mért lenne bugos? pont hogy tökjó, mert mindig olyan ellenfelet kapsz freeplayben aki kb azonos erősségű paklival van. az 5. kártya problémán szerintem nem fognak alakítani a későbbiekben sem, vagy ha igen, akkor sem számottevően. már így is mindenkinek van egy csomó lapja meg legalább egy ütős meta paklija, pedig alig két hónapja megy még csak az open béta, és még két hónap mire jönnek az új kártyák. semmi értelme nem lenne ha mindenki tök gyorsan lecraftolgatná magának a legnépszerűbb meta paklikat és csak azokkal játszana mindenki. így sztem sokkal jobban rá vannak kényszerülve az emberek hogy kísérletezgessenek és paklikat építsenek. mi lenne abba a jó ha bemennél bármilyen event-be és csak a top 3 meta pakli lenne ellened, mert már mindekinek ki lenne rakva és senki se akarna mással játszani eventet. pont jó ez így ahogy van. aki meg rugózik az 5dik kártyán meg hogy jajj megint kinyitott egy 5diket, hát megnézném hány olyan kártyája van a többezerből amiből neki 5nél több van? sztem kb a kártyáinak a 2%-a.