XJEn519AEL.png
  • nordan
    kicsit átalakítottam a tegnapi liccs paklimat, kidobtam a fogot és siegebreaker ramokat tettem bele! Hát nem bántam meg! 3 manás lény ami +1+1-et kap minden gate-em után, trample és vigilance LUL, csak gate van a pakliban ugye, namármost 3 manáért már az alap 5/5 beteszi a kaput,hogy stílszerü legyek, lehet vele támadni és ugye állva marad, átgyalogol a kis blokkolókon és jól szívja a direkt sebzést...és ugye körönként teszem ki a kapukat , jól kombózik a szintén 3 manás Gates Ablaze/ez mindent letakarít/ spellel ami +X+X minden lénybe minden kapum után.....már 3 kapuval egy clarion szintjén van, 6 manán meg jön a kis angyal aki kapunként 2 lifeot gyógyít, tehát alapesetben +12 life....iszonyat kemény és a vicc,hogy ezek csak a töltelékek amíg kiteszem a liccs masteryt, csak annyi kell.hogy értelmes ütemben kapjam a földeket, ami ugye nincs mindig :) de pl ez a pakli amiben 30 féle lapból kombózod ki a győzelmet és nem 4 db villámból...sokkal elegánsabb, főleg úgy,hogy a változatos sideboard miatt mindig más és más wincont tudsz előhozni
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.18. 14:56:27