Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó merfolkozást nekije 😛

nesze neked Merfolk 😄
ezek nagyon durva meccsek! Grats
kövi körben concedelt mikor kiraktam a Thiefet

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 17:54:38

2 kör alatt van 11 HP-m 3-om FÖLDBŐL és mivel nem én kezdtem a 2!!! manás 1/3-as lényemet sem tudom kirakni és már vesztettem is......a kezében lévő 2 lap is 1 manás kibaszott MERFOLK
ki játszik ilyen agyatlan paklival, 1-2 manás szaros lények nem kell bele semmi,mert szarrábuffolják egymást és ha nincs kezedben AOE vesztettél default
Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.11.12. 11:54:44
majd megmutatom ha lehet egymás ellen nyomatni 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 11:46:48

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 11:41:33
26 ezer játék alapján ez az eloszlás.
vagyis az esetek 69 százalékában 3-5 land van az első 10 kártya között, az esetek 25%-ában 2-3 vagy 5-6, az esetek 6%-ában meg 0-2 vagy 6-10.
tehát kb 3 játékból egyszer nem valami szerencsés a földeloszlás. dehát a statisztika már csak ilyen, és ez így is fog maradni mindigis.
(és még a döntőben is előfordul, hogy 4-re mulliganelnek)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Legjobb az egyik MonoU ellen 3 Djinnét is leszedtem 😄, a 4. meg a boardon volt de kevés volt oda.
Sajnos csak pár olyan rare/mythic lapot kaptam ami aktuálisan jó is valamilyen pakliba.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Durva ez a Niv-Mizzet, így 3 kör alatt kb felhúztam a teljes paklimat és lepingeltem 20-ról az ellenfelet. Nagyon rossz ez a kliens az olyan helyzetekre amikor ilyen 8 millió lap van a kezedben.
2 db lény: a blokkolhatatlan merfolk meg az 1/1-es repülö ami counterel ha feláldozod, mellé csak counterspell 1-2 manás meg a +1+1 buff enchant amikor ha beütsz a playernek húzol egy lapot, 5 kör alatt tönkrevert 😄 minden lényem counter, és ugye nem tudtam blokkolni és ezt megoldotta 5 kék földel 😄
Silver-hez sajna nehezen kerülök be, ha sikerült is, vesztéssel nagyon lépek hátra 😄
Szerintetek lesz majd rank alapú jutalmazás? 5.kártya probémát mikor fogják megoldani, van-e erről hivatalos info?
Hétvégén néztem, hogy, hogyan arénázik (draftol) egy barátom, általában 6 wineket megy, szóval ingyen van neki 40+ lap per játék, az azért nem rossz.
Persze ehhez illik ismerni a Magicket, szóval ez a veszély engem nem fenyeget, de jó tudni, hogy ez is f2p, ha az ember ügyes és elvan eleinte drafttal.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Constructedben még nem idegesít annyira mert csak monored-re volt wildcardom azzal elvagyok, semmi más decknek a közelébe sem vagyok.
Ami idegesít az a matchmaking freeplayben pl. monogreenel csak és kizárólag kék alapú deckekkel találkozom tököm ki van a sok counterrel. Freeplayben csak ilyen félkész decekkek szoktam menni de mindig ugyan azt a 3 tipusu ellenfelet kapom /deck.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 20:06:44
A saját érdekedben szokd meg vagy hagyd a fenébe, ennyi hisztit nem ér semmi, nemhogy egy játék.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én és a maradék 10-15 ezer játékos csak szimplán faszlámák vagyunk ellentétben veled
"rena in a nutshell: face monored 24/7, build a deck against it, face control 24/7"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 20:02:58
10 éve (8 évesen?) volt DCI számod, versenyen jártál (állítólag) egy hétig játszottál papír magicet (állítólag) és ilyen hisztiket vágsz le - tényleg próbálj meg felnőni egy kicsit, mert kezd nagyon kínos lenni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.23. 20:01:47
'dude playing competitive and being land screwed 5-6 games in a row is super fun"
"17 lands over 24 good stats"
"that's why i cant bring myself to play this :\"
" are you sure you didn't make a deck full of lands perchance ?"
"@professornoxlive clearly your fault for playing 33 lands" ez szarkazmus
"magic 2k18 everybody"
"16 had 6 in graveyard 10 in play"
"makes spending all my time grinding for the 1 fucking deck i enjoy playing worth literally nothing"
"@ProfessorNoxLive I had a suggestion to "fix" land screw... What if you could "exile two cards > draw a card" during your main phase? Still a struggle if you draw badly but could turn some games "
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 19:54:50
(hogy vettél részt a "versenyen" az alatt a "majdnem egy hét" alatt "igazi Magic"-et játszva?)
Fene se gondolta volna, hogy ilyen régi játékosok járnak a topicba...