XJEn519AEL.png
  • Jaqen
    Ó dehogynem sír, azért hoztam fel.Olvass vissza, nem kell egy oldalt sem, és megtalálod. :D Sima playt nem is játszom, mivel ahogy mondtad, ott próbálgatnak. Ott találkozni egészen elborult dolgokkal, meg trollokkal akik monoredeznek, mert az nekik jó. Gondolom. De az is verhető ezzel, volt is rá példa. A 75 lappal nem tudom mi bajod, amikor mások 80-120-180 lappal játszanak :D A 60 egyszerűen túl kevés, főleg ha a játék szerinti tanácsot követed, miszerint 23-27 mana legyen a paklidban. Majdnem a fele. Jóhogy nem már Hearthstone-ozunk :I

Az meg, hogy nagyon ritkán jön fel, nem igazán állja meg a helyét, tapasztalataim szerint. Az nem érdekel, hogy mi van a statisztikákba írva, ha nem jönne fel, nyilván visszaállnék 60-ra, és nem egy-egy lapot alkalmaznék adott típusból. Bár nálam eléggé közrejátszik az is, hogy nincs minden lapból dupla, vagy több. Nem szoktam craftolni mert akkor minek nyitok, ha lecraftolok minden lapot ami kell, vagy tetszik? :D

Nincs olyan, hogy megunom a decket. Nem játszom mással, én teljesen máshogy fogom fel a card game-eket mint a legtöbben. Pl draftolni sem szoktam soha, vagy olyan színnel játszani ami nem tetszik. Vagy mondom, olyan lényeket belerakni ami nem az én világom.
    Semmi értelme az itteni sírásnak, és az összeesküvés-elméletek gyártásának. Évek óta ez megy, tényleg mást sem lehet olvasni csak három dolgot: 1. Nyertem, szénné aláztam mindenkit. 2. Vesztettem, szar a játék, itthagyom, ezt nem hiszem el. 3. Az ellenfelek botok, a játék meg van buherálva, szar az egész.

Néha Dzsini berak pár lapot az új kiegből, és azt kitárgyaljátok de utána megint kezdődik elölről minden :D