XJEn519AEL.png
  • nordan
    KIBASZOTTUL gusztustalanul figyeli a lapjaidat az algoritmus, összetettem egy szedett vedett paklit beletettem 10 eldert meg 3 planeswalkert és egy csomo artifact-et ami ad szines manát....három meccset játszottam

Mind a három meccsen az összes ellenfelem tele volt artifact pustító cuccal,spellel,lénnyel,de olyan paklik jöttek ellenem amilyennel 3 hónapja egyszersem találkoztam

vannak szerintem kulcs elemek amiket néz az algoritmus és annak az elemeknek van egy ellentetje és baszki direkt teszi össze ezeket a paklikat szinte folyamatosan countert kapsz vagy mirrort!
    Olyan mintha lemennél a kártyaklubba és a random emberek már direkt a te paklid ellen rakták volna össze a paklijukat és úgy ültök le egymás ellen játszani!

Aki nem hiszi tesztelje én egész nap ezt csináltam, teljesen beteg paklikat raktam össze 1-1 teljesen metán kivüli kombóval, minden esetben az ellenfélnek ott volt a counter arra a spellre/lényre...vicc az egész! Hogy akarnak így E sportot csinálni belőle ha mesterségesen szelektálják egymás ellenfeleit?