3985
-
#2812 Standardba egy alacsonyabb power levelen fun lenne. A paklidból erőforrásként felhasználni a landeket működhetne.
-
#2811 Ezt a decket nagyon szívesen kipróbálnám, de hát ez is megy a többi nagyon szívesen kipróbálnám deck közé. -
#2810 Nem elég a Scapeshift + Valakut Modernben? Azt is bannolni kellett... -
#2809 Kellene valami kis artifact vagy red spell ami azt mondaná: Search your library up to any number of land card,reveal them, then exile them, if you do, deals 1 damage to all opponents, creatures and planeswalkers target opponent controls. If you exiled all of your lands, deals 3 damage instead.
vagy egy olyan red lény ami azt mondaná, hogy 1R: 2/1, ETB: May serch your library for a Mountai, put it into your graveyard, then shuffle your library, if you do, this creature gets +1/+1 and Haste until end of turn.
Nagyon adná, ha kapna egy ilyen mechanikát a piros. Lehetne egy olyan set, ahol minden szín kapna ilyet a saját land típusára:) -
nordan #2808 áúcs :D -
nordan #2807 na tessék be is adta murphy a kövi meccsnek a Rakdosotokat :) Elég jól adja a kis bírkás paklim :P béget mikor kijön a siege breaker :)
-
Best!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.01.18. 15:02:55 -
nordan #2805 jaja én is ezt éreztem :D az a gáz,hogy kb 4 föld elég és mindenegyes földhúzás ezen felül csak lassít :S elég elmebeteg -
nordan #2804 kicsit átalakítottam a tegnapi liccs paklimat, kidobtam a fogot és siegebreaker ramokat tettem bele! Hát nem bántam meg! 3 manás lény ami +1+1-et kap minden gate-em után, trample és vigilance LUL, csak gate van a pakliban ugye, namármost 3 manáért már az alap 5/5 beteszi a kaput,hogy stílszerü legyek, lehet vele támadni és ugye állva marad, átgyalogol a kis blokkolókon és jól szívja a direkt sebzést...és ugye körönként teszem ki a kapukat , jól kombózik a szintén 3 manás Gates Ablaze/ez mindent letakarít/ spellel ami +X+X minden lénybe minden kapum után.....már 3 kapuval egy clarion szintjén van, 6 manán meg jön a kis angyal aki kapunként 2 lifeot gyógyít, tehát alapesetben +12 life....iszonyat kemény és a vicc,hogy ezek csak a töltelékek amíg kiteszem a liccs masteryt, csak annyi kell.hogy értelmes ütemben kapjam a földeket, ami ugye nincs mindig :) de pl ez a pakli amiben 30 féle lapból kombózod ki a győzelmet és nem 4 db villámból...sokkal elegánsabb, főleg úgy,hogy a változatos sideboard miatt mindig más és más wincont tudsz előhozni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.18. 14:56:27 -
#2803 Eddig is az volt a jobb burn.
Egyébként 21 landel mintha 25-26-ot játszanék benne, agyfaszt kapok... -
nordan #2802 én is azt érzem,hogy a red/black burn sokkal durvább lesz, talán nem lesz ilyen gyors ,de hatékonyabb lesz hosszabb játékban is -
#2801 Nem fog ez így maradni, igaz csak 2-t mentem rakdos ellen, de mindkétszer belekent a földbe pedig jó kezeim voltak, szerintem az lesz a burn. Majd kiforrja magát, persze hogy ezt tolja mindenki, sokan úgy gondolkodhatnak mint én, hogy draftolni akarok, de az el van zárva ugye majd feb. jön az Allegiance draft, arra kell a gold, wildcardokat csak úgy megérzésre nem akarok ellőni 1-1 lapra aztán lehet minden megeszi ami szembejön.
Ezzel meg apró változtatás a decken nem került semmibe szinte, 4 common meg 4 uc wildcard még jó hogy ezt játszák. -
nordan #2800 most megint 5 win.....2 tiert mentem fel reggel óta,de ez no skill, no fun -
nordan #2799 amugy kibaszott kemény! összeraktam nyertem 8-at vesztettem 2-t..........
ennek örömére most hazajöttem edzésből és elkezdte szórni a merfolk brencwalkerrekkel összekötözött wildgrowth walker paklikat.....5 loss zsinórban...........mondom én ,hogy megvan mahinálva hogy nem igazán mehetsz átlag 50% win/loss fölé-alá.....kurvára szánalmas ez az algoritmus -
nordan #2798 :D :D eret vágok :D :D
láttad gondolom a finom Red-es screenshotjaimat 2 meg 3 manával már nyertek is......elmebeteg -
#2797 Ja hogy rankedben nem lehet tiert veszteni? Ezt nem tudtam.
Mármint hogy gold2-ből nem lehet gold 3 ba visszaesni, meg ilyenek
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.18. 13:25:23 -
#2796 Utóbbi időbe átáltam a Legion Warbossos RDW-re és a Viashino Piromantákat cutoltam, de megpróbálom ezt a full burn változatot, Steamkin úgyis iszonyat lassú sok esetben, bár tény amikor nem az akkor kb meccset nyer...
Light Up the stage egy elég jó budget opció lehet a Frenzy helyett.
Amúgy szerintem az RB lesz majd a top burn deck, bár kitudja. -
#2795 Na jó de ahogy írtad azt belenyomták minden deckbe, ezt nem tudják olyanba ami nem tud pingelni, és ez sorcery nem instant ami nagy különbség.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.18. 11:04:04 -
#2794 Kellett nekünk beszélgetni arról, hogy kell-e a Lightning Bolt standardba :) hát tessék. -
#2793 @norndan szerintem kezdheted uninstallálni a gémet.
red burn
Ezen én is gondolkodtam hogy vajon mennyire lehet jó, kipróbálom Skewer the Critics csak common, Light up the stage uc, is érdekes.
És hogy miért játszok ilyen agyhalott deckekkel, mert néha jó és gonosz vagyok !
De kevésbé mint a Teferi/trubofog féle rák, red elvesz az életedből 2 percet ezek meg 1 órát.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.18. 09:33:12 -
#2792 Tegnap rankedeztem egy kicsit gold4, 6 meccsből 5 monoU volt, gondolom mindenki próbálgatta volna a ptreromandert, de 1et nem láttam belőle :), egyébként nem értem miért szaporodtak el ennyire. -
#2791 Reedem be ird: PlayAllegiance, kapsz 3Boostert. -
vhooper #2790 Köszi! Sultai deck-kel tolom, az új patchtól függetlenül csak 1 lapot raktam be, a Hydroid Krasis-t, nagyon hasznos tud lenni a lifegain és kártyahúzása miatt. :D A mai ladderen az eredményem vele 14-6 volt, de sokszor volt azért szerencsés lapjárásom, szóval hosszútávon derül ki, milyen a pakli. :D
1 Forest (DAR) 266
2 Fungal Infection (DAR) 94
1 Hinterland Harbor (DAR) 240
2 Karn, Scion of Urza (DAR) 1
1 Memorial to Genius (DAR) 243
3 The Eldest Reborn (DAR) 90
4 Woodland Cemetery (DAR) 248
1 Golden Demise (RIX) 73
2 Treasure Map (XLN) 250
2 Vraska, Relic Seeker (XLN) 232
2 Vraska's Contempt (XLN) 129
2 Search for Azcanta (XLN) 74
3 Carnage Tyrant (XLN) 179
4 Drowned Catacomb (XLN) 253
2 Sailor of Means (XLN) 73
1 Tezzeret, Artifice Master (M19) 79
3 Island (M19) 265
2 Swamp (M19) 269
2 Ritual of Soot (GRN) 84
2 Assassin's Trophy (GRN) 152
4 Thought Erasure (GRN) 206
1 Vraska, Golgari Queen (GRN) 213
3 Discovery // Dispersal (GRN) 223
4 Overgrown Tomb (GRN) 253
4 Watery Grave (GRN) 259
1 Hydroid Krasis (RNA) 183
1 Breeding Pool (RNA) 246
-
nordan #2789 Gratu a Gyémánthoz! milyen paklikat használsz?
-
nordan #2788 kezdem úgy érezni,hogy ennek a játéknak a programozása kegyetlenül el van baszva
-
vhooper #2787 Olcsóbb és metaképes deck, amivel sikereket lehet elérni, szerintem ezen ne csodálkozz. Én se szeretek ellene játszani, de eléggé rapszodikus , nagyon függ a lapjárásától, szóval sokszor csak idegesítő inkább. :D
Más, most valamiért Diamond-ban sokkal könnyebb előrejutni, most lett meg a a 2-es szint, pedig Platina-ban rengeteget szenvedtem tier-ek között,szóval lehet megcélzom a Mythicet , igaz, nagy reward nincs érte, de e-pénisz mérőm tetőfokára hágna :D
-
nordan #2786 no comment
-
nordan #2785 én pont most nézem rakedet,de ha ilyenek jönnek inkább filmezek -
nordan #2784 micsoda játék és skill és élvezet, ezért be sem kapcsolnám a gépet....hogyan lehetnek ekkora szellemi fogyatékosok egyes emberek?
ezért megéri fejleszteni az MTGA-t hónapokig, fizetni a rajzolókat a művészeket a programozókat, a grafikusokat.......miafasznak? legyen minden színben ilyen spell azt csókolom, a hülyék elvannak ezzel is hogy hónapok óta az összes meccsen ugyanazt csinálják az Istenbarmai
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.17. 22:50:44 -
#2783 Én RDW-vel nekiálltam rankeden megcsinálni a 4 winemet, gold 3 felén voltam és lezuhantam gold 5 aljáig úgy, hogy kivétel nélkül kézből elvesztettem már az elején.(értsd, játszhatatlan kéz->mulligan->játszhatatlan/gyenge.)
Na ezután mentem CE-t amiből lett egy 7 win.
-
nordan #2782 Grats! pénz hiányában holnapig csak nézem :D -
nordan #2781 a vicc az egészben,hogy Savj is majdnem ezzel játszik és ugynez miatt most váltott paklit....sokat nyert-->elkezdett nemkapni földet-->GG
most paklit váltott és nyer megint, micsoda "véletlen" -
#2780 Első 7 winem RDW-vel...Ez már a második 7 wines CE-runom. -
nordan #2779 el is kiabáltam 4 loss....a módszer egyszerű: nem ad földet
az algoritmuson nem állítottak, maradt a pofátlan módszer -
nordan #2778 jesszus milyen deckek vannak! monored 3. körben megtud ölni.......ami szerintem nevetséges
ez a pakli majdnem megnyúzott engem is a 3. körében aztán fordult a kocka a kis aggróeszü balfék, nyomta is a szánalmas good gamezést, miután faszra lett húzva
lichgate :) :P imádom :) 4 win 1 loose
2 Lich's Mastery (DAR) 98
3 The Mirari Conjecture (DAR) 57
2 Mastermind's Acquisition (RIX) 77
1 Swamp (XLN) 268
3 Revitalize (M19) 35
3 Root Snare (M19) 199
1 Reliquary Tower (M19) 254
1 Nexus of Fate (M19) 306
2 Guild Summit (GRN) 41
4 Circuitous Route (GRN) 125
2 Chance for Glory (GRN) 159
4 Discovery // Dispersal (GRN) 223
2 Boros Guildgate (GRN) 243
3 Dimir Guildgate (GRN) 245
4 Gateway Plaza (GRN) 247
2 Golgari Guildgate (GRN) 248
2 Selesnya Guildgate (GRN) 255
2 Archway Angel (RNA) 3
4 Gates Ablaze (RNA) 102
2 Wilderness Reclamation (RNA) 149
4 Growth Spiral (RNA) 178
1 Gruul Guildgate (RNA) 249
2 Orzhov Guildgate (RNA) 252
2 Plaza of Harmony (RNA) 254
2 Rakdos Guildgate (RNA) 255
2 Simic Guildgate (RNA) 257
1 In Bolas's Clutches (DAR) 54
1 Nature's Spiral (DAR) 175
1 Negate (RIX) 44
1 The Immortal Sun (RIX) 180
1 Zacama, Primal Calamity (RIX) 174
1 Star of Extinction (XLN) 161
1 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Cleansing Nova (M19) 9
1 Banefire (M19) 130
1 Nexus of Fate (M19) 306
1 Ritual of Soot (GRN) 84
1 Unmoored Ego (GRN) 212
1 Cry of the Carnarium (RNA) 70
1 Ethereal Absolution (RNA) 170
1 Revival // Revenge (RNA) 228
-
nordan #2777 atyaég ez a wilderness reclamation milyen erős lap! 2x használod a földjeidet omg -
#2776 Goldig viszonylag könnyű elmenni, onnantól viszont elég sok idő továbblépni és a nyeremények nem igazán kompenzálnak érte. -
vhooper #2775 Mondjuk én se a hú de nagy nyeremény miatt játszok laddert, hanem a kompetitív jellege miatt, de ez Bo 3-ban még jobban fog érvényesülni fog ennek az érzete, tekintve hogy jobban lehet majd taktikázni is sideboard miatt. Tegnap néztem streamet, és hát a Gruul tényleg nagyon erős, vagy csak könnyű dolga volt a sok jank ellen nem tudom, de szerintem tuti versenyképes lesz. RDW is biztos kompetitív marad, sőt kapott pár lapot, amitől még táposabb lesz. :D -
#2774 Veszek 25 boostert a goldból, amíg nincs QC addig booster vásárlás. Én csak abba reménykedek, hogy az RDW, Mono-U marad kompetitív vagy a Golgari midrange anélkül, hogy sok új lap lenne benne. -
nordan #2773 tegnap néztem streamet 2 órát,de annyi lap tetszett,hogy hetekbe fog kerülni mire kiválasztom mi tetszik.....nekem az a koncepcióm,hogy valahogy a mostani tetszetős paklijaimat fogom erősíteni pár lappal amit betudok fittingelni. bár ennek az ellentmond,hogy kicsit úgy éreztem az új dolgok miatt/afterlife és társai/ ha nem ilyen új effektes paklikat csinálsz akkor cseszheted
goldom semmi, mindent elköltöttem,hogy összerakjam a paklikat amik tesztettek az előző setekből,egy 100-as van betervezve paklivásárlásra
6 mythic 7 rare 30UC 20Common wildcardom van, pár dolgot ezekkel letudok craftolni,de még ötletem sincs mik lesznek azok