XJEn519AEL.png
  • Jaqen
    Mennyi sírás... Én valahogy elvagyok gold tier 4-ben jelenleg saját paklival. Ha vesztek akkor a rossz kéz vagy a szerencsétlen lapjárás miatt, nem azért mert ilyen meg olyan pakli ellen nem megfelelő az enyém. Alapból olyan koncepció volt a szemem előtt, hogy kb mindenre legyen válaszom. Egyedül akkor tudnak megszivatni ha letakarítják a boardot, vagy elforgatják a lényeimet végleg. Mondjuk én nem hatékonyság alapján raktam össze elsősorban, mert akkor más színt is tettem volna bele. Inkább a személyes ízlés dominált, tehát ha valaki azt mondja, hogy tegyek goblint a paklimba, mert az jó...kiröhögöm. Nem érdekel :D Szóval ilyen szempontok alapján is sikerült összerakni valamit. Bocs ha nem ismerem a neveit ezeknek, de vertem már el:
    Merfolkos paklit.
    Dobató paklit.
    Fehér-fekete vámpíros paklit.
    Ajanis életfelszopó paklit (34-1-ről hoztam vissza)
    Kék-vörös control paklit.
    Fungus paklit
    Goblinos aggro deckeket.
    Nagy lényekkel operáló zöld paklikat.
    Meg egy csomó szart, amik miatt itt sírtok, hogy milyen nehéz ellenük. A merfolkost pl szarrá szivatom, a nagy lények ellen ott a deathtouch, rabid bite-al kombinálva. Azt sem tudják sokszor, hogy mi történt. Az enchantokat egyből kiszedem, a flying lények pedig jobb ha fel sem szállnak, mert minek? Nem tudom milyen paklitok van, de jó szar ha lehet ha nem működik semmi ellen. Nem netről kéne paklit nézni hanem számba venni, hogy a meccsek nagy részében mi volt a hiba, min kéne változtatni, mi az amivel meg lehet fogni titeket. És ez alapján összerakni valami személyre szabott decket, vagy olyat ami minimum 2-3 meta deck ellen jó. Nem egy netről nézett szart. De ez csak az én véleményem. Nem írom le a koncepciót, a felépítés lényegét, a játékstílust, és a taktikát, mert rohadt hosszú lenne. Talán egyszer.

Amúgy miért van az, hogy külföldi fórumokon nem sírnak? Itt van három ember aki egyfeszt sír, meg olyan összeesküvés-elméleteket gyárt, hogy tegnap húsz percig röhögtem ezeken. Az ellenfelek 90%-a BOT!!!!444!!
    Igen a kondenzcsík meg valójában chemtrail :D Mi az, hogy az ellenfelek? A másiknak te vagy az ellenfél, ez sehogy se jön ki. Az meg nevetséges, hogy az ellenfélnek sosem kell mulligant csinálnia, én rengetegszer láttam már. Mondjuk az is igaz, hogy ők olyan paklival játszanak amik normálisan vannak összerakva -általában- és pl merfolkosnál meg gombásnál kb tök mindegy mit húzol, csak mana legyen oszt kész.

Más: Láttam 80 akárhány lapos paklikat, illetve volt egy 182(!) lapos förtelem is. Az a srác nem tudom mit akart, fekete-kékkel játszott, és azt sem tudta mit csinál. Mindenesetre jó látni, hogy nem csak én nem férek be a 60 lapos keretbe. Jelenleg 75 lapom van, és ez marad is ennyi. Na de akkor itt van:

1x Arbor Armament
    3x Llanowar Elves
    1x Pelt collector
    1x Wall of Vines
    1x Status//Statue
    1x Immolation Shaman
    1x Kargan Dragonrider
    1x Lava coil
    1x Sure strike
    1x Deeproot champion
    2x Elvish Clancellar
    1x Gift of strength
    1x Kraul Harpooner
    1x Naturalize
    1x Nature's spiral
    1x Plummet
    2x Rabid Bite
    1x Thorn Lieutenant
    1x Tower Defense
    1x Cindervines
    1x Clan guildmage
    1x Dragon Egg
    2x Split flame
    1x Crushing Canopy
    3x Daggerback Basilisk
    1X District Guide
    1x Ranging Raptors
    1x Reclamation sage
    2x Recollect
    2x Sagittar's Volley
    1x Steel leaf champion
    1x Draconic Disciple
    1x Rubble Slinger
    1x Cosmotronic Wave (gombásat ezzel lehet szivatni pl)
    1x Beast Whisperer
    1x Raging Regisaur
    1x Sunder Shaman
    1x Charging Monstrosaur
    2x Demanding Dragon
    1x Skarrgan Hellkite
    1x Lathliss Dragon Queen
    1x Sharkhan Dragonsoul
    1x Shivan Dragon
    1x Banefire
    8x Forest
    8x Mountain
    4x Rootbound Crag
    1x Detection Tower.

25 manát mond a játék elvileg, de minek amikor van manaadó lény/manahúzó lap? Felesleges annyi mana. Tessék gondolkodni, megszegni a szabályokat, és kísérletezni. Ez erről szól, nem arról, hogy összeraksz egy netes paklit, és végigvered a laddert, majd ha kikapsz, jössz sírni.

Ja igen: Nincsenek side lapok. Azt se tudom mi az :D Így is elverek mindenkit, azokat mindenképpen akik miatt itt sírtok -merfolk pl- szóval ennyit az okosokról, akik bemagolták az egész szabálykönyvet, mind a 75pdf oldalával együtt. Cső!