3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    de legalább 75%-os lifetime winrate :D

ezzel nyomom most, elég fincsi kis pakli, egy Kayas wrath hiányzik,de azt helyettesítettem cleansing nova-val egyelőre

7 Plains (RIX) 192
    7 Swamp (RIX) 194
    3 Cleansing Nova (M19) 9
    3 Fountain of Renewal (M19) 235
    2 Gateway Plaza (GRN) 247
    1 Guildmages' Forum (GRN) 250
    1 Overgrown Tomb (GRN) 253
    4 Ministrant of Obligation (RNA) 16
    2 Ethereal Absolution (RNA) 170
    3 Imperious Oligarch (RNA) 184
    1 Kaya's Wrath (RNA) 187
    4 Mortify (RNA) 192
    3 Seraph of the Scales (RNA) 205
    1 Godless Shrine (RNA) 248
    2 Cast Down (DAR) 81
    3 Gaea's Blessing (DAR) 161
    1 Isolated Chapel (DAR) 241
    1 Woodland Cemetery (DAR) 248
    2 Moment of Craving (RIX) 79
    2 Profane Procession (RIX) 166
    2 The Immortal Sun (RIX) 180
    2 Sunpetal Grove (XLN) 257
    4 Vraska's Contempt (XLN) 129
  • nordan
    Ó basszameg!!

MTG Arena Pro

@mtgapro
    Following Following @mtgapro
    More
    Replying to @mjlambe2
    Yep, unfortunately all user info will be wiped. Nothing we can do about it
  • erasmus4
    Azt nem írták hogy tlejesen megszűnik csak hogy ritkábban fordul majd elő aztán meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.15. 12:20:04
  • nordan
    akkor még nincs bent,mert most húztam a 11. földemet :D ráaadásul kettesével az immo sun miatt :D
  • nordan
    o yes concedelni sem lehet :)

az új lapcraftolást meg még jobban kellett volna bonyolítani...a régi miért nem volt jó? ha nem volt elég lapod és ráklikkeltél,hogy kell még 1 egy lapból rákérdezett hogy legyártsa-e ha volt nyersanyagod....most külön craft menüben keresgeted a kártyát majd kikapcsolod a craft menüt és csa utána tudod berakni a pakliba :S ááááá
  • nordan
    az új peccsben csak nekem fagy ki minden meccsen a játék? 5 perce blokkolok egy támadást és nem történik semmi a sakkóra sem indul el...tudok emoteolni meg minden szóval teljesen nincs kifagyva,de mégis :P az ellenfelem nem emoteol vissza hogy mi a fasz van :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.15. 10:37:04
  • nordan
    és már megint nekem volt igazam,hogy mahinálva volt a keverés............az egészben az a gáz,hogy most megint belemahinálnak - hiába lesz ez most elvileg kedvező a játékosoknak- egyszerűen írjanak egy normális véletlengeneráló programot pontosan úgy ahogyan az életben működik a keverés, semmi bajom nem lenne ha néha beleszopódna az ember egy mana screw/flood-ba hiszen ez természetes,de amikor játszol 10 meccset és 8x el sem tudod kezdeni a játékot az azért idegesítő !
  • erasmus4
    Play módban tesztelnek egy új keverési rendszert. Most ha ezt megcsinálják és nem lesz annyi landscrew, flood akkor miről fogsz posztolni :P ?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Enabled "Smooth Shuffling" for the Play queue.
    Important Note: This is for the "Play" queue only. It does not apply to Ranked Traditional Play, Traditional Ranked, or any other events and/or formats.

More Information on Smooth Shuffling: We are currently testing changes to the shuffler algorithm to decrease the number of games with extreme examples of "mana flood" or "mana screw" (drawing too many or too few lands). While players may still find themselves in these scenarios, the shuffler changes are intended to mitigate the rarest scenarios, such as drawing 8+ Land cards in a row. As noted above, we are only testing these changes in the "Play" queue, and it does not apply to any Ranked or Traditional formats. We are using this opportunity to gather more data and to fine tune these changes, as well as allow for player feedback. All shuffles are still randomly generated, The difference is we now look deeper into the decks to determine a pool of shuffles to randomly choose from. We are planning to iterate on this fairly rapidly. and will provide more information as these changes develop and solidify.

For all best of one play queues, we have increased the number of deck shuffles and starting hands we consider to three (up from two).
    For all best of one play queues, we now apply the starting hand approach to mulligan hands as well.

More Information on Starting Hands: Our goal with this change is to ensure you're still on "even shuffler ground" with your starting hand, even when you mulligan. As with the other shuffler change, we are using this opportunity to gather more data and to fine tune these changes, as well as gather player feedback.

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.15. 09:08:10
  • nordan
    LOL :D
  • erasmus4
    Bannolták a Nexust bo1ből!
  • erasmus4
    Igazából csak 4-5 föld meg 2 Krasis hiányzik belőle, de előző szezonban annyit Golgariztam /Midrange, graveyard/, hogy nincs kedvem hozzá egyelőre, de ami késik nem múlik. Esper controll érdekelne, de onnan nagyon sok rare föld hiányzik,, mondjuk emiatt sem volt igazi az esper midrange amit összeraktam.
  • DasIsFuck
    1 darabnak én látok létjogosultságot, mert amikor kifogysz akkor nem rossz.

Ez a jó az RDW-be, hogy elég sokféleképpen össze lehet rakni és olyan nagyon gyenge sosem lesz:)
    Egyébként, miért nem mész rá az új Sultai Midrange-re? Annyi WC-ből össze is tudnád rakni a decket.
  • erasmus4
    Grat. Próbáltam 2 frenzyset, Főnixekkel, volt is kettő 7-x, meg egy jópár 2-3-4 wines, de ebben az új metában gyengének érzem a frenzyt, egy burn ellen kirakod és köv körben kikapsz, és rengeteg burn deck, rdw, weenie jön szembe CE-n.
    Valamelyik nap tök jókat mentem rankeden Esper Midrange-el aztán másnap majdnem visszaestem a legelejére ugyanazzal :), így váltottam monoblue-ra bo3 ladder, eddig elég kellemes 4-1 vele, egy Izzet drake-el nem tudtam mit kezdeni, nem is értem eddig miért nem craftoltam le, csak két Djinn hiányzott belőle mióta.
    A nyomorult földeket kellene lecraftolni, de annyira sajnálom a rá wildcardot :D, most van 18 rareWC-m talán elég is lenne de akkor meg ott lennék, hogy ok vannak földjeim, de egészíthetem ki a deckeket uncommonokkal.
  • DasIsFuck
    Ezzel mentem a 7-0-t, bo3-ra a goldfishen található verziót raktam össze, múltkori meccseket amiket írtam azokkal mentem.

4 Fanatical Firebrand (RIX) 101
    4 Ghitu Lavarunner (DAR) 127
    3 Goblin Chainwhirler (DAR) 129
    4 Runaway Steam-Kin (GRN) 115
    3 Lightning Strike (XLN) 149
    4 Shock (M19) 156
    4 Wizard's Lightning (DAR) 152
    4 Skewer the Critics (RNA) 115
    2 Risk Factor (GRN) 113
    4 Light Up the Stage (RNA) 107
    3 Viashino Pyromancer (M19) 166
    20 Mountain (M19) 276
    1 Experimental Frenzy (GRN) 99
  • nordan
    milyen RDW decket használsz?
  • DasIsFuck
    Meglett a második 7 wines C-eventem, első 7-0. Az első 7 győzelmet még tavaly ősszel az Izzet Főnix deckel mentem, igaz, hogy aztán kb csak 2-3 winig jutottam azzal a deckel:D
    Ez RDW-vel lett meg, átgázoltam mindenkin kivéve a BW vámpíros ellenfelemen:D Virtuálisan 1-1 életerőn álltunk amikor sikerült nyermen.(ugye, mert ő gainelt life-t ahogy engem ütött, ezért ő nem tudott sosem 1 életerőn lenni, amikor én már arra kerültem:D) Besült a Frenzy, de sikerült túlélnem épp elég ideig.
    Volt egy Mono-Red mirror, ahol megtartottam egy 1 földes kezet, de a light up the stage-el végül sikerült stabilizálnom, ellenfelem úgy döntött inkább ropol engem a 3.körétől fogva:D
    Ez a 3. CE-m volt a nerf után egyébként, szóval nem viszem túlzásba. Utóbbi 1 hétben nem is nagyon játszottam, még a napikat sem mentem le mindig.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.02.12. 20:12:30
  • nordan
    vagy regisztrálva MTG arena Pro-n? epekedve látnám az elmúlt havi meccseidnek a statisztikáját szeretnék töled tanulni :P
  • Dzsini
    Mindenki mást keres egy játékban, más része az, ami neki fontos, a lényeg, hogy mindenkinek tudjon nyújtani valamit. Amit az Arena képvisel jelenleg, az nem igazán nekem szól, így nem nagyon tudok (és akarok) hozzászólni az itt gyakran felbukkanó hozzászólásokhoz - a játék más részeivel sokkal szívesebben foglalkozom, úgyhogy nincs hiányérzetem :) Ha véletlenül van olyan téma itt, ahol esetleg úgy érzem, hogy értelmes beszélgetésre van lehetőség, akkor itt is hozzászólok.
    A másik (nem játékos) Magic topic meg gyakorlatilag elhalt, én bepakolok egy-egy trailert, de más nem is jár arra :)

Képekhez én az https://imgur.com/ oldalt használom, bal felül a new post gomb után akár a képet, akár egy url-t beillesztve megtörténik a feltöltés, és a kapott képnél rögtön le is kérheted a BBCode alapú linket (jobb felül "get share links"), amit ide beilleszthetsz. Ebben a topicban próbálgathatod a működést.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.12. 09:16:28
  • Jaqen
    Amúgy ide, hogy lehet képet feltölteni? Melyik a legegyszerűbb módja? Csak mert sok panaszt olvasok már évek óta emiatt -meg az utólagos szerkesztés hiánya miatt- szóval nem akarok elcseszni semmit, ha lehet x)
  • erasmus4
    Jó neked hogy elvagy 1 deckel azért a többség nem így van vele, de hát ez egyéni preferencia kérdése.
    Minden verhető mindennel, csak az arányok különböznek, az hogy te jól elvagy a 75 lapos deckeddel rendben van, senkit nem zavar, de a sok "hülye" profi azért nem véletlenül marad a 60 lapos decknél a versenyeken :).
    Valamint az 1. ponttal "Nyertem, szénné aláztam mindenkit" nem értek egyet! Olyan nem szokott történni :D!
  • Jaqen
    Ó dehogynem sír, azért hoztam fel.Olvass vissza, nem kell egy oldalt sem, és megtalálod. :D Sima playt nem is játszom, mivel ahogy mondtad, ott próbálgatnak. Ott találkozni egészen elborult dolgokkal, meg trollokkal akik monoredeznek, mert az nekik jó. Gondolom. De az is verhető ezzel, volt is rá példa. A 75 lappal nem tudom mi bajod, amikor mások 80-120-180 lappal játszanak :D A 60 egyszerűen túl kevés, főleg ha a játék szerinti tanácsot követed, miszerint 23-27 mana legyen a paklidban. Majdnem a fele. Jóhogy nem már Hearthstone-ozunk :I

Az meg, hogy nagyon ritkán jön fel, nem igazán állja meg a helyét, tapasztalataim szerint. Az nem érdekel, hogy mi van a statisztikákba írva, ha nem jönne fel, nyilván visszaállnék 60-ra, és nem egy-egy lapot alkalmaznék adott típusból. Bár nálam eléggé közrejátszik az is, hogy nincs minden lapból dupla, vagy több. Nem szoktam craftolni mert akkor minek nyitok, ha lecraftolok minden lapot ami kell, vagy tetszik? :D

Nincs olyan, hogy megunom a decket. Nem játszom mással, én teljesen máshogy fogom fel a card game-eket mint a legtöbben. Pl draftolni sem szoktam soha, vagy olyan színnel játszani ami nem tetszik. Vagy mondom, olyan lényeket belerakni ami nem az én világom.
    Semmi értelme az itteni sírásnak, és az összeesküvés-elméletek gyártásának. Évek óta ez megy, tényleg mást sem lehet olvasni csak három dolgot: 1. Nyertem, szénné aláztam mindenkit. 2. Vesztettem, szar a játék, itthagyom, ezt nem hiszem el. 3. Az ellenfelek botok, a játék meg van buherálva, szar az egész.

Néha Dzsini berak pár lapot az új kiegből, és azt kitárgyaljátok de utána megint kezdődik elölről minden :D
  • nordan
    én is kiakartam fejteni,hogy a mi hátunk mögött legalább 1000 meccs van szóval
  • erasmus4
    Senki nem sír a merfolkok miatt. A probléma ott van hogy összeraksz egy poén paklit (ami igaz ugyan hogy tele van rare-el, de attól még nem lesz erős pakli csak szórakoztató, mivel egy csomó rare mythic használhatatlan competitve matchupban) na de már mivel tele van rare/mythicel egyfeszt toptier deckeket kapsz ellenfélnek ami még nem is lenne baj ha tényleg adna minden félét ellenfélnek, de mikor összeraksz valamit, próbálgatni szeretnéd és 8ból 7 szer monored jön szembe és a 3.-4. körre halott vagy az azért idegesítő!
    Nem a monoreddel van bajom én is játszom DE nem sima playban hanem rankeden, CE-n ahol competitive deckek jönnek szembe, ill. ha mással megyek rankedezni akkor persze felkészülök rá mivel abból van a legtöbb.
    Az hogy te nem találkozol ilyenekkel egyrészt abból adódik hogy a Decked nem épp konzisztensz 75 lap miatt nem is lehet az, így a power level is alacsony, plusz amiket írtál az kb mind kezdőpakli. A probléma ott kezdődik majd nálad, hogy amikor majd megunod ezt a decket, nehezen tudsz majd másra váltani. Bár mondjuk a CE nerf után már onnan sem lehet olyan mennyiségű rare-t kiszedni, de azért egy jó deckel még érdemes menni.
    Az meg hogy mindenre van válaszod BO1-en 1-1 db., nem igazi megoldás mert amikor kellene nagyon ritkán jön fel. BO1-en ezért dominálnak inkább az egysíkú játékmenetet erőltető archetípusok mert nekik mindegy mi az ellenfél szinte, ugyan azt játszák, aggro/controll , itt a midrange van hátrányban mert igazából neki kell alkalmazkodnia.
    Mindenesetre az jön le a hozzászólásodból hogy nagyon az elején jársz még és nem igazán érted sokszor mi a bajunk, konkértan leírtad hogy az ellenfeleid nagyja kb kezdődeck.
  • Jaqen
    Nem mindegy hol vagyok, amikor itt sírtok a merfolk meg a többi netes szar ellen, és sorra verem el őket? Tegnap találkoztam egy Lich Mastery-s deckel, még silver tierben. Neked is az van nem? Elvertem. Baszhatta a hexproofot, és hiába húzta fel 3x a sírból azt a nyomorék enchantmentet, három counterem volt rá.
    Nem azt mondtam, hogy mindenre van válaszom -bebaszna- azt mondtam, hogy ez a koncepció lebegett a szemem előtt. Nem akartam, hogy csak aggro vagy csak control ellen legyen jó, ha úgy jönnek a lapok, legyen mindenre valami. Pont most volt egy merfolk deck, hiába húzott fel minden kis lényt, három manából olyan boardot építettem fel, hogy köpni nyelni nem tudott. Jó ideig nem is volt attack, aztán jöttek a sárkányok, és hello. A merfolkban nincs repülő lény, milyen szomorú :D Pedig kék-zöld általában.

Nem értem miért baj ha valaki a második harmadik körben már eredményt ér el. Ez nem arról szól, hogy a lapjaitok mögé bújva intrikáztok, meg trükköztök, blöfföltök meg faszom, mint a Vampire-ben. Ott 2-5 játékos van egymás ellen, az más. Komolyan nekem kell megtanítani egyeseket játszani, mert csak sírni tudnak. Meg mások pakliját szapulni, mert nem netes, nem lett pontos statisztikákkal alátámasztva, nincsenek mellette érvek, indokok, nem lett számításokkal levezetve, hogy miért jó, és nem játszik vele egyetlen profi sem. De 3-ból 2x elverlek vele :D Unom a sírást, az összeesküvés-elméletek meg egy idő után idegesítenek. Nem lehetne a toxic viselkedést száműzni innen? Hihetetlen, hogy ez a három ember alkotja a magyar MTGA közösséget. Feljön valaki a fórumra, és elmegy a kedve az egésztől mert három ember szerencsétlenkedik, meg paranoiás. Shep már az Originst is ezerszer ott akarta hagyni, X évvel ezelőtt. Ugyan ez a szöveg ment tőle orrba szájba, de minek? Még mindig itt van...
  • nordan
    ember gold tier 4? WOW azt tudod,hogy az lófasz :D oda muter is elmegy ha összevállogat 60 random lapot, szóval az nem mérvadó

a paklid meg egy kalap kaki már elnézést :D
    a legjobban a "mindenre van válaszom" tetszett a pakliddal kapcsolatban
  • Jaqen
    Mennyi sírás... Én valahogy elvagyok gold tier 4-ben jelenleg saját paklival. Ha vesztek akkor a rossz kéz vagy a szerencsétlen lapjárás miatt, nem azért mert ilyen meg olyan pakli ellen nem megfelelő az enyém. Alapból olyan koncepció volt a szemem előtt, hogy kb mindenre legyen válaszom. Egyedül akkor tudnak megszivatni ha letakarítják a boardot, vagy elforgatják a lényeimet végleg. Mondjuk én nem hatékonyság alapján raktam össze elsősorban, mert akkor más színt is tettem volna bele. Inkább a személyes ízlés dominált, tehát ha valaki azt mondja, hogy tegyek goblint a paklimba, mert az jó...kiröhögöm. Nem érdekel :D Szóval ilyen szempontok alapján is sikerült összerakni valamit. Bocs ha nem ismerem a neveit ezeknek, de vertem már el:
    Merfolkos paklit.
    Dobató paklit.
    Fehér-fekete vámpíros paklit.
    Ajanis életfelszopó paklit (34-1-ről hoztam vissza)
    Kék-vörös control paklit.
    Fungus paklit
    Goblinos aggro deckeket.
    Nagy lényekkel operáló zöld paklikat.
    Meg egy csomó szart, amik miatt itt sírtok, hogy milyen nehéz ellenük. A merfolkost pl szarrá szivatom, a nagy lények ellen ott a deathtouch, rabid bite-al kombinálva. Azt sem tudják sokszor, hogy mi történt. Az enchantokat egyből kiszedem, a flying lények pedig jobb ha fel sem szállnak, mert minek? Nem tudom milyen paklitok van, de jó szar ha lehet ha nem működik semmi ellen. Nem netről kéne paklit nézni hanem számba venni, hogy a meccsek nagy részében mi volt a hiba, min kéne változtatni, mi az amivel meg lehet fogni titeket. És ez alapján összerakni valami személyre szabott decket, vagy olyat ami minimum 2-3 meta deck ellen jó. Nem egy netről nézett szart. De ez csak az én véleményem. Nem írom le a koncepciót, a felépítés lényegét, a játékstílust, és a taktikát, mert rohadt hosszú lenne. Talán egyszer.

Amúgy miért van az, hogy külföldi fórumokon nem sírnak? Itt van három ember aki egyfeszt sír, meg olyan összeesküvés-elméleteket gyárt, hogy tegnap húsz percig röhögtem ezeken. Az ellenfelek 90%-a BOT!!!!444!!
    Igen a kondenzcsík meg valójában chemtrail :D Mi az, hogy az ellenfelek? A másiknak te vagy az ellenfél, ez sehogy se jön ki. Az meg nevetséges, hogy az ellenfélnek sosem kell mulligant csinálnia, én rengetegszer láttam már. Mondjuk az is igaz, hogy ők olyan paklival játszanak amik normálisan vannak összerakva -általában- és pl merfolkosnál meg gombásnál kb tök mindegy mit húzol, csak mana legyen oszt kész.

Más: Láttam 80 akárhány lapos paklikat, illetve volt egy 182(!) lapos förtelem is. Az a srác nem tudom mit akart, fekete-kékkel játszott, és azt sem tudta mit csinál. Mindenesetre jó látni, hogy nem csak én nem férek be a 60 lapos keretbe. Jelenleg 75 lapom van, és ez marad is ennyi. Na de akkor itt van:

1x Arbor Armament
    3x Llanowar Elves
    1x Pelt collector
    1x Wall of Vines
    1x Status//Statue
    1x Immolation Shaman
    1x Kargan Dragonrider
    1x Lava coil
    1x Sure strike
    1x Deeproot champion
    2x Elvish Clancellar
    1x Gift of strength
    1x Kraul Harpooner
    1x Naturalize
    1x Nature's spiral
    1x Plummet
    2x Rabid Bite
    1x Thorn Lieutenant
    1x Tower Defense
    1x Cindervines
    1x Clan guildmage
    1x Dragon Egg
    2x Split flame
    1x Crushing Canopy
    3x Daggerback Basilisk
    1X District Guide
    1x Ranging Raptors
    1x Reclamation sage
    2x Recollect
    2x Sagittar's Volley
    1x Steel leaf champion
    1x Draconic Disciple
    1x Rubble Slinger
    1x Cosmotronic Wave (gombásat ezzel lehet szivatni pl)
    1x Beast Whisperer
    1x Raging Regisaur
    1x Sunder Shaman
    1x Charging Monstrosaur
    2x Demanding Dragon
    1x Skarrgan Hellkite
    1x Lathliss Dragon Queen
    1x Sharkhan Dragonsoul
    1x Shivan Dragon
    1x Banefire
    8x Forest
    8x Mountain
    4x Rootbound Crag
    1x Detection Tower.

25 manát mond a játék elvileg, de minek amikor van manaadó lény/manahúzó lap? Felesleges annyi mana. Tessék gondolkodni, megszegni a szabályokat, és kísérletezni. Ez erről szól, nem arról, hogy összeraksz egy netes paklit, és végigvered a laddert, majd ha kikapsz, jössz sírni.

Ja igen: Nincsenek side lapok. Azt se tudom mi az :D Így is elverek mindenkit, azokat mindenképpen akik miatt itt sírtok -merfolk pl- szóval ennyit az okosokról, akik bemagolták az egész szabálykönyvet, mind a 75pdf oldalával együtt. Cső!

• erasmus4
    Az a legnagyobb baj hogy play módban is olyan szar a matchmaking, hogy a legótvarabb junkal is folyamatosan tier 1 meta deckek ellen mész, összeraktam valami gruul szutykot, erre csak RDW jön szembe play módban, 6ból 6 eddig...
  • DasIsFuck
    Hát ilyen ez a meta.
    Sajnos ezt semmilyen hasonló játékba nem lehet elkerülni.

• DasIsFuck
    Most elkezdtem bo3-at játszani RDW-vel.
    Kicsit sajnálom a steamkin nélkül játszani az RDW-t mert az annyira fun lap:) (A Memekin-re hiányoznak a common cantripek és nincs annyi common wc-m, hogy legyártsam őket...lol)

Találkoztam pár Izzet Drake deckel, őket simábban elvertem, bár nem a legjobban sideoltam ellenük.
    Volt egy Esper control, na ellene kemény volt. A végén egész nevetséges volt, mindketten 10+ landel passzoltuk a köröket percekig, végül Ferit is kirakta, de ez sem volt elég neki.
    Volt még egy Dimir, első game sima volt, aztán besidolt ellenem a lapeldobatósba, pechére én behoztam a Electrostatic field+jump start csomagot, azokat meg hiába dobálja nekem el.

Erre kaptam is egy rare lapot napi rewardból..Ajani's Last Stand...egyszer kapok ritkát, az is egy haszontalan fos...:S
  • nordan
    mert cca 50%-os winrate-ed lehet csak maximum
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.10. 22:35:05
  • Shep
    Én azt nem értem ,hogy lehet az ,hogy 1 hete tök jókat játszottam aztán hirtelen csak a szívás, minden második pakli a piros lószar, ha nem az akkor a merfolkos tróger meg random aggro szarok. Még a végén visszamegyek a steames szarhoz, ott legalább a gép ellen tök jókat lehetett játszani olyan paklikkal amit szeretek mert itt marhára nem lehet.
  • nordan
    azért ritka ,mert az ellenfelek BOTOK 90% ban.....és nekik ugye egy algoritmus írja a lapleosztást, ezért van az,hogy kb mindig ugynazt játsza az ellenfél és sosincs mana gondja
  • Shep
    Én 2x már láttam hogy cserélt, de valóban ritka.
  • nordan
    13 loss 1 win ma..........ebből 8x el sem kezdődött a játék,mert 4-ig kellett mulligenelnem és még akkor sem volt földem

ellenfelet mulligenelni a büdös életben nem láttam még az elmúlt fél év alatt amióta játszom
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.10. 12:59:40
  • Shep
    Dehogy is, ez tök természetes, fun and interactive :D
  • nordan
    jéééééééééé micsoda "véletlen"

• nordan
    nem értem mi a problémád?! ez teljesen átgondolt kártyatervezés eredménye! Jó játékot kíván a Wizards csapata :P

bárki lát itt problémát? naugye

• Shep
    Hát én asszem befejeztem a játékot. Az új szezon óta meccset még nem tudtam nyerni (nem igaz, egyet nyertem, mert az ellen szerintem kvesztet csinált és egyszer csak feladta), csak ilyen aggro szarok jönnek folyamatosan, erre nekem nincs igényem de amúgy jó volt a játék egészen eddig.
  • erasmus4
    Gondoltam ezen a pauperen elszórakozok, de vagy a buherált mathcmaking szivat vagy minden retardált UB deckel nyomja, 5 meccsből 5öt az ellen játszottam WB lifegain inherintecne szerüséggell.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.08. 18:10:50
  • nordan
    3 meccs alatt azzal a paklival amiben 3 manás a legdrágább spellem lényem nem tudtam 4 lapot kijátszani :D :D :D ez mindent elmond a szopás mértékéről

még jó hogy APEX LEGENDS-el nyomjuk a haverokkal és nem kell ezzel a szarral agyvbetegséget kapnom
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.07. 23:04:57