Jaqen#3029
Nem mindegy hol vagyok, amikor itt sírtok a merfolk meg a többi netes szar ellen, és sorra verem el őket? Tegnap találkoztam egy Lich Mastery-s deckel, még silver tierben. Neked is az van nem? Elvertem. Baszhatta a hexproofot, és hiába húzta fel 3x a sírból azt a nyomorék enchantmentet, három counterem volt rá.
Nem azt mondtam, hogy mindenre van válaszom -bebaszna- azt mondtam, hogy ez a koncepció lebegett a szemem előtt. Nem akartam, hogy csak aggro vagy csak control ellen legyen jó, ha úgy jönnek a lapok, legyen mindenre valami. Pont most volt egy merfolk deck, hiába húzott fel minden kis lényt, három manából olyan boardot építettem fel, hogy köpni nyelni nem tudott. Jó ideig nem is volt attack, aztán jöttek a sárkányok, és hello. A merfolkban nincs repülő lény, milyen szomorú :D Pedig kék-zöld általában.
Nem értem miért baj ha valaki a második harmadik körben már eredményt ér el. Ez nem arról szól, hogy a lapjaitok mögé bújva intrikáztok, meg trükköztök, blöfföltök meg faszom, mint a Vampire-ben. Ott 2-5 játékos van egymás ellen, az más. Komolyan nekem kell megtanítani egyeseket játszani, mert csak sírni tudnak. Meg mások pakliját szapulni, mert nem netes, nem lett pontos statisztikákkal alátámasztva, nincsenek mellette érvek, indokok, nem lett számításokkal levezetve, hogy miért jó, és nem játszik vele egyetlen profi sem. De 3-ból 2x elverlek vele :D Unom a sírást, az összeesküvés-elméletek meg egy idő után idegesítenek. Nem lehetne a toxic viselkedést száműzni innen? Hihetetlen, hogy ez a három ember alkotja a magyar MTGA közösséget. Feljön valaki a fórumra, és elmegy a kedve az egésztől mert három ember szerencsétlenkedik, meg paranoiás. Shep már az Originst is ezerszer ott akarta hagyni, X évvel ezelőtt. Ugyan ez a szöveg ment tőle orrba szájba, de minek? Még mindig itt van...