3985
-
nordan #3092 furcsa móka ez a játék ha van földem rendesen 70-80% ban nyerek a most használt 2 kedvenc paklimmal.....ha ez a 2-3 db-os szopatás van akkor OFC vesztek -
#3091 Most így délelőtt egy 5-1es bo3 runnal meglett a Diamond, volt egy nexus az feltörölte velem a padlót, de pont a plat1-be érés után így nem estem vissza. -
nordan #3090 wow! de akkor sem értem,hogyan lehet az,hogy leül 2 ember egymással játszani és az egyiknek MINDIG ,de MINDIG tökéletes ütemben jönnek a földek....a másiknak megsemmi vagy a másik véglet,hogy csak az -
#3089 Tesztelnek egy új mulligan szabályt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The rule we'll be testing in London is as such: When you mulligan for the Nth time, you draw seven cards, then put N cards on the bottom of your library in any order.
So, for example, let's say you're taking your second mulligan of a game, what we often call a mulligan to five. You would draw seven cards, select two, and place those two on the bottom of your library in any order. Then you would decide whether to keep or mulligan again. -
nordan #3088 bocs a változatosság megvolt az ellenfelekben,de a mana hiány az agyam szétqrta, minden ellenfél folyamatosan pakolta a földeket ahogy kell
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.22. 20:54:37 -
nordan #3087 eddig tartott ma 17 meccset mentem egyiken sem volt 3 földnél többeb, egyiken sem! mindet elvesztettem..............az édes anyukájuk fszába mehetnek -
#3086 Valamit nagyon nem jól csinálok a Sultaial, ma Bo3 ranked 4-4 de úgy hogy az összes vereségemnél , első meccset nyerem még úgyis hogy 2.nak kezdtem 3szor, aztán sideboard után legyalulnak.
ezt használom most
a nagy vraskát most raktam be egy hostage taker helyett.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.22. 19:44:27 -
nordan #3085 mondjuk a 2. körben thought erasures faszkalappal nem játszottam , játszon vele a k anyukája.....azt leconcedeltem szokás szerint /ha mindenki így tenne az anyjukba mehetne az összes dobatós/ -
nordan #3084 7 meccset játszottam 5-öt nyertem nem volt 2 egyforma pakli, kurvajó volt! lehet tényleg csavartak valamit a mókólt mecsekkel...... -
nordan #3083 baszki el se hiszem! THE DREAM! :) -
#3082 Nem tudom mit patcheltek, de ma tök jó volt, nyomtam 6 bo3 meccset és nem találkoztam kétszer ugyanazzal a deckkel (volt itt minden rdw, monoblue, orzhov angels, UW defenders, selesnya valami, gruul), végre egy kis változatosság. -
#3081 Váltottam Sultai midrange-re de úgy érezte a játék hogy 2 győzelem túl sok volt vele azóta 5 bo3 meccsen keresztül Grixis midrange-t kapok ellenfélnek amik ellen kb semmit nem tudok csinálni, amíg monoblue-val játszottam egyetlen egy Grixissel nem találkoztam, én nem tudom Rankedra miért kell ez a manipulált matchmaking, hogy ha X deckel játszol cska X decket kaphatod ellenfélnek, miért ilyen retardáltak, aki a rankomon van had kaphassam már ellenfélnek de nem mert te ezt a decket játszod csakis olyan ellenfeleket kaphatsz mert mi tudjuk a tutit.
Ha ezt tudom soha a büdös életben nem kraftolom le a Sultait mert senki se akar állandóan t2Tought erasure-t a pofájába, akkor írják oda ha ezzel a deckel mész ez a deck jön majd szembe, akarsz vele játszani vagy sem?
Amúgy monoblueval se volt túl változatos volt mirror , sultai meg weenie és kb ennyi. -
#3080 Limited az a draft, sealed, de gondolom limited ranked-ra gondolsz így csak a ranked draft aka quick draft számít bele. -
nordan #3079 lófaszt se csináltak a land flood/screw-al! soha nem kell az ellenfélnek sem muligenelni és nincs soha a büdös életben mana gondja -
nordan #3078 amíg ezt írtam bementem egy 9. gatepaklim meccsre is...ellenfelem sima green/red dinó pakli....6 kör 6 föld
nekem ezidő alatt 3 kezdő föld után egyetlen egyet sem adott............mára befejeztem a"játékot" baszottul élvezem ahogy nézem az ellenfelem solitairezik
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.17. 16:59:48 -
nordan #3077 8 meccset játszottam úgy GATE deckemmel,hogy sem a growth spiralt se a circous route-t nem láttam.....
ellenben amint másik paklival játszottam 4 db gate paklit kaptam ellenfélnek ebből mind a 4 ellenfelem 10 lapból 2-3 spiralt és circous routet játszott ki ergo a 4. 5. körben 8-10 manájuk volt ellenem.......hogy szakadna rá egy láda fasz arra aki írja a lapjárás algoritmusát
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.17. 16:56:48 -
#3076 A Limited rank az melyik játékmódot takarja? -
nordan #3075 csak én érzem azt,hogy kb háromszorosára nőtt a várakozás,hogy meccset találjon? -
#3074 A Planeswalkereket kitalálták, az volt a terv, hogy ritkán fognak egy-kettőt gyártani - hihetetlenül sikeresek lettek (nem csak azért mert erősek a játékban, hanem egyszerűen a játékosok tudtak velük azonosulni, együtt érezni velük, magukra ismerni, stb.), így állandó résztvevők lettek. A sztorinál készültek az egy-egy sztori, egy-egy világ rendszerben a dolgok, kevesen követték, nem volt igazán sikeres. Próbálkoztak online képregényekkel, mindenfélével, aztán elkezdtek egy összefüggő sztorit építeni, hozzá az online novellákat - rövid írásokat. Először ezeket házon belül a sztoriért felelős dolgozók írták (nem profi írók) és így is a történet ismertsége, a játékosok kapcsolódása a történethez minden várakozást felülmúlt - és ezzel együtt az eladásaik is. Persze, hogy ebbe az irányba mennek tovább. Jött a Gatewatch dolog, az is nagyon sikeres lett, de a játékosok éreztették, hogy picit túl sok van belőlük, ezért alakítottak rajta, hogy ne csak róluk - mindannyiukról egyszerre - szóljon minden történet.
A mostani kis történetek nagyon sikeresek, a külső írók felkérése nagyon sikeres, úgyhogy azt viszik tovább, ami a játékosoknak (persze nem mindenkinek, egy ekkora merítésben mindig lesz olyan, akinek épp valami nem stimmel) bejön, és ami az eladásokat láthatóan a legjobban segíti.
A képregényhősös több éven átívelő sztoriépítés ilyen. Működik, ezért csinálják. Ha nem működne, próbálkoznának mással. Megtették régebben is, az elmúlt 25 évben sok különféle módon próbáltak már történetet mesélni. Ez a mostani nagyon bejött, sokszorosára nőtt azok száma, akik valamennyire tisztában vannak a sztorival, és ezért is játszanak - ez régen egy szűk kör "kiváltsága" volt. -
#3073 Ez költői kérdés lesz, de miért kell a magicnek egy "szuperhős" sztorinak lennie?
Nyilván tudom én a választ, de szomorú, hogy egy magcinél azt látják jónak, hogy lesüllyedjenek egy szuperhős sztori szintre.
Gideon amúgy egy kedvelt karakter?:D A gatewatchos sztorik alatt egyébként egész megkedveltem, de csak Lili miatt, mert vele konstans ütközött a teljesen ellentétes karaktere miatt. Mondjuk Jace-nek is Lili-vel voltak igazán jó a történetei, mert ott volt a két karakter között egy kis affekció, másrészt ott Jace-ből kicsit több volt a személyére vonatkozó dolog.
Ez az egész gatewachos dolog amúgy szerintem nagyon rossz irányból lett megközelítve, nyilván, mert le akarták a trending hero comic mániáról húzni azt a mágikus bőrt, de én sajnálom, mert egy teljesen korrekt kaszt volt az eredeti felállás. A karakterek kellően ellentétes személyiségűek voltak, hogy eleve érdekes és vicces legyen és egy csomó lehetőségük lett volna fejlődni. Én jobban preferáltam volna, ha személyes történetekre épült volna az egész és kicsit ilyen kalandosabb, földhözragadtabb célokért és nem az, hogy itt épp Emrakul, ott épp a konzulátus, amott meg Bolas-tól fog a multiverzum valahogy szanaszét töredezni.
Én amiket onnan olvastam szinte csak azokat a történeteket élveztem igazán, ahol szinte csak egymással társalogtak. -
#3072 Én nem bánnám ha kiiktatnák a planeswalkereket (ami úgysem fog megtörténni), de így belegondolva a controll deckek túl erősek lennének nem kell semmi csak destroy everything spellek.
Magic szabálykönyv amúgy akit érdekel, egy csomó korai setnek a története is olvasható, magyarul.
-
nordan #3071 most játszottam egy fekete/zöld gyerekkel..........8 db földet húzott fel és 25 kibaszott lényt pakolt ki............spellje nem is volt a pakliban szerintem csak ilyen kibaszott idegesítő adapter lények zsákszámra, ennyi lényölő spell a világon nincs -
#3070 Akinek az egész sztori alatt lengették a zászlót, hogy a sérthetetlensége/halhatalansága egyszer vissza fog ütni, az Gideon (és jellemzően a teaser videóban is az ő ablaka törik be) - de nem fognak nagy közönségkedvenc szereplőket lemészárolni csak úgy. Viszont ha mindenki nagyjából rendben megússza, az se "szokás" ma már a szuperhős sztorik nagy leszámolásaiban.
Aki 100% hogy túléli, az Chandra és Ajani (és Tibalt), mert ők szerepelnek egy, a sztori lezárása utáni történetet elmesélő képregényben (és Chandra eléggé PTSD-s, úgyhogy valószínűleg nem sikerül minden a legjobban) :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.16. 16:16:05 -
nordan #3069 na végre primal amulet is volt
-
nordan #3068 szegény srác feladta, túl sok volt neki,hogy leszedtem 2 rhytm of the wildot,meg az összes lényét, planeswalkert...gaea+recollect+anticipate POG
primal amulet sisem akar jönni azzal gyorsabb szokott lenni :P
-
nordan #3067 muwhahaha :D
sokáig tartott neki,mire leesett,hogy nem nyerhet.....2 lapnál concedel-t....csak azt nem értem,hogy aki ennyire hülye az miért játszik egy játékot ami logikát és észt is igényel....az más kérdés,hogy extra 15 percig lopta a saját és az én játékidőmet is
-
#3066 Sikerült bekúszni platinumba a mai 5 bo3 winnel monoblue-val, most egy darabig nem érdekel ha kikapok :d.
Izzet, monoblue ellen necces /szinte mármár mindenki hozza a körét :P, Izzet az nehezebb ha lekerültek a drakek/, sultai-t/golgarit jól veri, és meglepetésemre WWeeniek ellen is 2-0-ra állok pedig azt hittem az a deck megesz, hála a jó égnek 1 RDW-vel sem találkoztam.
Még megpróbálok Diamondig elmenni, aztán meglátjuk mi lesz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.16. 14:37:18 -
nordan #3065 sikerült egy nagyon beteg paklit összerakni :D
a szopatást egy új szintre léptettem :P
2 Primal Amulet (XLN) 243
1 Sanguine Sacrament (XLN) 33
1 Drowned Catacomb (XLN) 253
1 Glacial Fortress (XLN) 255
3 Plains (RIX) 192
3 Island (RIX) 193
6 Swamp (RIX) 194
2 Cleansing Nova (M19) 9
3 Revitalize (M19) 35
4 Anticipate (M19) 44
3 Psychic Corrosion (M19) 68
2 Recollect (M19) 197
4 Chemister's Insight (GRN) 32
1 Overgrown Tomb (GRN) 253
1 Watery Grave (GRN) 259
2 Wilderness Reclamation (RNA) 149
3 Mortify (RNA) 192
1 Gateway Plaza (RNA) 247
1 Godless Shrine (RNA) 248
2 Cast Down (DAR) 81
3 Gaea's Blessing (DAR) 161
1 Hinterland Harbor (DAR) 240
1 Isolated Chapel (DAR) 241
2 The Immortal Sun (RIX) 180
2 Settle the Wreckage (XLN) 34
2 Sunpetal Grove (XLN) 257
3 Vraska's Contempt (XLN) 129
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.16. 14:33:40 -
#3064 Hát, engem csak az érdekel, hogy az a 2-3 kedvenc karakterem maradjon érintetlen, a többi nem annyira kelti fel az érdeklődésem.
Nekem ez a Bolas story nem igazán jött be.
Ez a planeswalker dolgo sem tetszik, mert szerintem nem a legérdekesebb lapok, csak egy ilyen játékba op-k.
Amit mondasz, hogy lényként fognak majd jelen lenni szerintem sokkal esélyesebb, illetve jobban is hangzik:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.02.16. 12:38:51 -
#3063 Kiegészítésképpen egy kis ki-kicsoda a toronyról :)
és hozzá a beszélgetés, mert sok ember többet tud, mint egy :)
"War of the Spark is just gonna be Magic the Gathering: Battle Royale
Bolas drops a bunch of Walkers on Ravnica, last one standing gets a delicious chicken dinner" -
#3062 Leak jelenleg nincs, találgatások vannak - amiket írsz, mind azok.
A fő designerrel mostanában volt sok beszélgetés Lorwynról, pont azért került fel talán több videó is róla (a Seiben-féle Aether Hubost láttam én is), mert ő fejtette ki, hogy eléggé a népszerűsége a lista alján szerepel a felmérések alapján, és elég nehéz lenne a sokféle elvárást elkapni azzal a világgal kapcsolatban (duális világ, nincsenek emberek, stb...)
A skandináv világ (vikingekkel vagy anélkül) sokszor felmerült, a sztoriban is felvillantották már többször Kaldheimet (járt ott Angrath és Chandra), van onnan PW is (Ramaz), logikus lépés lesz, hogy valamikor elkalandozunk oda. Hogy most ősszel, vagy valamikor később, majd kiderül. Az eléggé magasan szerepel a "mikorleszmár" listán :)
Az Immortal Sun jelenleg pont hogy Bolas kezében van a Planar Bridge-el együtt, úgyhogy nem nehéz feltételezni, hogy ezeknek lesz szerepe a történet lezárásában :) További jelentkező még a sztorihoz a Blackblade, hiszen azt megszerezte Gideon :)
A tippek között van a PW duó lapok megjelenése (Legendary Planeswalker - Liliana Gideon), konkrétan egy kép alapján:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A szabályok nem tiltják, bár a typeline-on elég szűkös a hely... és igen, a standardra ráborítani a szokásosnál sokkal több PW-t veszélyes játék (bármelyik Superfriends pakli örülne neki :D ), de lehet mondjuk Enchantmentek meg ilyesmik útján tematikus hatásokkal megjeleníteni sok szereplőt. A duók ebből a szempontból egy egyszerű és hatékony megoldás sok szereplőre. Az biztos, hogy valami új dolog lesz benne: "War of the Spark is doing something incredibly crazy that has never been tried before."
Másik ötlet, ami felmerült, hogy a meglevő eszközökkel Bolas "letilt" / "ellop" / "elpusztít" egy csomó sparkot, így sima Legendary Creature szereplőink lesznek a háború idejére. Ennek a Commander/EDH játékosok bizonyára örülnének, kapnának egy csomó új lehetőséget, bár a Legendary-fókuszt nem túl rég elsütötték a Dominaria készletben.
Úgyhogy ötletek vannak bőven, találgatások is, a tények meg majd jönnek nagyjából március vége felé. Április végén megjelenik a könyv és a készlet, úgyhogy addigra "mindent" megtudunk (ráadásul a könyvborítón van még egy matematikus PW, akit nem ismerünk) :)
"Planeswalkers, powerful mages from many disparate realities, must unite against the elder dragon Nicol Bolas, who has claimed dominion over Ravnica and is perilously close to completing the spell that will grant him godhood. Now, as dozens of Planeswalkers fight alongside the Gatewatch—led by Chandra Nalaar, Jace Beleren, and Gideon Jura—against Bolas and his relentless army of Eternals, nothing less than the fate of the multiverse is at stake."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.16. 06:43:49 -
#3061 Én hallotam egy olyat, hogy elvileg insider leak, bolast elzárják majd ravnicába Azor mintájára.
Olvastam rebesgetést egy skandináv tematikájú világról a közeljövőbe, a minap egy leginkább magic lore-ra specializálódott csatornán felkerült egy videó, ahol a Lorwyn-ba való visszatérés nehézségéről, illetve magáról a Lorwyn lore-ról beszélt.
Meglepne amúgy egy ilyen pw fókuszú dolog, szerintem nem kivitelezhető. -
nordan #3060 hol lehet ezeket a történeteket elolvasni? -
#3059 Nem tud még róla senki sem többet.
Annyit tudni, hogy Ravnica, és hogy nem Guild-központú. Az előző 2 set megmutatta, hogy melyik guildek kerülnek Bolas irányítása alá, és ezzel fog lezárulni a Kaladeshben elkezdett történet.
Ezen kívül vannak képek a boosterekben meg itt-ott, ahol egy csomó PW szerepel, de ez a történet alapján logikus. -
#3058 Úgy olvastam igaz csak így hozzászólás töredékekből hogy planeswalker set-re tippelnek sokan, ill ugye ez is Ravnicán játszódik de a guildek nem kapnak új lapokat, bár aki többet tud róla az felvilágosíthat. -
#3057 -
nordan #3056 a mai nap margójára :D :D nyílván véletlen
-
nordan #3055 hát eddig tartott............5 játék 10 föld.........leszophatnak a k anyukájukba
az összes ellenfelem tökéletes mennyiégben és színkombinációban kapta a földjeit
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.15. 14:13:26 -
nordan #3054 jaja :D
elég szopatós kis pakli ekkora winrate-el indulok az US nationals-on is :P sajnos nem annyira durva mint a srácé a 80 lapos paklijával akinek mindenre van válasza ,de azért nem szar :D -
#3053 Akkor uninstallálhatod is. A csúcson kell abbahagyni! :D