3985
-
#2772 Mostanában a Golgari graveyard a kedvencem, temetőből visszahozni Loleth Giantot aki üt 10+-t nagyon nagy :D. Persze ha counterlik az fáj.
Mindjárt itt a kieg ti mit csináltok? Paklit vesztem, gemért Sealed, Trad. Draft?
Én szerintem kivárom a quick draftot, ott elverem az összegyűjtött goldomat most 40000.
Lehet a sealednek nem tudok majd ellenállni.
Amúgy ahogy eddig ha egy adott deck érdekel, bonts packot (a plusz Wildcardok sokat számítanak), ha collectiont építesz akkor a draft sokkal jobb.
Ja és ne felejtsétek el majd beváltani a promo code-ot a storeban 3 packért.
Kód: PlayAllegiance
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.17. 15:13:08 -
nordan #2771 mivel mész? nekem most ez a kedvenc
1 Helm of the Host (DAR) 217
3 Lyra Dawnbringer (DAR) 26
4 Shalai, Voice of Plenty (DAR) 35
2 Ghalta, Primal Hunger (RIX) 130
2 Tendershoot Dryad (RIX) 147
2 Sunpetal Grove (XLN) 257
4 Ixalan's Binding (XLN) 17
1 Ashes of the Abhorrent (XLN) 2
2 Carnage Tyrant (XLN) 179
7 Plains (DAR) 253
7 Forest (RIX) 196
4 Resplendent Angel (M19) 34
4 Druid of the Cowl (M19) 177
2 Vivien Reid (M19) 208
1 Tranquil Expanse (M19) 259
3 Trostani Discordant (GRN) 208
4 Flower // Flourish (GRN) 226
4 Temple Garden (GRN) 258
4 Llanowar Elves (DAR) 168
meg egy ilyen
23 Swamp (DAR) 258
1 Demonlord Belzenlok (DAR) 86
2 Fungal Infection (DAR) 94
2 Josu Vess, Lich Knight (DAR) 95
3 Karn, Scion of Urza (DAR) 1
4 Powerstone Shard (DAR) 227
4 The Eldest Reborn (DAR) 90
2 Golden Demise (RIX) 73
4 Mastermind's Acquisition (RIX) 77
2 Moment of Craving (RIX) 79
1 Zacama, Primal Calamity (RIX) 174
2 Thaumatic Compass (XLN) 249
3 Treasure Map (XLN) 250
2 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Chaos Wand (M19) 228
3 Ritual of Soot (GRN) 84
3 Chromatic Lantern (GRN) 233
1 Teferi, Hero of Dominaria (DAR) 207
1 The Mirari Conjecture (DAR) 57
1 The Immortal Sun (RIX) 180
2 Zacama, Primal Calamity (RIX) 174
1 Settle the Wreckage (XLN) 34
1 Star of Extinction (XLN) 161
1 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Overflowing Insight (XLN) 66
1 Sanguine Sacrament (XLN) 33
1 Demystify (XLN) 8
1 Duress (XLN) 105
1 Cleansing Nova (M19) 9
1 Banefire (M19) 130
1 Unmoored Ego (GRN) 212
-
nordan #2770 tegnap volt egy diskurzus Savjz meg Noxi streamjén: sima playt nem szabad menni,mert ott a legköcsögebb az algoritmus ami egymás ellen sorol! Ott kapod a counter paklikat meg a mirrort orrba-szájba
rankedet kell menni ott elvileg sokkal ritkábban kapsz ilyen ellenfeleket
amúgy ismerős én is meta ellen megyek állandóan és sírok is miatta :D -
#2769 Agyam eldobom 4 szinü junkal simaplayben!!! folyamatosan meta deckek ellen megyek... -
nordan #2768 a STreamereknek van early acess! Noxius is már az új kliensel /kártyákkal játszik
https://www.twitch.tv/professornoxlive -
nordan #2767 @professornoxlive it was a meme cause he Savjz got manascrewed 3 games in a row so he put in 45 swamps and won the a game in high mythic with it
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.16. 16:24:28 -
nordan #2766 MTGAerna PRO-ban már benne vannak az RNA-s lapok!
270 db új lap -
nordan #2765 monored goblins vs káosz wand :P azt ugye mondanom sem kell,hogy a paklim lényege 32 lapból nem jött fel ami a Fall of Thran+Remorseful cleric lenne, szerencsére szétlőttem a saját spelljeivel az egész pakliját , 5 Hp ról jöttem vissza
-
nordan #2764 25 fekete föld, ezek hogy jönnek össze?
-
nordan #2763 miközben írtam........ez mi ??? természetesen concede
2 föld, compass, fungal,demise, power shard,sooth volt kezdp kézben ami szinte perfect ha húztam volna még egyet legalább 5!! kör alatt és úgy,hogy 25 fekete land,2 compass, 4 treasure map, 4 power shard,3 chromatik lantern mellett valahogy úgy érzem nem kéne,hogy managondjaim legyenek.....,de napok óta max 3 föld 90% ban.
Érdemes megfigyelni,hogy az ellenfelem ugye két színnel játszik mégis tökéletesen kapja a földeket
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.16. 13:06:51 -
nordan #2762 amúgy folytatódik a kb 4 napja tartó folymatos nem kapok földet, bezzeg az ellenfeleimnek minden körben van föld kézből történés, ez a ritka kivétel , 10 meccsből 7x nincs föld a maradék három meccsen van valamiféle játékélmény
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.16. 12:59:43 -
nordan #2761 nos, OKÉ
-
nordan #2760 90 lapos paklis srác lapjai:
piros/fehér Boros
1 kör, piros föld
2. kör piros fehér föld: Metzali tower
3. kör danitha ->megöltem craving
4. kör Tsalic ->megöltem dupla fungal
5.kör reinforcements->megöltem golden demise
6. kör ixalan a 6/6-os Démonomra
7. körre levert
mégegyszer mondom 90 lapos pakli -
#2759 Rankedet én sem erőltettem túl, CE-hez képest nem érte meg, elmentem goldig (olyan deckel amihez kedvem volt), aztán CE-t nyomtam (RDW-vel, Golgarival, golgari graveyardal, de messze RDW a legsikeresebb ott, igaz mostanában 4-5 win és falbaütközök de most még megéri).
Szeirntem a Gruul nagyon erős, tele van Xcost X/X lényekkel amik alapból jók és mellé riot, controll ellen haste és ütni a fejét, sok tramplis lény átüti a spirit hadsereget.
Tuti rengeteg lesz mert a tipikus lap kijátszás oszt ütés, mellé ott vannak a red instantok. Mintha RDWt és MonoGreent keresztezték volna. ja tényleg ez az :P.
Így előre nem igazán látom hogy mi ellene a legjobb, ellenben a Gruulnak szerintem minden ellen reális esélye van.
Simicet controll ellen gyengének érzem de ha nincs az enemynél boardclear akkor megszalad, Azourius passz, Orzhov erősnek tűnik rengeteg leszedés feketéből, chumpblockerek tömkelege, de azért nem tűnik kezelhetetlennek.
A Rakdos még érdekes ha nyomást tud kifejteni akkor jó, de ha hátrányban van mit tud csinálni? Csupa kis hps vackai vannak. Viszont a 4manás demon az beteg ha 3ért lehozod curve-on :D.
Aztán lehet kiderül egyx rakás szar mind és RDW FTW! :P
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.16. 09:16:32 -
#2758 Én RDW-t játszok leginkább, ezen kívül még két paklim van egy Mono-U tempo és Izzet Főnix. Nem szoktam már laddert játszani, felmentem goldig és elég is volt, nincs többre kapacitásom, leginkább csak napizok.
Ezt mondjuk én sem tudom, de sok olyan van amiben így ránézésre van potenciál. -
nordan #2757 na ezért 44% a winratem
aki ezt elhiszi,hogy nem Riggeltek a meccsek az bolond...már elnézést
egy percel a másik monored agyfasz után teljesen ugyanaz a lapleosztás
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.15. 23:50:24 -
nordan #2756 aki ezt kitalálta az elmehet az anyjába!
4 kör és halott vagy..........mellékesen jegyzem meg,hogy megölt egy 4/5-ös lényt is mellette
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.15. 23:45:13 -
vhooper #2755 Na ma sikerült végre a Diamond is, Sultai Control-lal lett meg, amit kiegészítettem Carnage Tyrant-tal a sok control deck miatt. Plat 1-ben hintáztam napokig, egyik nap vagy full Mono Red ellen, másik nap Teferik ellen játszottam, a cancer két véglete
Nektek mi a kedvenc paklitok most a ranked mászásra?
@DasIsFuck
Valószínűleg igazad van, én még nem látom át úgymond az egészet, tekintve hogy nem ástam bele magam oly nagyon a lapok átnézegetésében, lehet nem az első benyomás alapján kell véleményt formálnom :D De szerinted mi az ami meta szempontjából meghatározó lehet? -
nordan #2754 yeeee kaptam egy wint: ellenfelem 4 fehér mana aztán OFF, valami Knight pakli lett volna,de 17 lapból egyetlen Danica-t húzott fel lénynek....LOL
valami nagyon nincs rendben az RNG-vel -
nordan #2753 váltottam Chromatic blackre, benne 24 fekete fold 3 cabal stronghold, 4 treasure map 3 compass: kezdőkézben 1 föld.....................mulligan 0 föld, mulligan 1 föld...........CONCEDE
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.15. 16:47:01 -
nordan #2752 következő
nyomjak uninstallt? vagy mi? 25 földre ennyit képes kihozni a random?
-
nordan #2751 kövi meccs: 12 lap 1 lény...........ellenfelem belémvert 3 villám 2 shock.....kezemben 3 spell amihez kéne fekete mana ,de az nincs...miért is lenne hiszen csak 18 fekete landem van, kitett egy 6/4-es crackilg draket 4. körben 7 hp-m ra -
nordan #2750 minden körben elolvassa az 9sszes saját lapját az enyémet, végigszámolja hány földje van megnézi hány lap van a kezemben a saját kezében...teljes agyahalott...,de baszdmeg ő fog nyerni -
nordan #2749 most meg egy szellemi fogyatékossal játszom már majdnem 20 perce...minden köre 3-4 perc gondolkodással telik -
nordan #2748 15 lap 1 lény......................ilyen meccseim vannak -
nordan #2747 nemtudom:))) én akkora loosestreakeket szopok be mint a ház , de éátod utána meg nyerek 20-at és vesztek 4-et? WTF Csak a flood/starv vagy a teljesen abszurd lapjárás, sajnos én nem engedem el olyan gyorsan mint te szoktam erőltetni , illetve én szemrebbenés nélkül lecondelem a meccseket ha szar a lapjárás, nekem már egy 2. körös thought erasure is concede,,,,játszon a halál egy dimirrel
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.15. 15:19:06 -
#2746 Hogy a bánatba csinálod ezt :D? Nekem a lifetime ratiom 60% DE ehhez hozzátartozik hogy csomószor elfelejtem elindítani, melóban nyilván nem fut :P. és ha sokszor vesztek egymás után hagyom a francba, így nincsenek olyan óriási losestreakjeim. -
nordan #2745
vesztesz, vesztesz, nyersz,nyersz, egál, vesztesz ,vesztesz -
#2744 Szerintem elég sok lap van, ami fel fogja kavarni az állóvizet.
Nagyon jó mana fixálás lesz elérhető, jópár erős removal/counter jön.
Szerintem a bármilyen fehér control/aggró deckek teljesen el fognak szállni. -
nordan #2743 3 db 1 perces/ ellenfél keresésel együtt/ concede meccs kezdésnek..........elmennek a büdös picsába a rigged fosukkal!!!
Tgenap tárgyaltuk Savjz twitchén,hogy nem enged a program 50% winrate felé ezért ha sokat nyersz elkezd szopatni a földekkel és a lényekkel...........
fekete/fehér pakli van benne 4 db 4-5 manás lényem
kezemben: vagy csak fehér mana fekete lénnyel vagy fehér lény fekete manával, bebassza kezdő kézbe a 4-5 manás lényeimet majdnem 20db lény/spell van ami 1 ill. 2 manás...............
minden mocskos meccsemet concdelnem kell: ellenfél minden körben mana: majd 1 2 3 4 manás lény szépen sorban ahogyan kell, bebasz egy csomó dimirt aki 2. körben Thought erasurrel indít.....hát elmennek a picsába!
nektek mekkora a win rate? jelen pillanatban 44% nekem és hiába volt ugye pár napja 80-90% os! win most 2 napja szétszopat a játék, úgyhogy vissza is "balanceolt" suttyonban
SAVJZ ugyanez volt tegnap...nyert 7-et vagy 8-at Mythic 25 ről visszabuktatta a gép MYthic 437-re! LOL el is ment aludni csóri, akkor indult be az összeesküvés és a chatben mindenki mondta a hasonló storykat: ha sokat nyersz egy idő után elkezdesz sokat veszteni, se föld vagy csak föld, televeri a kezed használhatatlan endgame lapokkal -
vhooper #2742 Én a Bo 3 rankednek örülök nagyon, szerintem a sideboard nagyon fontos része a játéknak. Jó hogy a készítők hallgatnak a közösségre. Duplikáció védelem jó hír, ez már az elején be kellett volna vezetni, de jobb később mint soha. Magáról az új kiegészítőről sajnos nem láttam olyan sok izgalmas dolgot, szerintem a mostaniban több olyan lapok voltak, amire az ember az mondja hogy "ez igen, berakom a paklimba",de legalább felkavarja az állóvizet, mindenesetre van elég goldom ;) -
#2741 Nekem kicsit erős nerfnek tűnik a CE, nem annyira mint a múltkori, de azért na.
Miért éri meg menni most? Mert 4 win alatt is kifizetődő, minden run 45% eséllyel ad rare, így tolják félkész deckekkel, mennek tesztelgetni különböző dolgokat, de nem érzi nagy veszteségnek ha csak uc-t kap viszont jó eséllyel 1-3nál is eshet egy jó rare/mythic.
Ezután 5 winnél van garantál rare, alatta csak 5%, 1%,1% eséllyel upgradelődnek az uc-k, ami szinte semmi, így ezentúl nem igazán éri majd meg nem optimális deckel bemenni, erősödik a mezőny és már a 4 winért is meg kell majd izzadni metadeckel, amiért még mindig nem kapsz semmit, vagy az egyiket vagy a másikat nerfelték volna ok, de így mindkettőt nekem kicsit húzósnak tűnik.
A speciális eventekért kár, bár nyílván nagyon jó reward volt érte.
A duplikálás védelem ok, drafton is 5. rare/mytic 20/40 gem, már redditen írták hogy drafton ki kell pickelni a szutyok rare/mythickeket így a packokból már normális dolgok esnek majd. -
#2740 Általában 2 sehona nem jó szar, de elvileg most már bo1 ce-n 5 win kell a garantált R-hez, bo3-CE-n pedig 3. -
nordan #2739 ezzel még meg is barátkozom,mert durván upgradelődtek eddig...volt olyan,hogy folyamatosan 2 mythic jött -
#2738 State of the beta
CE eventek annyiban változnak, hogy nagyon kis eséllyel fognak már csak upgradelődni a lapok.
Hétvégi speciális eventeknek lefelezték a belépő díját.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.01.15. 10:48:55 -
nordan #2737 32 lap 6 föld.............nem tudom mi a pöcsöm van ma a játékkal, csak azért éltem addig,mert volt 3 fountainem meg 2 power shardom -
nordan #2736 Savjz is szopik ezzel. 15 lapból 2 földet húzott fel ugy hogy 27! földel játszik -
nordan #2735 basazki mindjárt átküldöm a felvételt at MTGA programozóinak,mert ilyen a világon nincs.....folyamatosan concdelnem kell az ellenfél pedig minden körben rak ki földet -
nordan #2734 11 meccset condeletem el egyhuzamban 3 restarttal,mert a kezdő 3 földem után nem kapok egyetlen egyet sem, sem 25 sem 26 földes paklimmal.................. -
#2733 Mythic Mono-U lista. Van egy kis matchup leírás is, aki játszik a deckel annak érdekes lehet.