XJEn519AEL.png
  • nordan
    csináltam egy érdekes paklit eddig 5 win 3 losst nyomott,de pl most vesztettem úgy,hogy 3 föld kézben után 6 körig nem húztam foldet illetve a 6. után sem csak ugye meghaltam,mert az ellenfelemnek természetesen minden körben föld ahogy az megvan írva és 8 manával szétdarált szóval biztos sok volt a win gyorsan szétqrta a land flood a játékomat

ez a kombó, Truefire Captain+Star of Extinction van benne 15 lény removal 2 banefire és 3 fight with fire is ha esetleg a kombó nem jönne ki,de Karn+Throve of temptation ad elég robotot/ingyen manát a nagy banefirehez/ meg ugye a fountain és a dawn of hope is Karn tokenjeit buffolja plussz egy dampening sphere ami nagyon fájdalmasan tudja lassítani az ellent

itt a videóban egy igazi sportszerütlen gyerek volt aki amíg nyeregben volt gyönyörűen pörgette a köröket szavam nem lehetett, vért izzadtam míg leszdtem a 9 merfolkját, de miután átbillent a mérleg elkezdte direkt húzni az időt és 4 kört 12 perc alatt abszorvátam miatta pedig az első 5-6 lement 3 perc alatt! Hála ennek a sportszerütlen stílusnak /amit valóban büntetni kéne,mert ez konkrétan a real lifeod-at támadja/ egy majdnem 20 perces meccset csinált....elkezdte itt a kivégzésnél is ,de szerencsére ezt nem Time Outolta ki mint a többi kört! Megvan a full meccs is,de nem fárasztalak titeket a deveknek fogom csak elküldeni elemezzék,hogy hogyan változik meg a gyerek miután kiesik a nyerő folyamból. Én hasonló esetben vagy feladom vagy mindent megteszek,hogy gyorsan vége legyen,ne raboljuk egymás idejét., ő volt a jobb és ennyi

https://vimeo.com/305505545