XJEn519AEL.png
  • erasmus4
    Rankedet én sem erőltettem túl, CE-hez képest nem érte meg, elmentem goldig (olyan deckel amihez kedvem volt), aztán CE-t nyomtam (RDW-vel, Golgarival, golgari graveyardal, de messze RDW a legsikeresebb ott, igaz mostanában 4-5 win és falbaütközök de most még megéri).
    Szeirntem a Gruul nagyon erős, tele van Xcost X/X lényekkel amik alapból jók és mellé riot, controll ellen haste és ütni a fejét, sok tramplis lény átüti a spirit hadsereget.
    Tuti rengeteg lesz mert a tipikus lap kijátszás oszt ütés, mellé ott vannak a red instantok. Mintha RDWt és MonoGreent keresztezték volna. ja tényleg ez az :P.
    Így előre nem igazán látom hogy mi ellene a legjobb, ellenben a Gruulnak szerintem minden ellen reális esélye van.
    Simicet controll ellen gyengének érzem de ha nincs az enemynél boardclear akkor megszalad, Azourius passz, Orzhov erősnek tűnik rengeteg leszedés feketéből, chumpblockerek tömkelege, de azért nem tűnik kezelhetetlennek.
    A Rakdos még érdekes ha nyomást tud kifejteni akkor jó, de ha hátrányban van mit tud csinálni? Csupa kis hps vackai vannak. Viszont a 4manás demon az beteg ha 3ért lehozod curve-on :D.
    Aztán lehet kiderül egyx rakás szar mind és RDW FTW! :P
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.16. 09:16:32