ezeket az iszonyatos földhúzásokat egy ilyen Naya dinó paklival produkálja, az előző három napban pedig nagylényes controll paklikkal nem ad földet, namármost az elméletem szerint az is levan programozva,hogy bizonyos paklitipusokhoz milyen arányban húzod a földeket! De még azt sem mondanám,hogy a control szarabbul húzza hiszen ez a naya dino is olyan controlféleség,de ilyen nincs ,hogy 6 meccs alatt több földet húztam mint tegnap egész nap alatt /6 meccs alatt kb 80 föld! ma tegnap pedig 10 meccs alatt nem húztam 40-et....../ a matek nem hazudik! Csak azt nem értem miért kell ilyen köcsög algoritmusokkal szétbaszni a játékot és miért nem lehet egy VALÓS randomot alkalmazni minden esetben, miért kell belebaszkurálni a randomba, ne a programozó döntse el mire van szükségem hanem valóban a random döntsön!
az ultragáz "lebukás" a phoenixes pakliknál jön elő amikor 10-12 lapból 3 főnix graveyardban van, ne mondja már nekem senki,hogy 60 lapból minden esetben a pakli 1/6-a alatt felhúzza a keycombót az összes játékos