XJEn519AEL.png
  • nordan
    ezt nézd mit fogtam...ez normális? neki ez tetszik :D bevallom ezt lehet bukom és mivel már 8 perce gyógyulgat /kb már +30at szedett magába spellekkel meg a fountainokkal és én baszok behuzni a sarkhan unsealinget....és itt kitérnék arra,hogy húzási prioritása van bizonyos lapoknak: nekem ugye 4 seal neki gondolom 4 fountain...én miért nem húztam már fel 3 sealt azért ,mert az alsó 9 lapomban van 3-om :D érdekes módon a fountainok minden esetben a pakli felső harmadában vannak pont úgy mint a
    Lanovar elf, branchwalkerek,fountain,gift of paradise
    na mindegy nyert a srác a neki nagyon tetsző pont az eventbe illő paklijával.....egyetlen sealt felhúzok már vesztett volna ez is, a tudomány nevében végigvártam míg szétdobatja a paklim kíváncsi voltam hol vannak a sealjeim....nem csalódtam :)
    Ez volt az első loss és már van 4 win szóval leszarom,csak vicces ahogy te is mondtad ezek az emberek nem az event szellemiségét képviselik, most meglenne az esély,hogy ne a hónapok óta játszott szarukkal jöjjenek hanem kis kreativitást, színt vigyenek a játékba hiszen ez pont erről szól.....

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.05. 11:47:31