Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Did you ever hear the [
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nem tudom, hogy a RDW-t lemerjem a gyártani, mert már az Izzet deckem is out of flavor, abba is kellene, mert nyilván nincsenek meg azok a lapok...
Most is simán győzelemre állok erre minden kibaszott körben felhúz egy countert az ellenefelem pedig csak egyféle counter volt a paklijában,
és ha csinálok mondjuk egy paklit aminek teszem azt a Nexus a fő lapja akkor a kurva életbe sincs benne az első 40 lapomban egy se.....
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.22. 10:42:05
Kár, hogy 5K gold...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
majd még 1 mono red LOSS
és egy harmadik mono red LOSS
a büdös picsába annak a fasznak aki írta az algoritmust és a direkt szopatásra megy az egész mocsok MMR örülök neki,hogy miután végigpróbálta az összes META paklit és megtalálta a működö ellenszert egy furcsa "VÉLETLEN" folytán pont 3-om olyan paklit ad be ami ellen a legalacsonyabb az esélyem!
Nem az basz fel,hogy vesztek hanem ,hogy piszkálva van a kurva MMR még azt is leszarom,hogy agyhalott gyökerek még mindig nem unják a "'jé egy piros lap mi ez? nemtudom kiteszem biztos jó valamire, jééé nyertem" paklikat
Első ránézésre a grull erősnek tűnik a millió haste-es lénnyel de a többi meg tudja fogni, aztán jobban belegondolva az Orzhov. Tokent kapok a lényeim halála után ami repül ráadásul.. ok.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mit szóltok az új mechanizmus, ami a következő szettben fog jönni? Nekem kicsit unalmas tűnik..
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.17. 14:28:59
A limitedes ranked a vicc, f2p nem is lehet annyit játszani hogy mythic legyél, nem mintha motiválna, csak ezt nem gondolták át rendesen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ugyanez vonatkozik a 2. körben thought erasure dimir kecikre is
ez a két deck = a rákkal
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.15. 13:23:43

Így egy boosternek sokkal nagyobb lenne az értéke.
csináltam egy patkányt: tetsukot 3 meccs alatt nem láttam,
3x volt green ellenfelem 3x forgatókönyv:
lanovar,goreclaw,lanovar ghalta
lanovar,goreclaw,charging monostrour, ghlata
lanovar,druid claw, goreclaw, ghalta
most összeteszek egy ilyen greent
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.15. 12:19:33
Aztán egy Golgari value town-ra gondoltam, de ahhoz sem voltak igazán lapjaim, bár volt egy poénos meccs ami vagy 30 percig tartott.
Kipróbálom majd a dínót, csak abban sincs fullos deck.
Előző meccsen dinóval első 13 lapból 10 föld ( legalább az a 3 lap jó volt) és nyertem 😄, ellenfélnek még szarabb lapjárása volt.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.15. 10:44:14
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.15. 10:30:47
Simán adnak hetente egy packot alapban......miért nem lehet kicsit komolyabb nyeremény a szezonra?
Bronzra lehetne alapban 6 booster hiszen majdnem 2 hónapra kapod
6 bronz
9 ezüst
12 gold
15 diamond
18 Mythic pl
ez már korrekt,de 2 boosterral kiszurni az ember szemét 😊
3 ellenfél jött
mind a három mono Blue repülő lényekkel,de nem tudom szedni őket,mert az 1/1 szirénkalóz counterel
biztos ez is véletlen mint a mai 20 meccsem,ahol minden counter volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Did you fix matchmaking to remove the deck played from consideration? If not, try again."