3985
-
#2449 Na szépen lassan gyűlnek a mythic rankúak redditen, ennyi meccsből CE-n mennyi rewardot ki lehetett volna szedni, ehelyett kap +2 packot. Majd szezon közepe fele amikor már szétvált a tömeg felmegyek goldig és elég is.
A limitedes ranked a vicc, f2p nem is lehet annyit játszani hogy mythic legyél, nem mintha motiválna, csak ezt nem gondolták át rendesen. -
nordan #2448 https://clips.twitch.tv/WimpyAlertGiraffePogChamp -
nordan #2447 már 80 db nál jár :D -
nordan #2446 nem bírja leállítani :DDDDDD
-
nordan #2445 hello
-
nordan #2444 elég hullámzó lett ezt a chain win-t leszámítva,de 2-4 win szóval ennek már örülök és behúztam 3 Niv mizetet :D mondjuk elég lett volna kettő is,mert1 volt már :P ,de nem vagyok harácsoló nagyon szép kártyákat adott az event -
#2443 Nekem is, 3ból 3 max win. -
nordan #2442 na egy jó reggel végre
-
nordan #2441 Silver T3 :P nagyon beteg paklit raktam össze :) csak néznek a srácok,hogy WTF, 5 földjét szedtem le :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nordan #2440 azok tudtommal egyszerre történnek, hiába szeded instant a képessége is instant ergó egyszerre történik -
#2439 Sose jut eszembe bekapcsolni. -
#2438 fullcontrol mód? -
#2437 Ez akkora faszság instant leszedésem van kijátszik egy lényt megadja a prioritást hogy countereljem de nem kékkel játszok, leteszi és még le kellene szednem mielőtt másik lényt játszik de nem engedi már csak akkor amikor castolja a köv lényt és triggerel a lentlévő amit nem engedett leszedni.... -
nordan #2436 amugy taktikát változtattam ha Mono redet sorsol nekem azonnal concedelek játszon ezekkel a faszkalapokkal az anyukájuk
ugyanez vonatkozik a 2. körben thought erasure dimir kecikre is
ez a két deck = a rákkal
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.15. 13:23:43 -
nordan #2435 van itt jó matekos? erre mennyi az esély ha nem rigged a MatchMAking? megy twitterre is megnézzük mit szólnak hozzá az emberek......a fullos lebukás.......le a kalappal amúgy az algoritmusuknak ami 10-30 sec alatt a várakozó "játékosok" közül talál azonnal egyet a világban aki pont egy ugyanolyan paklival akkor nyom a match-re amikor te és össze is sorsol vele....emberek! Szerintem kurvára botok ellen játszunk!
-
#2434 Olyan booster reward kellene a ladderhez, hogy random setekből vannak benne lapok+ minden lapnak lenne olyan 15%-os esélye, hogy upgradelődik.
Így egy boosternek sokkal nagyobb lenne az értéke. -
nordan #2433 levert egy patkány pakli patkány,tetsuko, patkány patkány patkány
csináltam egy patkányt: tetsukot 3 meccs alatt nem láttam,
3x volt green ellenfelem 3x forgatókönyv:
lanovar,goreclaw,lanovar ghalta
lanovar,goreclaw,charging monostrour, ghlata
lanovar,druid claw, goreclaw, ghalta
most összeteszek egy ilyen greent
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.15. 12:19:33 -
nordan #2432 GRATU! az már fasza! -
vhooper #2431 A gold rank nagyon hamar meglett 3-4 óra játékkal. Főleg Selesnya Midrange, Dimir Control és Grixis Control-lal játszom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont a reward tényleg nevetségesen alacsony!
Utoljára szerkesztette: vhooper, 2018.12.15. 11:59:13 -
nordan #2430 ááá sajnos nincs dinóm :P van egy jó sárkis paklim azzal tegnap lett egy 2 win-es meg egy 1 win-es event,de elfogyott a goldom :) -
#2429 Tegnap mentem párat, először azt hittem Powerre vonatkozik ezért bementem a Green ramp deckel:D
Aztán egy Golgari value town-ra gondoltam, de ahhoz sem voltak igazán lapjaim, bár volt egy poénos meccs ami vagy 30 percig tartott.
Kipróbálom majd a dínót, csak abban sincs fullos deck. -
#2428 Miért laddereztek, majd később lesz érdemes amikor már beállt egy szintre. Most ezt a kibler eventet nyomom egy dinós deckel, folyamatos 4-5 winek. Igaz tegnap monogreeneztem az nem adta annyira, mentem dimirrel is vagy 3 kört, a zöldeket vertem de ott tettem félre amikor 1. meccsen RB burn jött szembe, 2. meccsen meg megvert egy patkány deck :).
Előző meccsen dinóval első 13 lapból 10 föld ( legalább az a 3 lap jó volt) és nyertem :D, ellenfélnek még szarabb lapjárása volt.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.15. 10:44:14 -
nordan #2427 Napindítónak :mono blue drowned secret pakli: 42 felhúzott lap 3 land :D /3 földdel indultam a küzdelemnek/ már meg sem lepődök ezen,természetesen mire felhúztam a 18. lapot már szinte halott voltam csak ilyen boxzsák voltam amíg néztem,hogy az ellenfelem tökéletes ütemben kapja a 3 földes paklijához a lapokat,földeket
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.15. 10:30:47 -
nordan #2426 nekem meglett estéte a silver, talán összejön a Gold a szezon végére....,de baszki vicc,hogy majd kapsz érte 2 db booster packot :D LOL???? ez komoly!
Simán adnak hetente egy packot alapban......miért nem lehet kicsit komolyabb nyeremény a szezonra?
Bronzra lehetne alapban 6 booster hiszen majdnem 2 hónapra kapod
6 bronz
9 ezüst
12 gold
15 diamond
18 Mythic pl
ez már korrekt,de 2 boosterral kiszurni az ember szemét :) -
#2425 asszem átlagembernek ez a silver rank lesz az általános, az istennek nemtudok annál feljebb nyomulni -
#2424 tökjó ez a ranked. full merfolk metával 4 óra játék után még mindig a legszarabb tier legalsó fokán vagyok :D -
#2423 magyarok a 2. napba jutásért most -
nordan #2422 mondom ránézek a ranked játékokra levan szarva a constructed.....a paklimban nincs repülő lény,spellel tudom szedni őket
3 ellenfél jött
mind a három mono Blue repülő lényekkel,de nem tudom szedni őket,mert az 1/1 szirénkalóz counterel
biztos ez is véletlen mint a mai 20 meccsem,ahol minden counter volt -
nordan #2421 2. kék/piros archlight Fönix gyereknek ugyanaz a kombó azonnal kézben...ez még rosszabb mint a másik 3. körben 2 Főnik páston és tud vele támadni :D
nordan #2420 "This update is fucking RUINING my experience on this damn game. EVERY fucking ranked match is against a top tier deck and I just started playing less than a week ago.. I don’t care if it balances somehow eventually.. it needs to be better NOW"
"Did you fix matchmaking to remove the deck played from consideration? If not, try again." -
nordan #2419 3. 500-as köröm Mono red utálom is magam miatta = csak mirrior, 2-t nyertem 3 loose nem is érdekel,de könyörgöm 3 kurva mirrior???
ez a patch egy parasztvakítás
alig fél óra volt elbaszni 1500 aranyat
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 15:20:42 -
nordan #2418 minden rendben van, fasza lett a patch! 2 mana -9 HP 3 mana -20
2xGithu mage 3 wiz lightn 1 shock
1:27 másodperces WIN, ezt überelni tudja valaki?
nordan #2417 befizettem még 500-at,nem kellett volna....ellenfelem lapjai:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
köszönjük......azt hozzáteszem,hogy tökéletes leosztásban jöttek a földek neki: első kör fungal , utána kékfeketével thought ersaure legjobb lapom GG aztán 2 cast down, és a 4. körben már meg is volt a vraskához a manája, majd egy Chupacarbra és a végén egy sooth.....0 lény 0 lap......ennek is rajzolták a kezébe a lapokat! Akármibe lefogadom,hogy az algoritmus az elején választ győztest, a tegnapi randomra összeállított senki nem játszik csak Artifact lényekkel deckem után/piros removalok randomra és 12 db artifact lény/ mikor kitette a srác a makeshift municiót és 3 lényem lopta át akkor olyan foku mérget éreztem mint játékban soha! Játszott 3 hónap alatt sztem 3-4000 meccset toltam le és egyetlen egyszer egyetlen ellenfél sem játszott makeshift munitionnal erre csinálsz egy FUN fecket és az első ellenfeled egy tökéletes counter? szerintem nem is játékosok hanem botok ellen játszunk legtöbbször és a te deckedre ellenszer lapokat rak össze! Ennyire lehetetlen nincs a világon!
Szerintem nem mondok hülyeséget kajakra botok ellen játszunk folyamatosan
próbáljátok ki valami beteg paklit rakjatok össze és játszatok 2-3 meccset,de ilyen full agyatlan paklikat
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 14:35:09 -
nordan #2416 ellenfélnek 18 lapból: 4 archlight phoenix 3 crackling drake és 2 gobllin electromancer...........jól sikerült a patch első Constructedem szép eredménnyel zárult , valószinüleg az RNG-vel gecire nem foglalkoztak, aki kezd az megint nyer, megint nincs föld...elmennek az anyjukba!És még erre jött volna,hogy kártyát sem kapsz....
meg a 48 naponta 2-3 boosterpakli "nagylelküség"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 14:02:18 -
nordan #2415 Baszki :) ilyen állásban vagyok már lockolva az ellenfél, rakosgatom a koptereket meg a robotokat már van 6 kopter 3x 10/10-es robot erre az új UI miatt félrenyomok és elpasszoltam a kört mielőtt kicastoltam volna a Nexust :D kinyírtam magam _P
nordan #2414 az meleg szitu! ,de ugye bait a baitre a baitel :) -
#2413 A szitu!
Én(Izzet Drake) vs Ellenfél(Mono-U tempo)
Lent van a táblán 1 Merfolk Trickster és kettő Sirén kalóz, nálam egy 2/4-es Crackling Drake.
Kezembe ott van egy Maximize Velocity és még egy Crackling Drake+landek(Iszonyat floodokban voltam amúgy). Én 13-ban élek, ő 16-ba.
A draket nem akarom counterbe játszani, ezért megpróbáltam a Velocityvel kibételni. Nem a legjobb bait, de hát nem volt más. Ő counterelt. Mondom ok, de én ezt Jump-Startolom ha nem baj, van-e még egy counter? És volt neki még egy.
Fura döntés volt 2 counterjét eldobni egy Maximize Velocity-ért, bár mondjuk később sem húzta be a Djint... -
nordan #2412 OMFG!!!
MTG Arena
@MTG_Arena
Following Following @MTG_Arena
More
Today's update has been delayed to address player concerns on Competitive Event reward changes. Thank you for your feedback. We will have a new update and more details soon!
https://twitter.com/MTG_Arena/status/1073247778413965314 -
nordan #2411 -
nordan #2410 csináltam egy mono red metát.... 3 Hp ra vittem le az ellenfelet 1 db shock és 1 db riskfactorral....aztán szétfloodolt a game 8 db földel 22db spell van a pakliban....
2 Githu mage egy vishino egy shock és egy Riscdactor volt kézben +2 föld majd húztam még 6 földet és még így is 3 HP? LOL 90% volt 6 körön keresztül ,hogy spellt húzok amivel kivégzem, de ennek ellenére ekkora esélynél nem adott spellt, ez kurvára hacked! Jó sokára jön ki az a patch
két dolog is feltünik ebben a szösszenetben:
A: mindössze 2 spellel leviszed az ellenfelet 3 HP ra? ez vicc
B: akármibe fogadni mernék,hogy már akkor leossza az RNG hogy ki fog nyerni amikor összesorsol