3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    na végre egy HUMAN! nyertem is egyből, micsoda véletlen!

dobatós paklival jött, pont a 2 gaeas blessinges paklim ellen: sajnos kezemben egy gaea, kevesebb eséllyel indultam.....eldobatott 25 lapot és 5 mana körül unmoored egoval kiszúrta,hogy GATE-ekkel játszom....eldobatta a Guild Summit-ot majd Oops-ozott egyet.....kövi k9rben visszaszedtem az egész graveyardom :D elkezdtem kipakolni a földeket szépen lassan, feljött 2 primal amu, amire a gates ablezekkel pakolgattam a countereket :P majd behúzott még egy unmorred egot.....FACK moindtam el is dobatta a 2 gaeat....megint oopsozott :) közben már 9 földem lett és egy 3 as meg egy 2-es counteres primal amum, kezemben banefire :D majd behúztam egy mirarit :D Visszavettem a Mortifit bumm lerobbantottam a kék dobatós encsantot, primal amu 1 transform :) kövi körben kinyomtam egy revitalizet, másik primal amu BUMM :D és nem várta meg hogy a mirari spell duplázására nyomok még 2x2 duplázós 9x6-os Banefiret :D

viszont ez értelmes ütemben játszott nem húzta az időt, nem számolgatta a manát,nem klikkelgette végig minden körben az összes lapot, egyértelműen hús és vér játékos volt a korábiakkal szemben
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 12:08:08
  • nordan
    12 loss 1 win......................no comment
  • nordan
    ezután megint bot gyök 2 körök minden lapot végigtapogató kibaszott idegesítően nyílvánvaló! legszívesebben azonnal kilépne az ember............Már a Mulligannél látni lehet,hogy BOT ott is órákig gondolkodik nem is beszélve az első körrül amikor nem tesz ki semmit percekig az első körben baszki!! kibaszuttul elegem van,hogy szétbasszák a játékot és a Wizards leszarja!!!! mára befejezetem a játékot megint! köszönjük wizards!
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 11:29:14
  • nordan
    és jönnek a botok, minden körben tökéletes top deck, percegog gondolkodva mindenegyes teljesen nyílvánvaló lépésen, itt épp a beacon boltot keresi az algoritmus és milyen fura pont 5-öt tud sebezni majd pontosan 5/5-re tudja evolválni a kék flying lényt és pont 12-t tud sebezni

• nordan
    ma szépeket prodkál a random ez 3-om egymás utáni game alig 5 perc alatt

0 land mulligan
    0land mulligan
    0land mulligan
    0land mulligan concede

következő game

7 f9ld mulligan
    6 föld mulligan
    5föld mulligan
    concede

következő game

0 föld mulligan
    0föld mulligan
    1föld concede
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 11:09:03
  • nordan
    basszus feltöltöm redditre 3 napja és én leszek híres :P :D
  • nordan
    velem egy az egyben ugyanez történt pár napja! durva
    meg ugye a tegnapi kiakadásomat is az ilyen meccsek eredményezték és ha belegondolok baszki működik,mert kilépek a picsbe inkább szóval nyer a bot! Nekem is gyanús volt,hogy ennyire hülye nem lehet valaki,hogy minden körben ilyen lassan játszik és klikkelgeti az összes lapját mint egy hülye
  • Dzsini
    és nem adta fel az ellenfél - a chatből:
    WOTC_ChrisClay: No we banned him

Továbbra is jelenteni kell a wincon nélküli loopokat - főleg azokat, ahol látszik, hogy egy bot klikkeli végig a köröket (sok ilyen van, látszik, hogy minden kör pont ugyanaddig tart, pont ugyanúgy klikkeli végig, stb.).
  • erasmus4
    Mit csinál a kétszeres világbajnok egy no wincon nexus deck ellen? Végigvárja... xd.
    itt a post
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.30. 08:45:42
  • nordan
    végre egy dobató pakli :D csórikám eldobatta az egész paklimat,de sajnos alulról az 5. lapomban 2 gaeas blessing volt :D amíg nagy elánnal dobatott addig kipakoltam 15 földet 3 mirarit, liccs masteryt, mastermindal pedig magamhoz vettem Zacamat, HP duplázót meg minden finomságot :D és amikor azt hitte nyer akkor 35 lapot kevert vissza a librarym-ba :D volt a páston egy 17/17-es egy 9/9-es 4/5-ös valamint 10/10-es Zacama, természetesen mind indestru és épp jöttem volna 3x egymás után a Glory miatt :)
  • nordan
    4. PRO gamer US regionals TOP 3 helyezet Magic bajnok , ma eddig ő a leggyorsabb

• nordan
    jönnek a counter counter draw draw counter TEFERI counter Nexus hülygyerekek haza........zsínórban a 3.
  • nordan
    wildernessel ellenfelem körönként 70 manából játszik :D

természetesen kiléptem a faszomba,mert rossz nézni ahogy egy síkhülye retard megnézett 2 YT videót lecraftolta a lapot és nem képes előre gondolkodni,de még azt se tudja mi a francra akarja használni a manát....,de ne aggódjatok a Nexus ott van a kezében termászetesen, komolyan szánalmas ahogyan számolgatja a manát meg klikkelget gyök kettővel,mert fingja nincs a "saját" paklijáról
  • DasIsFuck
    Egyszer kaptam, mondjuk többször nem is nagyon szarakodtam a 15 winnel.
  • nordan
    nagyon ritkán ad rare-t
  • erasmus4
    Nektek upgradelt egyszer is az ICR? napi 15 win mindig megvan patch óta és 1szer kaptam rare-t, CE-t meg nyomtam vagy 5öt a a garantáltan kívül 1sem. Streamen meg ha nézek folyamatosan kapják....
  • nordan
    most egy 260 lapos Deck ellen játszik ami minden körben TOp deckel :D
  • nordan
    másik ugyanez.....van 8 hp-m 5 öt tud sebezni, nemtudom blokkolni....és szintén 2 perc mire kijátsza a +3 attackot adó lapot....

Nox szerint is Draft botok vannak ilyen 10 évvel ezelőtti AI-val.......éppen ő is agyfaszt kap a percegig gondolkozó ellenfelekkel, pedig ő MYthicen nyomja
  • nordan
    Draft: nincs manám van egy lényem ellenfélnek 6 lénye van 8 hp-m mi az isten kínján gondolkodik a gyökér minden körben 3 percet????
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.29. 16:46:05
  • DasIsFuck
    Simic erős még az adapt miatt, meg az ill gotten inheritence volt ilyen all star.
  • erasmus4
    Amúgy lassan itt a Allegiance draft, néztetek streameket, vagy mentetek BO3 draftot? Mik a meglátások szerintetek mik tűnnek erősnek?
    Én csak párat néztem még az elején de ott az Azourious elég jól teljesített.
  • Dzsini
    Már egy ideje nézegetik ezt, de (egyelőre) nem találtak rá jól működő, hatásos paklit, igazából a High alert miatt 3+ szín és túl sok lap a kombó, nagyon könnyű megtörni - ha már lenne, megjelent volna valamelyik SCG-n vagy GP-n, de egyelőre nem látszik ilyesmi.

... és Marwyn nem 50 cent lenne ugyanúgy, mint az elmúlt hónapokban :)

Ellenben jó kis Johnny szórakoztatás :)
  • erasmus4
    Ok, megvan, csak automatikusan csinálta magától és nem kellett a playernek aktiválni a képességét, ezért nem tűnt fel

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.29. 09:26:33
  • erasmus4
    Most én vagyok hülye vagy ez bugos és exploitol. 2WU mana az untap creature képesség, Marwin meg csak zöld manát ad.

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.29. 09:19:57
  • nordan
    ezt nézzétek :D unlimited mana 2 föld-el :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.29. 09:06:15
  • nordan
    emotolgató monored péniszre húzva,fázisai :D 8 Hp ról jöttem :) annyit a védelmében elmondhatok,hogy végigvárta becsülettel :P

indul a buli :

helló

és a büntetés :D
  • nordan
    az nekem is tetszik és van is 2db priestem :)
  • nordan
    annyira nem pedig

6 gyakori
    21 nemgyakori
    7 ritka
    3 Mythic

ez a 61 lapos alap és a sideboardban 7 ritka 4 mythic de 1-1 darabok egyáltalán nem nagy kaland 1-2 hónap alatt ennyi lapot összeszedsz
  • erasmus4
    Persze mivel ahogy nézem "drágább" a decked mint egy tier1 deck :D.
    Péntekig még kibírom aztán mehet a draft ezzerrel aztán meg egy csomó finomságot kipróbálok, eddig a Forgotten priestes paklik tetszenek a legjobban.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.28. 18:22:34
  • nordan
    mennyivel nehezebb egy ilyet összehozni mint egy Teferis agyfaszt :D

• nordan
    nagyképüség nélkül mondom ez a 2 deck amit most favorizálok, szanaszét szopatja a controllt és az aggrót is.....ráadásul még hasonló nincs ellenfélnek, szóval lövetük nincs mi a winconom és mire kell,hogy figyeljenek :) ma egész nap alázom a merfolkokat, fekete/pirost /Mardu? talán?/ és ezeket a nyomi Teferiket is minimum keményen megizzasztom és fele-fele a win
    megnézném egy profi mit menne a paklimmal
  • DasIsFuck
    Aréna teljesen más, ott mindenki ezt meg a mono red-et játssza.
    RDW legalább gyorsan eldönti, hogy nyert-e vagy vesztett.
  • Dzsini
    A hétvégi SCG Indianapolis Open eseményen a top32-ben egy Nexusos deck volt, és nem jutott tovább a top16-ba. Ami az igazán érdekes, hogy bár nagyon az elején vagyunk a metának, csak 1 aggro deck jutott a top8-ba.

A Classicban volt egy top8-as UWg Nexus.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.28. 17:12:59
  • nordan
    persze eddig is volt,de rengeteg új spell/lény encsant most dobott a hatékonyságán...ennyien még nem használták mint most
  • Dzsini
    Nyár óta létezik a Nexusos pakli, és versenyeken ritkán ért el komoly eredményt, jelenleg a metában 4% alatt van, top8-akba néha becsúszik egy-egy. A Reclamation nem fogja átlökni a veszélyes oldalra, még a control paklik között is vannak sokkal hatékonyabbak. Nagyon messze van attól, hogy bármire menjen belőle a banhammer (nézd meg a KCI mit csinált modernben, ez sehol nincs ahhoz).

Az meg, hogy az Aréna képtelen rendesen kezelni ezt a fajta működést, az az Aréna baja, a játékosok meg majd túllépnek rajta. Pár idióta meg mindig lesz, akinek az a célja, hogy mások ne szórakozzanak jól.
  • DasIsFuck
    Teferi, Nexus és Wildernes-nek nem szabadna léteznie standardba.

• nordan
    az 5. kör óta játszik a srác.............4.-ben kirakta a wildernesst majd az 5. végén alpakolta a manát az end stepben és jött a nexus.....GG
    most léptem ki

sürgősen felül kéne vizsgálniuk a Nexust,Teferit és azt a Green enchantot.....nehogymár 3x4x csavarja ki a földeket az end stepben, ezek a lapok nagyon el lettek baszva ezzel a kieggel

már monoreddel nem is játszik senki! Minek? ez a sakk/matt pakli

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 14:20:49
  • erasmus4
    Vraskával legalább tud nyerni, már előrébb vagyunk :).
  • erasmus4
    "While we did implement a max turn duration (and other timer tweaks) with the August Update, Nexus of Fate circumvents many of these fail safes because the looping is occurring over multiple turns. We're aware this is an issue, and we're looking into it."

Ez tavaly augusztusra vonatkozik, gondolom, hátnem nagyon sikerült megoldaniuk.
  • nordan
    20 counter spell :D
    4 teferi
    4 Nexus
    1 emergency power
    3 Mortify
    3 vraska
    24 föld............

ez a paklija a gyökérnek, a vicc,hogy 3 teferit tettem Exile-ba,de visszakeverte a graveyardot a kezébe és utána már szarul jöttek a spellek....kirakott egy uccsó teferit és GG
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 14:09:07