köszönjük......azt hozzáteszem,hogy tökéletes leosztásban jöttek a földek neki: első kör fungal , utána kékfeketével thought ersaure legjobb lapom GG aztán 2 cast down, és a 4. körben már meg is volt a vraskához a manája, majd egy Chupacarbra és a végén egy sooth.....0 lény 0 lap......ennek is rajzolták a kezébe a lapokat! Akármibe lefogadom,hogy az algoritmus az elején választ győztest, a tegnapi randomra összeállított senki nem játszik csak Artifact lényekkel deckem után/piros removalok randomra és 12 db artifact lény/ mikor kitette a srác a makeshift municiót és 3 lényem lopta át akkor olyan foku mérget éreztem mint játékban soha! Játszott 3 hónap alatt sztem 3-4000 meccset toltam le és egyetlen egyszer egyetlen ellenfél sem játszott makeshift munitionnal erre csinálsz egy FUN fecket és az első ellenfeled egy tökéletes counter? szerintem nem is játékosok hanem botok ellen játszunk legtöbbször és a te deckedre ellenszer lapokat rak össze! Ennyire lehetetlen nincs a világon!
Szerintem nem mondok hülyeséget kajakra botok ellen játszunk folyamatosan
próbáljátok ki valami beteg paklit rakjatok össze és játszatok 2-3 meccset,de ilyen full agyatlan paklikat Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 14:35:09