3985
-
nordan #2570 a meccsek 75%-a vagy Land flood vagy Land starv a maradék 25% amikor játszol is és ebből a 25%-ból még lejön ha countert paklit vagy mirrort kapsz......15% az értékelhető játszma -
nordan #2569 és akkor a broken land húzásról ne is beszéljünk...most is ellenfelem 4 színnel 10 földnél tart nekem van 3-om mono reddel :D
sajnos meghaltam :P míly meglepő :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.31. 13:48:50 -
nordan #2568 igen, ez nagyon unfair nem is értem miért párosít össze ilyen paklikat,de ugye azt is ecseteltem pár napja,hogy bűnrossz MMR-el olyan paklikat kaptam én is,hogy kézből elvertek 7 lapból....és nem egyszer hanem órákon keresztül, minden húzás topdeck, ez akkor basz fel igazán amikor mondjuk monored exp frenzyt kipakol és egy kör alatt 5x top deckel
a kénszerített mirror meccsekről meg ne is beszéljünk, nem akarok 0/24-ben a "saját" paklim ellen menni! random meccseket szeretnék random ellenfelekkel
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.31. 13:42:35 -
#2567 Inkább azt kellene megcisnálniuk hogyha valami félkész deckel megyek sim play-be akkor ne kibaszott fulos deckeket adjon már ellenfélnek, 4 benáliás heroic reinforcmentes, meg dimir szarokkal rak össze állandóan a selesnya junkommal.... -
#2566 mtg reana pro? Az azt is kitudja gyűjteni utólag amikor nem fut és log-ból olvassa az adatokat vagy csak azokból a meccskből tudja a winrateet olvasni amikor fut is játék közben?
Nekem most 58% -
nordan #2565 52% volt de utóbbi 2 hétben 42% ra esett
-
#2564 napi 4-5 winig minimum néha marad csak ki, sokszor 1 QC, closed béta eleje óta.
Most pl. 1-3 QC-t mentem 2 controll ellen a 2. 2hp Sanquin sacramentelt miköztben az a spellcsökkentős artifact át volt flippelve landé, így rögtön 26 hp ja lett, aztán 3. körben meg valami ócska monogreen vert el, vacak lények voltak benne,mégse volt esélyem se olyan rossz volt a lapjárás.
Tegnap viszont easy 7-0 álomkezem volt, lent van 4 1 hp-s vacak? topdeck goblin :D, és egyfeszt ilyen.
Egyszer lent egyszer fent.
Én is megnézném neked az összesített statisztikádat milyen arányban nyer/vesztesz szerintem erősen konvergál az 50%hoz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.31. 11:06:42 -
nordan #2563 szívesen vennék egy havi statisztikai adatot tőletek,mert hajlok arra,hogy nincs elég játéktapasztalatotok MTGA-ban -
nordan #2562 :D nem minden play bot ,de nyuhpdtan mérget vehetsz rá,hogy a többség igen
mondtam már számtalanszor, csinálj egy teljesen abszurd paklit, menj egy PLAY-t és nézd meg az ellenfeled lapjait -
#2561 Minden játékos és stream bot, az egész csak egy nagyon drága és bonyolult trükk arra, hogy tönkretegyék az egész Magicet.
(25 év alatt nem sikerült, hátha most ezzel...) -
#2560 De miért játszunk ezzel a játékkal hiszen botok ellen játszunk akik mindig pont counter deckkel jönnek bármivel játszunk, és mindenki mindig csak veszít, sose nyer mert mindig counter meg bot, nem is értem.
Lemerem fogadni a streamerek is botok valójában mert szoktak győzni :). -
nordan #2559 kaptam még egyet most vámpírokkal.........3db +1+1 ed adó vámpírt rakott ki egymás után amivel pont átütötte az 4-6-os falakat..........természetesen Clariont még véletlen sem láttam a kezemben -
nordan #2558 hát ennyi is volt..........patkány pakli 3x patkány és a tetsuko /nem blokkolhatod az 1 HP-s lényeket/ micsoda véletlen....3 db falam volt kint bármilyen paklival szemben kitartottam volna......KIVÉVE egy blokkolhatatlan patkánypaklival szemben -
nordan #2557 csináltam egy ilyen paklit, 2 ellenfél mind a kétszer olyan "ember"-el játszottam akinek pont olyan paklija volt amivel szarrá counterelte ezt a paklit.....elfordította a falaimat és 2/2-es merfolkokkal kinullázta őket...és blink of eye-al visszavetette őket kézbe.....NEM merfolk pakli volt hanem ilyen kék,de csak olyan lapokkal amiket az életben nem látsz egy pakliban mert semmi értelme, kivéve ha egy olyan pakli az ellenfél mint amilyet én összeraktam,pofátlanul undorítóan van megírva a program.
milyen "érdekes",hogy sosem látsz addig olyan paklit játékban de amint összeraksz egy érdekes paklit az ellenfeleid hírtelen pont a te paklid ellen épített paklikkal már jelentkeznek is a játékra,hogy ellened játszhassanak.
most is amikor ezt írom és fél perc mulva rányomok a PLAY-re Chi Hin Sin dél kórából már ott ül a gép előtt és alig várja,hogy végre használhassa a wallkiller pakliját....ne is húzzuk szegény idejét játszunk...... :S
aki nem hiszi próbálja ki
1 Glaive of the Guildpact (GRN) 236
4 Guild Summit (GRN) 41
1 Island (RIX) 193
1 Plains (RIX) 192
1 Mountain (RIX) 195
3 Circuitous Route (GRN) 125
2 Forest (RIX) 196
3 District Guide (GRN) 128
4 Gatekeeper Gargoyle (GRN) 235
3 Gleaming Barrier (RIX) 178
2 Amaranthine Wall (DAR) 210
3 Suspicious Bookcase (M19) 246
3 Arcades, the Strategist (M19) 212
3 Wall of Mist (GRN) 58
4 Izzet Guildgate (GRN) 251
4 Selesnya Guildgate (GRN) 255
4 Boros Guildgate (GRN) 243
3 Gateway Plaza (GRN) 247
2 Dimir Guildgate (GRN) 245
2 Golgari Guildgate (GRN) 248
3 Deafening Clarion (GRN) 165
1 Settle the Wreckage (XLN) 34
1 Seal Away (DAR) 31
2 Portcullis Vine (GRN) 142
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.30. 20:37:23 -
nordan #2556 -
nordan #2555 kövi meccsen ellenfél 1 HP-n..........
én köröm: föld
föld
föld
föld
elelnfél Teferi.......
föld ---> CONCEDE és belebasztam az asztalba egyet :D -
nordan #2554 Jó reggelt! :D
ez mi a fa**om
https://imgur.com/Gk16TZA -
nordan #2552 Kézből win.....1 dobot lap
ő miért nem a VB-n játszik ekkora tehetséggel?
-
nordan #2551 ja és azért kurvanagy kamu az egész ladder rendszer ,mert jelen pillanatban 80-90% os a LOSS ratem, ergó hozzám hasonló szerencsétlen balfszerencsés alakokkal kellene játszanom, ehelyett csupa TOP DECK US nationals TOP 3-as "játékos" /BOT/ jön még így is ellenem, pedig ugye elvileg a vesztesekkel kéne játszanom
-
nordan #2550 300+ meccsem van Gold 4-en......három rublikánál nem volt több, teljesen mindegy,hogy milyen paklit teszek össze , legyen az a 60-70% os WIN-es meta pakli -
nordan #2549 Ilyen nincs!!!! Minden ellenfélnek minden körben tökéletes lapok 0/24-ben egy hete állandóan!
Nem lehet játszani a rohadt botok ellen
bármilyen paklival megyek nem tudok Gold 4 ről egy hete elmozdulni.....és jiába teszek össze META decket én a büdös életben nem látok Ajanit 2. körben healer hawkal, nincs Phoenixem 30 lapból, nincs Nexusom ha FOG-al játszom, nincs földem, nincs Thought ereasurem ha Dimirrel, nincs spellem ha monoreddel, minden rohadt pakli ha 8 színnel játszik 4-6 kör alatt megöl,mert se földem se semmim, és az összes ellenfélnek minden húzása TOP DECK és counter
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.29. 19:58:24 -
nordan #2548 hát persze! 4 db lényel játszik valaki erről szól a paklija és 2 kézben van..........én sarkhan sealinges paklival játszom 4db a paklimban 5 meccs alatt egyet sem láttam...........
-
#2547 Nem lehet majd goldért draftolni amikor kijön. -
#2546 Most van 16k körül, draftolni addig már nem fogok, aztán kiegészítő megjelenésekor fele-fele draft, pakli vásár. -
nordan #2545 vacsora után újjult erővel veselkedtem a játéknak
3 lény/2 druid of the cowl és egy 2/3-as raptor/ 12 föld...............................ez egy piros/zöld dinó pakli -
nordan #2544 1 óra alatt 13 vereség -
nordan #2543 5 föld ellenflélnek 11.......4 színből sárkányokkal..............3 Hp-ja maradt ha én is húzok földet már rég halott lett volna..........mi a fene van? de most komolyan, nem nyerhetek??? -
nordan #2542 fekete/piros face burn pakli.....14 lap 3 föld :DDDDDDDDDDDDDDDDDD kezemben 5 db fekete lap egyetlen feket föld és duplaszín sem jött meghaltam a 16. lapnál...........
3 Skymarch Bloodletter (XLN) 124
1 Sword-Point Diplomacy (XLN) 126
1 Vicious Conquistador (XLN) 128
4 Lightning Strike (XLN) 149
2 Dire Fleet Ravager (XLN) 104
2 Dragonskull Summit (XLN) 252
9 Swamp (RIX) 194
10 Mountain (RIX) 195
1 Mind Rot (M19) 109
3 Sovereign's Bite (M19) 120
2 Vampire Sovereign (M19) 125
4 Guttersnipe (M19) 145
2 Lava Axe (M19) 150
4 Shock (M19) 156
3 Viashino Pyromancer (M19) 166
2 Cinder Barrens (M19) 248
2 Vicious Rumors (GRN) 89
3 Lava Coil (GRN) 108
2 Risk Factor (GRN) 113
ellenfél zöld fehér multitude march-os pkali...3/db zöld fehér 4 zöld és 4 fehér föld......17 lapot húzott és 0 hp-m van
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.29. 14:41:14 -
nordan #2541 megint egy óra szünet: 15 lap 12 föld........egyetlen lényt húztam fel
-
#2540 Én goldom most draftokra költöm, hogy Sealed eventre legyen gem-em:) -
nordan #2539 Illuminati újabb tézis:
ezeket az iszonyatos földhúzásokat egy ilyen Naya dinó paklival produkálja, az előző három napban pedig nagylényes controll paklikkal nem ad földet, namármost az elméletem szerint az is levan programozva,hogy bizonyos paklitipusokhoz milyen arányban húzod a földeket! De még azt sem mondanám,hogy a control szarabbul húzza hiszen ez a naya dino is olyan controlféleség,de ilyen nincs ,hogy 6 meccs alatt több földet húztam mint tegnap egész nap alatt /6 meccs alatt kb 80 föld! ma tegnap pedig 10 meccs alatt nem húztam 40-et....../ a matek nem hazudik! Csak azt nem értem miért kell ilyen köcsög algoritmusokkal szétbaszni a játékot és miért nem lehet egy VALÓS randomot alkalmazni minden esetben, miért kell belebaszkurálni a randomba, ne a programozó döntse el mire van szükségem hanem valóban a random döntsön!
az ultragáz "lebukás" a phoenixes pakliknál jön elő amikor 10-12 lapból 3 főnix graveyardban van, ne mondja már nekem senki,hogy 60 lapból minden esetben a pakli 1/6-a alatt felhúzza a keycombót az összes játékos -
nordan #2538 elhatároztam,hogy 20K-t gyűjtök,de most egymásutáni 2 héten elbasztam 2x5000-et igy 13000 helyett ami már eredmény lett volna most van 2800-am :)
de mostmár gyűjtök én is nemmegyek ezekre a beteg 5000 goldos eventekre -
vhooper #2537 Elkezdtem gyűjteni a goldot az új kiegészítőre, ti is ráálltatok erre, vagy majd pénzből oldjátok meg? Én rászánok olyan 10 ezer forintot, de célom hogy 35k goldot gyűjtsek össze is mellette. Bár viszketni fog a tenyerem hogy vegyen paklikat :D -
nordan #2536 elmentem edzeni csak egyet próbából: 16 lap 11 föld............valaki elhiszi ezt?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.29. 12:52:55 -
nordan #2535 és 17 ből 12 föld.....mára /is/ befejeztem a játékot _:) nektek good luck -
nordan #2534 25 lapból 15 föld a második meccsen........ez teljesen elbaszottul van leprogramozva -
nordan #2533 yeeeee kikerült a homokszem a gépezetből! 15 lapból 12 föld :D Thank you :) -
#2532 RDW-ben hajlok arra, hogy a Flame of Keld sokkal hatékonyabb lenne a Risk Factor és Főnix duó helyett.
A főnixet túl könnyen megoldja minden deck, míg a Risk Factor az esetek (hasraütök)olyan 80%-ban túl lassú és túl gyenge...
Nagyon érdekes a Risk Factor esete, mert ellene nagyon sokszor vesztettem, de játszva vele rengetegszer túl lassú az a lap. -
nordan #2531 REDDIT-en van egy topik,hogy aki 2 manából thought erasuret nyom arra azonnal condelenek :) Én is csatlakoztam :P játszanak magukkal a nyomik ,még ha nem is teszi 90% ban tönkre a játékodat egyetlen lappal senki nem kíváncsi egy olyan meccsre ahol 0 lappal a kézben nézed az ellenfeled az esetek nagy % ban....inkább concede és mész a kövi meccsre -
#2530 Szerintem nyár lesz az amikor elkezdenek majd a tényleges modern seteken dolgozni.
Amikor standard rota közelébe kerül és jön az Aréna Eternal formátum lesz a pont amikor a régi lapok ilyen modern master setek formájában napvilágot látnak aránán. :)