) 125
2 Chance for Glory (GRN) 159
4 Discovery // Dispersal (GRN) 223
2 Boros Guildgate (GRN) 243
3 Dimir Guildgate (GRN) 245
4 Gateway Plaza (GRN) 247
3 Golgari Guildgate (GRN) 248
2 Selesnya Guildgate (GRN) 255
2 Archway Angel (RNA) 3
4 Gates Ablaze (RNA) 102
4 Gatebreaker Ram (RNA) 126
4 Growth Spiral (RNA) 178
1 Gruul Guildgate (RNA) 249
2 Orzhov Guildgate (RNA) 252
2 Plaza of Harmony (RNA) 254
2 Rakdos Guildgate (RNA) 255
3 Simic Guildgate (RNA) 257

1 In Bolas's Clutches (DAR) 54
1 Negate (RIX) 44
1 The Immortal Sun (RIX) 180
1 Zacama, Primal Calamity (RIX) 174
1 Star of Extinction (XLN) 161
1 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Cleansing Nova (M19) 9
1 Banefire (M19) 130
1 Recollect (M19) 197
1 Nexus of Fate (M19) 306
1 Ritual of Soot (GRN) 84
1 Unmoored Ego (GRN) 212
1 Cry of the Carnarium (RNA) 70
1 Ethereal Absolution (RNA) 170
1 Revival // Revenge (RNA) 228
dalmar
Érdekes deck, 5 színű?Nem szoktál mannát halni?Milyen lapok vannak benne?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

well, Oponent have left.......

azért egyre betegebb lapok kerülnek elő: attacking pirates gets +3/+0.....nyád!! 12-15 öt vernek be 1/1 meg 2/2-es lények.............ha nincs board wipeod 3 manás akkor meszeltek......kicsit vastagon fogott a filctoll amikor ezeket a lapokat kitalálták
helló hülyegyerek 😄 várom,hogy a nyominak leessen mekkora balfasz

erasmus4
Mentem egy sealedet akkor egy okádék pool jött össze hogy hitetetlen, próbáltam egy UG-t white splaspelve két azourious úgy szétkapott mint a szart, akkor váltottam, csináltam inkább egy rakodos valamit, na azzal sikerült győznöm egyet aztán aztán szoros meccsen, 4 hp-n áll az enemy mindkettőnknek üres a keze 1 lényem van kint lehozza Rakdos magát, anyád. Csodás 1-3as run, mert egy életképes rare nem volt, nem hogy mythic, volt a két dualcolor spellre izguló artifact, csak dualcoloros spell alig adott volt volt még a Teysha, csak afterlifeos lényeim nem voltak, Unbreakable formation de fehér lényekből volt a legkevesebb csak amiatt meg a bonds miatt splaseltem az UGt, de semmit nem ért.
A rakdosal is csak az Il-goten inheritance miatt nyertem (orhadt jó lap) meg a második is meglett volna ha Rakdos papa nem lép fel a színpadra 😄.

jaja 😄 😄
DasIsFuck
Ez ugye lose lett?😄

és a minden aspektusában no comment meccsem

három egymásutáni körben 3 blődség? ,de azt ismeri,hogy kill meg hogy dmg 😄 arra volt esze? 😄
erasmus4
Vagy csak simán nem ismeri még a lapokat, te is voltál kezdő.

jesus milyen emberek vannak constructedben és majdnem nyernek sőt sokszor nyernek:

kiteszek egy zacamat 5. körben 😛 hagyok zöld manát erre kissrác próbálja conclavezni......letöröm az encsantot
kövi körben ellövök egy chance for glory-t ugye Zacama indestru lesz letolom kövi körömet is amiben kiteszem a lIccs masteryt, kissrác rálő egy murdert Zcamara....indestru baszod
kövi körben kissrác 6-ot belelő az 5 hp-m-ba,de liccs mastery van bakki.......aztán mikor nem haltam meg -1 hp-n feladja.....komoly player
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.19. 11:07:42
erasmus4
Nagyon egyszerű, 1 deck 10 meccs aztán egy újat kreálni 😛.

erasmus4
Tudtommal nem nagyon szoktak bannolni ilyen hamar úgy hogy még versenyt se láttot 😄, majd ha dominál végig egész szezonban köv kiegre bannolják addig meg kell barátkoznunk vele, de akik régebb óta tolják ezt biztos jobban tudják.

erasmus4
A burn deckel gold4 aljáról felmentem gold1ig, szóval jelentős win többletem van vele, de mint említettem mirror meccsek tömkelegén vezetett az út pár izzet dragon, 1-2 weenie, meg jeskai jött még szembe semmi más. Szóval majd letisztul ez.

DasIsFuck
Felraktam már én is ezt a trackert. A Red Burn-el 3:5-nél hagytam abba, RDW-vel jóval 50 felett maradtam, igaz azzal többet játszottam.
Én valahogy nem érzem a burn változatot, túl sok jó lénytől szabadulsz meg.

Most így néz ki az RDW-m.
4 Ghitu Lavarunner (DAR) 127
4 Goblin Chainwhirler (DAR) 129
4 Wizard's Lightning (DAR) 152
4 Fanatical Firebrand (RIX) 101
4 Lightning Strike (XLN) 149
21 Mountain (XLN) 273
4 Shock (M19) 156
2 Experimental Frenzy (GRN) 99
4 Legion Warboss (GRN) 109
2 Risk Factor (GRN) 113
4 Runaway Steam-Kin (GRN) 115
3 Skewer the Critics (RNA) 115

1 hetet adok ennek a lapnak és kikukázzák

Wilderness Reclamation mennyire beteg már! 2x csavarod ki a manát a földekből körönként