Kérlek idézd, hogy hol írtam le azt, hogy a mostani matchmaking rendszer szerintem jó. Sőt, még olyat se írtam, hogy a devek bárhol azt nyilatkozták volna, hogy a mostani matchmaking rendszer jó és jól működik.
Épp ezért hatalmas "leleplezés", hogy "manipulált" a rendszer - igen, az. Ezt írták, és azt is leírták és elmondták több felületen (devblog, podcastok több helyen, fórumok), hogy mi a céljuk vele, amit majd egyszer szándékoznak elérni vele. Hatalmas "leleplezés" az, hogy javítani kell rajta. Igen, kell. Ezt is leírták.
Ezért van bétában a játék, hogy többek között ezt a részét is csiszolhassák sok egyéb mellett.
A bétateszter "feladata" az, hogy a játékban a hibás, nem elvárt vagy nem szórakoztató működést feltárja, és ezzel segítse a fejlesztőket. Csak egyrészt ezt higgadtan, konstruktív módon kellene, másrészt nem olyasmivel kapcsolatban, amit tudnak, és amivel már réges-rég foglalkoznak.
Persze bizonyára sokkal érettebb viselkedés kaszát-kapát ragadni és nyivákolni, telehányni a youtubeot "leleplező" videókkal, értelmező olvasás nélkül csak köpködni a szemetet a világba. Üdv az interneten.
Mások inkább játszani szeretnek. Még alkalmanként ismerős nevekkel is :)