3985
-
#2690 innen egyszerűbb bármelyiket linkelni az újak közül (spoiler időszakban kb. mindent fél órán belül felpakolnak fordítással együtt, hogy megjelenik bárhol)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.08. 19:48:09 -
#2689 Mobilról nem nagyon megyawaken the erst... -
#2688 Ez a lap nagyon nagy -
#2687 Jaja ezt néztem én is -
Ez érdekes lehet a Mono-U vagy Izzet Drake paklikba...
(Repül és Adapt 4(7U)-minden instant/sorcery a temetődbe csökkenti 1-el az aktiváló költségét)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.01.08. 11:37:41 -
nordan #2685 -
nordan #2684 -
#2683 Papíron marha nehéz, mert kéne hozzá az az említett 10k lény :)
MTGO-n bármikor találsz Momir játszópajtást, onnantól meg egy rövid megbeszélés, hogy erre játszotok :)
Itt van egy meccs, aminek a harmadik összecsapásnál sikerül - megbeszélés alapján az elejétől Phage lotteryt játszanak (ha minden jól megy a link pont a harmadik meccs elejére mutat)
-
#2682 De azt hogy? vagy MTGOn? papíron megnéznék egy ilyet :D
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.07. 18:47:50 -
#2681 Rendes Momirben (amikor mind a közel 10 ezer benne van) sokan játszanak 7 manás Phage Lotteryt, vagy 5 manás Leveler vadászatot :)
(mindkét játékos elmegy 5 vagy 7 manáig, aztán csak ezt pörgetik - aki kifogja, veszített :) -
#2680 Jaja még GRN előtt is volt ilyen, Belzenlok instant halál itt, meg 9 manánál Zacama vitt midennt, de most GRN-el azért már más, de elég unalmas ez a random izé, befejezem ezt amit elkezdtem és elég is volt beőle -
nordan #2679 :DDDDDDD
ellenfelem idézett egy 6 manás lényt: BELEZNOK demonlord :P exileolta az saját inventoryját mivel ugye nincs benne semmi csak föld és megpusztult a srác a kövi köre elején :DDDDD -
nordan #2678 pont most mentem az első meccsem.....nincs benne pakli! ad a gép 60 földet randomra húzod őket és teljesen random lényeket kapsz......agybeteg faszság -
#2677 2 percel a pandemonium event zárása előtt bejelentkeztem mégegyre ez volt a legkönnyebb 5-0 runom full kezdőpaklis ellenfelek ellen, meg is lett a jutalmam kb. 8. risk factor :).
Amikor véget ért ,meg látom már kezdődött is a Momir madness, Zacamamama még mindig uralja azt a játékmódot? -
#2676 -
#2675 A heti packokból nekem is 3ból kettő 5. raret dobott, szerencsére már csak a jövő héten kapunk ebből a setből utána már az új jár majd. -
#2674 Én egyet mentem, ki is nyitottam a 3. Ajanimat, nagyon örültem neki, közben kétszer nyitottam 5. copyt ravnicából úgy, hogy egy kurva golgari lapom nincs még a setből. -
#2673 Dehogynem, hasonlóval megyek sarkhan dino finomságok, igazából a Kibler eventen használt paklival kezdtem el aztán kicsit változtattam rajta, pár ramp lap bele, meg kivégzésnek nagy dinók. Kaptam egy csomó duallandet, egy csomó vacak rare-t, meg jópár 5.et ... -
nordan #2672 nem mentél hétvégi eventet? én szétfarmoltam magam a sarkhan+hexproff lényes paklimmal párszor kaptam csak ki behúztam 15 rare/mythic lapot
még csak hasonló paklit sem láttam a hétvégén, furcsa,hogy nem vették észre mennyire erős az az enchant erre
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.07. 11:04:25 -
nordan #2671 ???? -
nordan #2670 igen ezért is remélem,hogy a fejlesztők is rákapnak és intergrálják az összes lapot ide és akkor lehet élvezetes közvetítéseket nézni......ez a g9rcsös lapkevergetés egy fos :P -
#2669 + +
-
#2668 Azért ez elég erős sztereotípia :D.
Én is belenéztem egybe anno, de 2 percig bírtam folyamatosan csak kevergette kevergette a lapokat a kezében mindkettő, rosszul voltam tőle. De tény és való a papír magic nézhetetlen, számomra legalábbis. Az online változat egy fokkal jobb, de játszani élvezetesebb sokkal. -
nordan #2667 igazad van a rendes kártyás magic-et nézni halálosan unalmas ráadásul a legtöbb versenyző annyira antiszociális,hogy még a kisugárzásuk is kinulláza az agyat, a legtöbbjük anyuka pincéjében lakó szürkebőrű zsíroshajú lelkibeteg, tegnap 2 percre belenéztem játszott egy srác a kezén 4 cm-es szétrágott ápolatlan köröm volt egy csontszáraz kézen....olyan volt mintha egy zombi kevergetné a lapokat, borzalmas látvány volt ahogy mutogatott
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.06. 23:57:53 -
#2666 Az a baj, hogy nekem úgy is tök unalmas, hogy tökéletesen tudom mi történik:D
Túl egysíkúan veszítesz vagy nyersz a paklik többségével. Ez játszva maximum idegesítő, de nézni viszont kifejezetten unalmas. Túl sokszor szűkül le arra egy-egy meccs, hogy itt a lap, amit meg kell oldani 1-2 körön belül vagy vesztettél.
Ezt nem annyira szórakoztató nézni.
-
nordan #2665 ez HS-re is igaz! Szerintem rendben vannak az animációk nem kell elszállni és délkóraijapán animét csinálni belőle, az MTGA kellőképpen látványos, rétegjáték az biztos,de én a helyükben kurvagyorsan az összes lapot beraknám a játékba és azzal rengeteg kártyás játékost tudnának beszívni -
#2664 Csak pár éve játszok a magic-el így nem tudom, hogy régebben volt e nagyobb volumenü szabályalakítás, de időnként meg kell újulni, ami 10, 20 éve megfelelt az ma már nem igazán, változik a kor, változnak az elvárások, ami ezt nem követi le előbb utóbb belebukik.
Teljesen igazad van a látvánnyal, aki benne van és tudja mi miért történik ideig óráig élvezheti, de egy újonc felmegy twitchre és elkezdi nézni gőze se lesz semmiről mi miért van. -
#2663 Persze hogy nem, ki akarja azt nézni, hogy azért kap ki valaki állandóan mert 8 körön keresztül csak föld jön. Vagy 2 föld kezdőkézben és utánna 8 körig semmi, persze hogy nem izgalmas nézni. -
Nikya of the Old Ways - 3RG
Legendary Creature - Centaur Druid
You can't cast noncreature spells.
Whenever you tap a land for mana, add one mana of any type that land produced.
5/5 -
#2661 Soha nem lesz a magicből sikeres esport, mert nem szórakoztató nézni.
Standardot semmiképp, de félek más formátumot sem.
Sajnos be kell látnom, hogy a HS-t az őrült RNG dolgoai miatt sokkal jobb nézni és speciel bajnokságokat is jobban szeretek HS-ből nézni.
Próbáltam az aréna Twitch rivalst nézni, de iszonyat unalmas volt már fél óra után.
Magicben az RNG nem annyira látható, ami nem azt jelenti, hogy nem befolyásolja ugyan annyira a meccset, mint a HS-ben, de cserébe sokkal unalmasabb lesz nézni egy ilyen partit.
Magicben nagyon hamar eldől, hogy ki fog nyerni, néhány esetben nincs így, de inkább ez a jellemző, míg HS-ben nagyon sokáig elmegy egy-egy parti és végig benne van, hogy a hátrányban lévő játékos egyszer csak fordít és győz.
Magic alaprendszeréből fakadóan sokkal érdekesebb dolgokat lehet építeni, nehezebb egy-egy lényt, enchantmentet vagy földed leszedni így sokkal build aroundosabb a játék, ami játékos szempontból érdekesebb lehet, de kevésbé változatos és univerzális az átlagos magic deck.
Egyrészt a 60 lapos pakli, amiből a nagyja föld egy fő probléma ebbe, mert ahhoz, hogy konzisztens legyél muszáj lelimitálni a paklit 1 tematikára.
Másrészt a lapok power levelje is túl kicsi ahhoz, hogy univerzálisak legyenek. Pár deck képes univerzális lenni, mert olyan színekben van, de legtöbb standard pakli megmarad egy egysíkú pasziánsz szinten.
Személy szerint a set dizájnt és a limited formátumokat is ludasnak érzem ebbe.
Rettenet limited meccseket nézni, sokszor játszani is. Ez még nem lenne annyira nagy baj, ha az egész set nem limited köré lenne fonva.
Nem ártana kicsit a játékot is tovább dizájnolni és nem csak 1-1 set elejéig bedobni egy új dolgot, ami kb el is tűnik a süllyesztőbe a settel együtt.
Az, hogy százezredjére is bejön az alul árazott, felül statolt lény, ami majd az adott standard ciklusban egy decket top-tierré tesz nem egy túl érdekes dolog. -
nordan #2660 amugy nem hiszem,hogy senki nem vette észre hogy a sarkhan enchant mekkora OP ezen az eventen.....2 meccset veszettem el 14 et nyertem
sírok,hogy mennyire nem mer senki lényt kijátszani....én meg kiteszem a 4. körben a sarkhant sealt vagy ne adj isten később, szépen beápítem magam 8-10 manára gift of paradise-al meg grow from ashes-al, addigra kezemben nullhide, zöld hexproof ló, carnage tyrant és egy 7-es lénnyel letakarítom a pástot ütök 4-et arcba és ha valaki állva marad az kap még 7-et az event miatt arról nem is beszélve ha véletlen 2 sealt is kiteszek akkor az meg a non plus ultra taakarítás.....a lényeimre meg nem lehet lőni mert hexproof-ok
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.05. 21:44:39 -
nordan #2659 nekem volt ma egy majdnem ugyanilyen, Eldest rebornal hasonló...egy lap a kezemben és az egy nullhide volt :P -
#2658 Azt hittem ilyen csak redditen létezik. Ellenfél thuoght erasure-olta a nullhideomat . Fel is adta egyből. -
nordan #2657 ezt nézd mit fogtam...ez normális? neki ez tetszik :D bevallom ezt lehet bukom és mivel már 8 perce gyógyulgat /kb már +30at szedett magába spellekkel meg a fountainokkal és én baszok behuzni a sarkhan unsealinget....és itt kitérnék arra,hogy húzási prioritása van bizonyos lapoknak: nekem ugye 4 seal neki gondolom 4 fountain...én miért nem húztam már fel 3 sealt azért ,mert az alsó 9 lapomban van 3-om :D érdekes módon a fountainok minden esetben a pakli felső harmadában vannak pont úgy mint a
Lanovar elf, branchwalkerek,fountain,gift of paradise
na mindegy nyert a srác a neki nagyon tetsző pont az eventbe illő paklijával.....egyetlen sealt felhúzok már vesztett volna ez is, a tudomány nevében végigvártam míg szétdobatja a paklim kíváncsi voltam hol vannak a sealjeim....nem csalódtam :)
Ez volt az első loss és már van 4 win szóval leszarom,csak vicces ahogy te is mondtad ezek az emberek nem az event szellemiségét képviselik, most meglenne az esély,hogy ne a hónapok óta játszott szarukkal jöjjenek hanem kis kreativitást, színt vigyenek a játékba hiszen ez pont erről szól.....
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.05. 11:47:31 -
nordan #2656 minor BUG-ot találtam: sarkhan unsealing nem lövi bele a sebzést a kisvraskába :S ki is kaptam ezért, kiraktam egy sealt majd egy 7/3-as lényt leszedtem a pástot,de a kis vraska planewalker nem kapta meg a 4 sebzést, kövi körben le is égette az encsantot -
#2655 Az nem jutott még eszedbe, hogy nem ér rá mindenki napi több órát játszani, hanem csak kinéz egy paklit összerakja és játszik vele? Múlt hét végéig én pl kizárólag a gyári paklikkal játszottam, mert az a heti 1-2 óra ennyit engedett meg, most összeraktam a Teferit mert az tetszett és elég sok lapom megvolt hozzá. Nincs kedvem azzal tölteni az időt, hogy paklit pakoljak össze, játszani szeretnék. Persze van akit meg a játék szinte nem is érdekel csak az újabbnál, újabb paklik összerakása ezzel sincs baj. A baj azzal van ,hogy te folyamatosan lenézed az összes játékost. -
nordan #2654 nézd meg ezt is, agyhalott idiota, bejön monoreddel :D annyira élvezet volt 2x is benyelni a Risk faktor 4 sebzését,mert tudtam,hogy esélytelen még azzal is, szinte láttam ahogy g9rcsösen markolja az egerét :D
-
nordan #2653 és ugye megint előjön az,hogy egyszerűen zoknik az emberek, a játékosok 90%-a ugyanazt a 4-5 meta paklit játsza hónapok óta..........én minden nap 2-3-4 paklit rakok össze, sok fogyatékos pedig kigooglizza a US nationals vagy a VB első három helyezet paklit és azzal játszik 0/24.........basszus annyira durva az MTGA hogy simán egyetlen lapra lehet kombópaklit építeni , azért mert tetszik a lapon a grafika pl ehelyett,meg WW, Monored, Tokens,Teferi stb stb. tényleg szinte csak ugyanaz a féltucat pakli úton - útfélen!
Ezek az eventek érdekesen vannak kitalálva nyújtanak egy extra plussz játékélményt,de a sok hülye csak bejön a világbajnoki első helyezet paklival,mert ennyire görcsösen akar nyerni, közben nem veszi észre,hogy a saját játékát bassza el -
nordan #2652 hehe én is kaptam a reggeli KV-m mellé egy teferis fog paklit.....tiszta hülye emberek vannak mintha az életük múlna ezeken az eventeken és a játék élvezete helyett ilyen paklikkal jönnek. Ezek szerint jól kifundálták,hogy mi countereli az event effektjét -
#2651 Nem tudom mi van, de ebből az eventből 3. Huatlimat kapom , kettő zöld egy piros.