nordan#2932
na végre egy HUMAN! nyertem is egyből, micsoda véletlen!
dobatós paklival jött, pont a 2 gaeas blessinges paklim ellen: sajnos kezemben egy gaea, kevesebb eséllyel indultam.....eldobatott 25 lapot és 5 mana körül unmoored egoval kiszúrta,hogy GATE-ekkel játszom....eldobatta a Guild Summit-ot majd Oops-ozott egyet.....kövi k9rben visszaszedtem az egész graveyardom :D elkezdtem kipakolni a földeket szépen lassan, feljött 2 primal amu, amire a gates ablezekkel pakolgattam a countereket :P majd behúzott még egy unmorred egot.....FACK moindtam el is dobatta a 2 gaeat....megint oopsozott :) közben már 9 földem lett és egy 3 as meg egy 2-es counteres primal amum, kezemben banefire :D majd behúztam egy mirarit :D Visszavettem a Mortifit bumm lerobbantottam a kék dobatós encsantot, primal amu 1 transform :) kövi körben kinyomtam egy revitalizet, másik primal amu BUMM :D és nem várta meg hogy a mirari spell duplázására nyomok még 2x2 duplázós 9x6-os Banefiret :D
viszont ez értelmes ütemben játszott nem húzta az időt, nem számolgatta a manát,nem klikkelgette végig minden körben az összes lapot, egyértelműen hús és vér játékos volt a korábiakkal szemben Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 12:08:08